Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 27 avg 2010, 16:45

osgood je napisao/la:e dobro je dva sam liverfoolovca iznervirao...hvala što me nahraniste...evo vako je vaše mišljenje o meni...
ima gorih od mene...
@ackeey: kad sam komentarisao svaki vaš gol?
potpucavam? ne ja ne potpucavam, ja vas zezam, a vi se palite jer znam da vas istina boli 8-)
Mrsko mi se vracati par stranica unazad, ali je evidentno da na svaki kiks liverpoola "podbadas".
I ja obicno ne odgovaram na provokacija, ali sam danas fakat popizdio.
Nesto neznam jesi li ikad naso moj post na vasoj, ili na temi MANU kako provociram.
Nisi i neces.
Kolega, meni je 35 godina, imam hvala Bogu sredjen zivot, svoju firmu, zenu, dijete, evo i drugo na putu, i nemam bas zivaca za balavce i glupa potpucavanja.
Najiskrenije ti kazem da zelim Chelseau uspjesnu sezonu i molim te lijepo da se sudrzis od izljeva mrznje prema najvecem klubu na svijetu. 8-)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 avg 2010, 16:53

Stvarnost u engleskoj je da se mora imati tako neki vlasnik koji ce u kratkom roku investirati ogroman novac, da bi se bilo u vrhu, pogotovo ako se vec nema izgradjen tim. Novac je naravno potreban za pojacanja, ali i za velike place kako bi se zadrzali igraci. Tu pricu zapoceo je Celzi, i sad je to realnost vec, i ko zna kud ce sve to otici. Nisu ni svi ti investitori zlo za klub, evo ovaj arap sto drzi City zasad je dobar za klub, daje pare za one igrace koje trener zeli i izgleda da se ne mijesa puno taj dio, pojacanja koja je city doveo ovog ljeta su pametna, nisu to neke zvijezde ofucane, nego igraci koje je ocigledno birao trener.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 avg 2010, 16:55

e dobro je dva sam liverfoolovca iznervirao...hvala što me nahraniste...evo vako je vaše mišljenje o meni...
ima gorih od mene...
@ackeey: kad sam komentarisao svaki vaš gol?
potpucavam? ne ja ne potpucavam, ja vas zezam, a vi se palite jer znam da vas istina boli

Mrsko mi se vracati par stranica unazad, ali je evidentno da na svaki kiks liverpoola "podbadas".
I ja obicno ne odgovaram na provokacija, ali sam danas fakat popizdio.
Nesto neznam jesi li ikad naso moj post na vasoj, ili na temi MANU kako provociram.
Nisi i neces.
Kolega, meni je 35 godina, imam hvala Bogu sredjen zivot, svoju firmu, zenu, dijete, evo i drugo na putu, i nemam bas zivaca za balavce i glupa potpucavanja.
Najiskrenije ti kazem da zelim Chelseau uspjesnu sezonu i molim te lijepo da se sudrzis od izljeva mrznje prema najvecem klubu na svijetu.

bgm si dobar 35 godina ako imas....i tako navijas za LFC..,,,,necu da ulazim u privatni zivot ali kako imas vremena da provodis na netu???u svakom slucaju si dobar....
You'll never walk alone.

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 avg 2010, 17:02

Romariooo je napisao/la:Stvarnost u engleskoj je da se mora imati tako neki vlasnik koji ce u kratkom roku investirati ogroman novac, da bi se bilo u vrhu, pogotovo ako se vec nema izgradjen tim. Novac je naravno potreban za pojacanja, ali i za velike place kako bi se zadrzali igraci. Tu pricu zapoceo je Celzi, i sad je to realnost vec, i ko zna kud ce sve to otici. Nisu ni svi ti investitori zlo za klub, evo ovaj arap sto drzi City zasad je dobar za klub, daje pare za one igrace koje trener zeli i izgleda da se ne mijesa puno taj dio, pojacanja koja je city doveo ovog ljeta su pametna, nisu to neke zvijezde ofucane, nego igraci koje je ocigledno birao trener.
ehh u pravu si ovo da su birali igrace....City je bas pametno kupovao sve dobre igrace koji ne misle da su neke zvijezde u tvom slucaju ofucane zvijezde...ljudi su doveli igrace koji se i ne isticu toliko.....znali smo mi za Kolarova,Boatenga,Silvu,Balotelli ali mnogi od nas jos ne znaju koliko su oni zapravo dobri....i uvjeren sam da ce se City boriti za titulu ove sezone......
You'll never walk alone.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 27 avg 2010, 17:08

Andres o'šo, Osgood doš'o.... :mrgreen: :mrgreen: :lol: ma sve dok drugi podbadaju po našoj temi, znat cemo da smo bolji, jer zavist i ljubomora su cudne stvari...i to je to. kraj priče. ;)
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Rizah Fejzić

Post Postao/la Rizah Fejzić » 27 avg 2010, 17:49

To ti ja pričam, sad svi samo i pričaju o Liverpulu. Čak ni Murinjo ne može da izdrži a da ne progovori koju o Liverpulu.
Ponosan sam na sebe i u isto vrijem tužan.
Ove godine ću gledati uživo utakmice
Okser - Real Madrid :D
Okser - Milan :D
Okser - Ajaks :D
Bazel - Bajern Minhen :D .
Ljut sam jer Okser nije ispao u Ligu Uefa i dobio Liverpool u grupi :evil: :evil: :evil:

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 18:34

Rizah Fejzić je napisao/la:To ti ja pričam, sad svi samo i pričaju o Liverpulu. Čak ni Murinjo ne može da izdrži a da ne progovori koju o Liverpulu.
Ponosan sam na sebe i u isto vrijem tužan.
Ove godine ću gledati uživo utakmice
Okser - Real Madrid :D
Okser - Milan :D
Okser - Ajaks :D
Bazel - Bajern Minhen :D .
Ljut sam jer Okser nije ispao u Ligu Uefa i dobio Liverpool u grupi :evil: :evil: :evil:
Da svima intersantan klub koji igra u EL cak i Mou :mrgreen: Sto bih ispali u nize takmicenje,,,a zbog tebe :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

test_car
Kontakt:

Post Postao/la test_car » 27 avg 2010, 20:23

Next match:

Liverpool FC vs. West Bromwich Albion
29 Aug 2010
16:00
Barclays Premier League

[youtube][/youtube]

komentari?
Fernando José Torres Sanz El Niño |Liverpool FC

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 27 avg 2010, 20:31

test_car je napisao/la:Next match:

29 Aug 2010
Barclays Premier League

[youtube][/youtube]

komentari?
koje uzivanje gledat ovakav video :D
stavljaj ih sto vise..
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 27 avg 2010, 20:36

LFC_LAVOV je napisao/la:

29 Aug 2010
Barclays Premier League

[youtube][/youtube]

komentari?
stavljaj ih sto vise..
ima prenos na jednom od sport klubova
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 27 avg 2010, 20:52

ma pustite ove chelsiovce sto misle da se sve parama moze kupiti.najbolji primjer su city i real koji su potrosili ogroman novac za pojacanja i opet nigdje titule a titule se osvajaju timskom igrom a barca je to pokazala a to pokazuje i man utd koji nema neke super zvijezde a opet igraju bolji nogomet od chelsea citya i reala i zato ih samo ignorisite :)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 avg 2010, 21:21

Evo citam nesto u vezi transfera Maskerana, pise se da je Barca nudila Liverpoolu 19 miliona, a da je Liverpool trazio 22 miliona, i da je problem rijesio sam Makerano, tako sto je on platio, ili ce platiti tu razliku od tri miliona, ako sam dobro razumio. Toliko mu se odlazilo da je tako velike pare halalio.

Sad cemo vidjeti sta ce Liverpool s parama, hoce li to gazde kluba zavrnuti u padze, ili ce biti nekih pojacanja kvalitetnih, valjda se smiluju pa uloze u tim
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 27 avg 2010, 21:44

E ako 22 miliona zavrnu, onda su stvarno madjionicari, pogotovo sto se Roy raspricao o mogucim transferima ako ga prodamo.
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

LFC - Prijepolje
Kontakt:

Post Postao/la LFC - Prijepolje » 27 avg 2010, 21:53

LFC_LAVOV je napisao/la:

29 Aug 2010
Barclays Premier League

[youtube][/youtube]

komentari?
stavljaj ih sto vise..
Ako ako samo nek treniraju. Joe Cole ce da pokaze klasu siguran sam. Kralju dobar snimak svaka cast.

LFC - Prijepolje
Kontakt:

Post Postao/la LFC - Prijepolje » 27 avg 2010, 21:59

Romariooo je napisao/la:Evo citam nesto u vezi transfera Maskerana, pise se da je Barca nudila Liverpoolu 19 miliona, a da je Liverpool trazio 22 miliona, i da je problem rijesio sam Makerano, tako sto je on platio, ili ce platiti tu razliku od tri miliona, ako sam dobro razumio. Toliko mu se odlazilo da je tako velike pare halalio.

Sad cemo vidjeti sta ce Liverpool s parama, hoce li to gazde kluba zavrnuti u padze, ili ce biti nekih pojacanja kvalitetnih, valjda se smiluju pa uloze u tim
Jedno sam siguran a to je da dolazi Konceski iz Fulama jer su oni doveli za njega zamenu iz PSV-a Carlosa Salcida .

kenank7
Kontakt:

Post Postao/la kenank7 » 27 avg 2010, 22:43

anfield je napisao/la:ma pustite ove chelsiovce sto misle da se sve parama moze kupiti.najbolji primjer su city i real koji su potrosili ogroman novac za pojacanja i opet nigdje titule a titule se osvajaju timskom igrom a barca je to pokazala a to pokazuje i man utd koji nema neke super zvijezde a opet igraju bolji nogomet od chelsea citya i reala i zato ih samo ignorisite :)

Ma djes sta ima bolji nogomet od Chelsea da MU igra?? :mrgreen: kako si to zaključio?? :roll: :?:
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name! :)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 avg 2010, 22:46

kenank7 je napisao/la:
anfield je napisao/la:ma pustite ove chelsiovce sto misle da se sve parama moze kupiti.najbolji primjer su city i real koji su potrosili ogroman novac za pojacanja i opet nigdje titule a titule se osvajaju timskom igrom a barca je to pokazala a to pokazuje i man utd koji nema neke super zvijezde a opet igraju bolji nogomet od chelsea citya i reala i zato ih samo ignorisite :)

Ma djes sta ima bolji nogomet od Chelsea da MU igra?? :mrgreen: kako si to zaključio?? :roll: :?:
Samo zbog tebe bih volio bit' moderator :mrgreen:
I trazio bih obavezne kontrole zdravstvenog kartona pri upisu na forum,da prestane stalni dotok ljudi sa psiholoskim smetnjama slicnim tvojim :mrgreen:
Mozes li ti prestat' da guras svoj nos svugdje ?
Moras li uvijek zauzimat taj svoj superiorni stav ,i podrugivat se?
I kako uopste ostvaris superioran stav,na osnovu cega ti mislis da si vise vrijedan od drugih pa sa te visine pricas?
Ostalima se izvinjavam na offtopicu,ali muka mi je od ovog klinca.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 27 avg 2010, 22:51

kenank7 je napisao/la:

ma to sam zakljucio zato sto u man utd svi igraju za tim dok u chelseu nema kolektivne igre u chelsea se ne zna ni ko prekide izvodi vec se svadjaju ko ce da izvede to je zalosno hoce da se tuku za loptu
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 avg 2010, 23:05

Šta mislite kakav bi Agger bio na poziciji zadnjeg veznog. U defanzivi je odličan, zna povući loptu i ima strašan šut :D
Možda bi uspio experiment. :D

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 avg 2010, 23:08

OTNYS_YNWA je napisao/la:Šta mislite kakav bi Agger bio na poziciji zadnjeg veznog. U defanzivi je odličan, zna povući loptu i ima strašan šut :D
Možda bi uspio experiment. :D
Prije Kuyt.Neko je vec zagovar'o tu teoriju.Covjek je borben,vraca se,napada...prije on nego Agger.Cini se da Hodgson ima ukus za transfere k'o da jos uvijek vodi Fulham...nekakvog bi on Koncheskog,bolje uzet kakvu zvijer,tipa Taiwo.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.