FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 27 avg 2010, 16:18

Seyo_TM je napisao/la:I tako je jednog lijepog dana pocelo da se po Amaru...
cc,moralo je pocet,ne mozes nikom udovoljit,valjda titula nije dovoljna mora nam svima i karte kupit po mogusnosti sok i kospice...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 27 avg 2010, 16:18

Seyo_TM je napisao/la:I tako je jednog lijepog dana pocelo da se po Amaru...
niko nista nije poceo po Amaru, nego je ovo njegova prva izjava odkad je tu, da se nebi slozio sa njom, ljudi su iznad obrazlozili i zasto, mislim da nije uredu da on napada navijace jer je doslo 5.000-6.000 protiv Zvijezde a pitica 9.000 protiv Celika, em sto je tekma sa Celikom uvijek derbi, i uvijek ce biti vise navijaca neg na obicnim tekmama, em sto ih puca euforija zbog nove uprave i svega ostalog... vidjet cemo koliko ce njih biti protiv Zvijezde, Drine, Leotara, Rudara i ostalih "malih" ekipa, jer na utakmicama protiv Celika, Slobode, Zrinjskog, Sirokog i Borca ce uvijek biti vise raje neg protiv Zvijezde, Leotara, Drine, Travnika, Rudara i ostalih...
i dobro je rekao drop, mi navijaci smo sad kao najveci problem jer na je doslo 2.000-3.000 ljudi manje na manje atraktivnu tekmu nego pitica, a nisu problemi to sto nam u ekipi skripi gdje god se okrenes...
i nidje veze, cim nesto kazes da nije uredu ili ne valja, ljudi odma to tumace kao napad na Osima i pljuvanje po njemu....
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 avg 2010, 16:18

Objasni sad fino sintagmu "nelojalna stoka"
Pošto si nas tako fino nazvao, objasni sad ljudima zašto ih tako nazivaš.
Izvoli.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 avg 2010, 16:19

mirzza je napisao/la:Da mi je samo znati o kakvim vrijednostima Osim prica? O tome da su u Travniku imali igraca vise cijelo poluvrijeme a nisu prismrdili golu? O tome da fulaju prazan go sa par metara?
O tome da su uzeli pare od LP i nisu doveli pravog napadaca? O tome da nije doveo purketa nego cemo i dalje gledati Lazara? O tome da ponajbolji igraci sampiona drzave prelaze u redove novopecenog hravatskog prvoligasa da zarade? Koliko nam Bucan znaci kao i Pedja tek se sada vidi, na desnoj strani propuh, od onog malog Cole nikad igrac.
Pa Amare da si potego Zuju za novcanik i izvuko sta para od ozbiljnog biznismena za kojeg su 2 miliona p... dim dobio bi i posjetu ko prosle godine, da si dobio Slobodu dobio bi 10.000 posjete.
Pa bolan ti to najbolje znas kako to ide, imas rezultate imas i sve ostalo, nemas rezultate imas bolesnike koji ce vazda dolaziti. Ljudi vole novitete kao sto si i rekao, zato daj novog spica nosi tog kloca Lazara i ne brini za posjetu, zadnji koje trebas prozivati u Zelji su navijaci.
Prozovi malo predsjednika svog i ostale clanove uprave pa nek mrdnu chunom, nek daju ovim momcima sto rade stranicu pare, nek donesu kes za pojacanja, nece ti navijaci sponzorirati klub.
Koje pare od LP? One što se isplaćuju nakon završetka sezone? Hvala na upućenosti i ugodan dan!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 avg 2010, 16:21

drop je napisao/la:Objasni sad fino sintagmu "nelojalna stoka"
Izvoli.
Ja se furam na Amara - kome je upućeno je shvatio, ko nije shvatio nije mu ni upućeno bilo. ;)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 avg 2010, 16:25

elSaik je napisao/la:
Izvoli.
Ja se furam na Amara - kome je upućeno je shvatio, ko nije shvatio nije mu ni upućeno bilo. ;)
Ma šta si ti umislio koji si ti faktor? Nisi ti Amar Osim, a te furke kod kuce svoje plasiraj.
Ko si ti da nekoga javno prozivaš nelojalnom stokom?
Odakle ti pravo da tako ljude generalno etiketiraš?
Niti znaš ko dolazi na utakmice, ko ima gosišnje ili polugodišnje a prvi se kad treba pljuvati po navijacima.
Najgori su ljudi koji nemaju osjecaja za komunikaciji i koji odmah vrijeđaju neostimišljenike bez imalo razmišljanja, a na ovoj temi mnogo željovci su pokazali te slabosti i anomalije.
Ti mene smatraš stokom nelojalnom ,a ja sebe smatram lojalnom stokom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 avg 2010, 16:26

balkancima je bitnije "blu tu" na stadionu nego titula ili je bitnije to sto igra u ekipi "kloz", nego sto se titula osvojila sa "klozom"...
evo nas yebo nas...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 avg 2010, 16:29

kakav smo mi narod to je Boze sacuvaj...volio bi vam vratiti hotica i krunica samo na mjesec dana pa onda da se opet probudite :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

benya99
Kontakt:

Post Postao/la benya99 » 27 avg 2010, 16:29

Zaista ne stoji ovakvo poređenje broja gledalaca na utakmicama Sarajevo-Čelik i Željo-Zvijezda...
kad Zvijezda bude gostovala na Koševu, neće ih biti ni 2 hiljade, a Čelik uvijek puni Grbavicu, garant barem 10.000...

Drugi način
Kontakt:

Post Postao/la Drugi način » 27 avg 2010, 16:32

Seyo_TM je napisao/la:balkancima je bitnije "blu tu" na stadionu nego titula ili je bitnije to sto igra u ekipi "kloz", nego sto se titula osvojila sa "klozom"...
evo nas yebo nas...
To je Amar rekao, samo na fin način :)

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 avg 2010, 16:53

drop je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
Izvoli.
Ma šta si ti umislio koji si ti faktor? Nisi ti Amar Osim, a te furke kod kuce svoje plasiraj.
Ko si ti da nekoga javno prozivaš nelojalnom stokom?
Odakle ti pravo da tako ljude generalno etiketiraš?
Niti znaš ko dolazi na utakmice, ko ima gosišnje ili polugodišnje a prvi se kad treba pljuvati po navijacima.
Najgori su ljudi koji nemaju osjecaja za komunikaciji i koji odmah vrijeđaju neostimišljenike bez imalo razmišljanja, a na ovoj temi mnogo željovci su pokazali te slabosti i anomalije.
Ti mene smatraš stokom nelojalnom ,a ja sebe smatram lojalnom stokom.
Ja nisam vrijeđao niti osobe s kojima sam komunicirao niti sa neistomišljenicima nego sam, citiram samog sebe i boldiram za one koji ne vide dobro, istakao sljedeće
elSaik je napisao/la:Problem je što smo nelojalna stoka. Od onih famoznih 14000 ni 10% nije kupilo godišnje. Toliko o navijačima, simpatizerima i prijateljima Kluba.
i čvrsto, kao i uvijek, stojim iza svojih riječi.

To što ti očito imaš određenih problema sa prihvatanjem gore napisanog pa imaš potrebu da izmišljaš, lažeš i umećeš riječi drugima u usta, to je isključivo tvoj problem. Sa takvim kao što si ti čovjek se jednom upusti u pokušaj diskusije, potom shvati s kim ima posla i nauči lekciju. Ti si, naravno, slobodan da nastaviš i dalje lažno i zlonamjerno "citirati" moje riječi, ali ubuduće na iste ne namjeravam reagovati. Puno pozdrava!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 avg 2010, 16:56

Drugi način je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:balkancima je bitnije "blu tu" na stadionu nego titula ili je bitnije to sto igra u ekipi "kloz", nego sto se titula osvojila sa "klozom"...
evo nas yebo nas...
I prošle je godin znao isticati takve stvari. Dobro se sjećam izjave "ne mogu da vjerujem da nas je u prošlu subotu gledalo 12 hiljada ljudi, a juče protiv Modriče samo 4 hiljade." Međutim, oni kojima je to upućeno ovdje pronalaze izgovore zašto je, pazi sad, normalno da se posjete smanje za 60-70% za samo 7 dana. Kao, nije atraktivan protivnik. I to se onda usuđuje nazivati navijačem i još k tome zahtijevati nešto. Pazi, njemu su potrebne inovacije, potrebna mu je zabava i entertainment. Yebem ti moderni fudbal i njegove ljubitelje.

AkBo
Kontakt:

Post Postao/la AkBo » 27 avg 2010, 16:59

e da i ja kazem par stvari,

u evropi posjeta ne pada ni jednoj ekipi bez obrzira u kakvoj su sitaciji i kako ekipa igra, kad ste vidjeli da Liverpolu ili Borusiji raja nije dolazila na tekmu zato sto je ekipa lose stajala na tabeli? (to se zove lojalnost klubu)
svoje nezadovoljstvo iskazuju na tribinama porukama, maramicama i td..

to sto nismo doveli neka zvučna imena je samo zbog toga što nemam novaca, uprava se odlucila da regulise dosadasnje dugove, da ekipa ima koliko toliko redovna primanja i za par godina postanemo finansijiski stabilna ekipa jer nece nam vjecno UEFA progledavati kroz prste, (ovi sto napadaju upravu neka pozajem koji milion upravi ili pokloni to ce ubrzati finasijsku konsolidaciju )

Amar Osim je trenutno najbolje rjesenje koje imamo, (ni Arsen Venger ne osvaja tiltule svake godine ali je i dalje trener Arsenala)

ono sto je najbolnije rezultati u PL ne zavise uvijek od ekipa koje igraju utakmice

i jos jedna stvar i u drugim ekipama rade i igraju ljudi koji su dobri u fudbalu, logicno je da su nekad i bolji od nas
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 avg 2010, 17:00

Problem je što smo nelojalna stoka. Od onih famoznih 14000 ni 10% nije kupilo godišnje. Toliko o navijačima, simpatizerima i prijateljima Kluba.

Znaci nije problem cinjenica što igramo loše dok gubimo utakmice, što napadaci ne zabijaju golove, što odbrana prima golove (ovo sve gole cinjenice) vec su navijaci problem hahaha
Navijaci su stoka nelojalna i oni su glavni problem.
To je ona famozna prica Želji ne trebaju navijaci svakakvi, treba nam jednoumlje, da ako šef šta kaže da mi klimamo glavama bez razmišljanja sopstvenom glavom ko kreteni zaostali.
Pa u pravu si, mi i jesmo stoka ali ne nelojalna vec zatucana.

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 27 avg 2010, 17:05

elSaik je napisao/la:
Drugi način je napisao/la:
evo nas yebo nas...
I prošle je godin znao isticati takve stvari. Dobro se sjećam izjave "ne mogu da vjerujem da nas je u prošlu subotu gledalo 12 hiljada ljudi, a juče protiv Modriče samo 4 hiljade." Međutim, oni kojima je to upućeno ovdje pronalaze izgovore zašto je, pazi sad, normalno da se posjete smanje za 60-70% za samo 7 dana. Kao, nije atraktivan protivnik. I to se onda usuđuje nazivati navijačem i još k tome zahtijevati nešto. Pazi, njemu su potrebne inovacije, potrebna mu je zabava i entertainment. Yebem ti moderni fudbal i njegove ljubitelje.
shvati nesto, stadione ne pune navijaci, nego gledaoci, jeli mozes shvatiti??
navijaca, Manijaka imas 3.000-4.000, a simpatizera, Zeljovaca i gledalaca puno vise, zato stadion nikad nemogu napuniti navijaci, niti Manijaci, nego simpatizeri i Zeljovci kojih je mnogo vise.... a simpatizerima je vrlo cesto mrsko otici na neke "bezveze" utakmice sa "malim" klubovima, dok navijacima nije bitno ko igra, bitno je da Zeljo igra, to mroas shvatiti...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 avg 2010, 17:10

Najgori su ovi što sad nešto pametuju i morališu, spocitavaju drugima da nisu pravi navijaci, da su evropejci ,laži navijaci ,bjednici,tjeramo Amara, stoka itd.
A kad je Željo bio na dnu, kad je dolazilo po 1.000 ljudi na mapi ih nije bilo vec su gladili muda i gledali Bayern,Mančester.
Sad kad je titula došla porasli apetiti naglo a i njima muda, pa sad svima nešto porucuju,dijele besplatne savjete itd.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 avg 2010, 17:13

Iako rekoh da neću, moram,...

Na pitanje:

U čemu je problem što je ove sezone prodano manje sezonskih nego prošle godine?

citat:
TOJEMOJTIM je napisao/la:problem je što se prošle sezone prosalo blizu 2000 karata...a ove???
ko zna - neka napiše.
Uslijedio je moj gornji odgovor.

Vidiš, za razliku od tebe ja branim svoje stavove tačnim citatima, ne izmišljam, ne lažem i ne iskrivljujem rečeno. Također, za razliku od tebe, ne pljujem tako neofirno i ne okrećem priču u drugim pravcima samo da bih, kao, nešto dokazao. Počne post o kartama i, hop, odjednom nekakvo jednoumlje, klimanje glavom, odbrana uprave, loši napadači, a da niko to nije ni spomenuo. Ili sad odjednom "oni nas prozivaju, a nije ih nigdje bilo, gledao se mančester". Eto, jesam, gledo sam mančester, yebo te on. ;)

@neda - to tvoje je manipulacija terminologijom. Isto tako, u mom citatu je napisano "toliko o navijačim, simpatizerima i prijateljima Kluba." Mislim, možeš ti izmisliti i neku četvrtu riječ čisto da ispadne da ne pune ni ove tri spomenute kategorije stadion nego oni četvrti. Ja ti kažem meni NIJE normalno da u 7 dana POSJETA (vidiš nema termina navijači/simpatizeri/vanzemaljci) spadne za 70% eto tek tako. Vama može biti, meni neće nikada.

PS I ne znam kako vas nije onda stid raspravljati se sa pitarima i **** posjetama, a pogotovo onom protiv Newcastlea, riječima "NAS je bilo 37000", a kad treba doći na utakmicu protiv Leotara onda nismo više MI nego su tu fanatični navijači, obični navijači, simpatizeri, gledaoci, prijatelji kluba, ljubitelji fudbala, žene igrača...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 avg 2010, 17:14

drop je napisao/la:Problem je što smo nelojalna stoka. Od onih famoznih 14000 ni 10% nije kupilo godišnje. Toliko o navijačima, simpatizerima i prijateljima Kluba.

Znaci nije problem cinjenica što igramo loše dok gubimo utakmice, što napadaci ne zabijaju golove, što odbrana prima golove (ovo sve gole cinjenice) vec su navijaci problem hahaha
Navijaci su stoka nelojalna i oni su glavni problem.
To je ona famozna prica Želji ne trebaju navijaci svakakvi, treba nam jednoumlje, da ako šef šta kaže da mi klimamo glavama bez razmišljanja sopstvenom glavom ko kreteni zaostali.
Pa u pravu si, mi i jesmo stoka ali ne nelojalna vec zatucana.
stani drop,hoces da kazes da ne smijemo izgubit ili sta?da ne smijemo primit go,ne kontam,prosle godine poslije 12 pobjeda izgubimo od slobode,ne razumijem jeli to ne smijemo fulit go,
od 4 tekme omjer nam je 2-2 a jednu smo igrali kuci...dajte ba opustite se malo nemamo riberija i mesija imas to sto imas igraju kako igraju nekad odlicno nekad podbace...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 avg 2010, 17:14

Moguci protivnici u kupu BiH,izvlacenje 8.9. u 12h Hotel Europa:

Sloga (G. Vakuf), Branitelj (Mostar), TOŠK, Bosna (Sarajevo), UNIS (Vogošća), Jedinstvo (Bihać), Omladinac (Mionica), Doboj Istok, Orašje, Vitez, Kozara (Gradiška), Prolter (Teslić), Modriča Maxima, Sutjeska (Foča), Sloboda (Novi Grad) i BSK (Banja Luka).
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 27 avg 2010, 17:17

bistrikboy je napisao/la:Moguci protivnici u kupu BiH,izvlacenje 8.9. u 12h Hotel Europa:

Sloga (G. Vakuf), Branitelj (Mostar), TOŠK, Bosna (Sarajevo), UNIS (Vogošća), Jedinstvo (Bihać), Omladinac (Mionica), Doboj Istok, Orašje, Vitez, Kozara (Gradiška), Prolter (Teslić), Modriča Maxima, Sutjeska (Foča), Sloboda (Novi Grad) i BSK (Banja Luka).
Da hoće opet Bosna, čisto simbolike radi. 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Levin, seha77 i 32 gosta.