Hvala prijateljutajger je napisao/la:SK1topnik1 je napisao/la:Yebem ti granje ko prenosi,nisam kod svih valjda na listi gnjavatora

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Hvala prijateljutajger je napisao/la:SK1topnik1 je napisao/la:Yebem ti granje ko prenosi,nisam kod svih valjda na listi gnjavatora
Ramsey16 je napisao/la:Idemoooo
Nemoj psovat granje,valja ti kad je za potpalu,.topnik1 je napisao/la: Yebem ti granje ko prenosi,nisam kod svih valjda na listi gnjavatora
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBrokula je napisao/la:Ramsey16 je napisao/la:Idemoooo
haaaaaaaaaaaaaaajmooooooooooooooooooooooo
Momčiluko nije ti dobro, kakav minusFederer17 je napisao/la:Upisi Marsalu minus, neozbiljan je postao.
Nije pichka naravno došla jbm li ga usta debelaanell je napisao/la:Čekam rezultat sa basketa.
Dovest ce ti taj 'debeli' onog malog sto te nedavno htio tuci, samo se ti igraj.Marsal je napisao/la: Nije pichka naravno došla jbm li ga usta debela
Federer17 je napisao/la:
Dovest ce ti taj 'debeli' onog malog sto te nedavno htio tuci, samo se ti igraj.![]()
U sedmicu avatar ziromdonje koji ti ja posaljem heheanell je napisao/la:Kontra i Quater, ima li potrebe pisati ?
VGS ja to rado prihvatam
Kakav god avatar ne mora biti mudonjaVGS je napisao/la:U sedmicu avatar ziromdonje koji ti ja posaljem heheanell je napisao/la:Kontra i Quater, ima li potrebe pisati ?
VGS ja to rado prihvatam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.