Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Raonffa
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Raonffa » 11 avg 2017, 18:03

Admir_Sa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:On je pokazao sebe i svoj patriotizam prošle godine u ovim mjesecima, na stranu sukobi, privatni avioni, izbjegavanje gostujućih utakmica i sve ostalo što se pričalo i što može i ne mora biti istina, al' čovječe, doći u onakvom fizičkom (a i psihičkom po svim prilikama) stanju pred kvalifikacione utakmice za Europsko prvenstvo je sramota.

Po meni je to nepoštivanje reprezentacije i svih nas, više nego svaki ovaj sukob i ostala sranja koja su se dešavala.
ignorisanje trenera i ostalih saigrača tokom utakmica i time outa. kad sam vidio ono mogu misliti kako su ti treninzi izgledali. previše je patetičan, al ajd nismo svi ovce...
Meni je on stvarno drag lik, dobar čovjek i momak prije svega, pa onda i košarkaš. Al' je prošle godine pokazao tako "mračnu" stranu u ponašanju, poštovanju, nekoj radnoj i moralnoj etici, baš mi je dobro pao u očima. Kao što kažeš, nismo ovce.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 11 avg 2017, 18:04

Raonffa je napisao/la:On je pokazao sebe i svoj patriotizam prošle godine u ovim mjesecima, na stranu sukobi, privatni avioni, izbjegavanje gostujućih utakmica i sve ostalo što se pričalo i što može i ne mora biti istina, al' čovječe, doći u onakvom fizičkom (a i psihičkom po svim prilikama) stanju pred kvalifikacione utakmice za Europsko prvenstvo je sramota..

Nije mu to prvi put da dodje " spreman " na okupljanje repke, i prije par godina kad je Aco bio selektor
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 11 avg 2017, 18:05

Tele makar gleda na TV, Nurka će za to vrijeme da se komira, Đedović će vjerovatno večer provesti u špaciergangu durh Minhener štrasen mit familijen vi jeden Dojčer, Gordić vjerovatno provodi dane razmišljajući o razlozima nastanka univerzuma dok mu ribice izgrizaju suhu kožu s peta na Budvanskim plažama.

Ne treba nikog zvat, ostavi ove momke nek igraju i one prave kvalifikacije, ako već Refko neće nađi drugog Amera, ili zovu Čamparu.

Nek izgubimo, al makar neće biti **** matera, šamaranja, galame na trenera, vanrednih rođendana i slično.

Što odma znači i manje sikiranja za nas gledaoce.

Boga mi, ako se okupi opet reprezentacija u "Punom" sastsavu ja to neću gledat, bolje mi kakvu Tursku seriju nać, drama, nasilje, isto sve samo što ima lijepih žena.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 avg 2017, 18:07

Bassha je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:On je pokazao sebe i svoj patriotizam prošle godine u ovim mjesecima, na stranu sukobi, privatni avioni, izbjegavanje gostujućih utakmica i sve ostalo što se pričalo i što može i ne mora biti istina, al' čovječe, doći u onakvom fizičkom (a i psihičkom po svim prilikama) stanju pred kvalifikacione utakmice za Europsko prvenstvo je sramota..

Nije mu to prvi put da dodje " spreman " na okupljanje repke, i prije par godina kad je Aco bio selektor
Samo što je Aco ipak trenerčina i deset puta veći autoritet od Mulaomerovića, i uspio ga je 'izvaditi' iz te fizičke zapuštenosti, odnosno uspio ga je natjerati da radi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 avg 2017, 18:10

SGD53 je napisao/la:Tele makar gleda na TV, Nurka će za to vrijeme da se komira, Đedović će vjerovatno večer provesti u špaciergangu durh Minhener štrasen mit familijen vi jeden Dojčer, Gordić vjerovatno provodi dane razmišljajući o razlozima nastanka univerzuma dok mu ribice izgrizaju suhu kožu s peta na Budvanskim plažama.

Ne treba nikog zvat, ostavi ove momke nek igraju i one prave kvalifikacije, ako već Refko neće nađi drugog Amera, ili zovu Čamparu.

Nek izgubimo, al makar neće biti **** matera, šamaranja, galame na trenera, vanrednih rođendana i slično.

Boga mi, ako se okupi opet reprezentacija u "Punom" sastsavu ja to neću gledat, bolje mi kakvu Tursku seriju nać, drama, nasilje, isto sve samo što ima lijepih žena.
Eto nek ti znas sta ostali rade...

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 11 avg 2017, 18:11

lumani je napisao/la:
SGD53 je napisao/la:Tele makar gleda na TV, Nurka će za to vrijeme da se komira, Đedović će vjerovatno večer provesti u špaciergangu durh Minhener štrasen mit familijen vi jeden Dojčer, Gordić vjerovatno provodi dane razmišljajući o razlozima nastanka univerzuma dok mu ribice izgrizaju suhu kožu s peta na Budvanskim plažama.

Hoćeš reć da Nedjeljko, Nemanja i Hanc Fridrih sa nestrpljenjem čekaju javljanje Vlade Majera iz polupune Zeničke arene ?

Nedjeljko vidimo ima druge planove, Fridrih možda i bude gledao, ako su mu vratili pare, a Gordić, pa on nije ni odgovorio na onaj poziv, vjerovatno ni ne na da se igraju kvalifikacije.
Zadnja izmjena: SGD53, dana/u 11 avg 2017, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 11 avg 2017, 18:12

Taj Nemanja je do ove godine propustio samo jedno okupljanje reprezentacije i nikad nije govorio koliko je godina igrao za repko kao sto to neki stalno govore .
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 11 avg 2017, 18:14

Bassha je napisao/la:Taj Nemanja je do ove godine propustio samo jedno okupljanje reprezentacije i nikad nije govorio koliko je godina igrao za repko kao sto to neki stalno govore .
Svaka njemu čast, da je pametan ne bi se više ni odazivao, nakon onog fijaska od prošlih kvalifikacija i svih dešavanja.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 avg 2017, 18:20

SGD53 je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Hoćeš reć da Nedjeljko, Nemanja i Hanc Fridrih sa nestrpljenjem čekaju javljanje Vlade Majera iz polupune Zeničke arene ?

Nedjeljko vidimo ima druge planove, Fridrih možda i bude gledao, ako su mu vratili pare, a Gordić, pa on nije ni odgovorio na onaj poziv, vjerovatno ni ne na da se igraju kvalifikacije.

Svi oni gledaju...Zar se svako mora javiti putem F.B..zar nam nije vise dosta Harunove taktike.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 11 avg 2017, 18:24

Ne mora se javljati, daj Bože da gledaju, al nakon onog od prošle godine meni je mrak na oči pao što se reprezentativne košarke tiče, i Dule dok je tu biće drži vodu, čim Dule ode a to će vjerovatno biti u roku od 2 godine, doće neka nova baraba pa će bit opet sve po starom, raspuštana banda iste boljke, u savezu se ne mjenja ništa, imamo talente, al eto.

Dobra stvar svega ovog je što ovi momci imaju priliku da treniraju sa vrhunskim stručnjakom što će im pomoći u karijeri, a šta kad on ode..

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 11 avg 2017, 18:37

Ako nista, meni je drago sto se bar javio, bez obzira sto mu zamjeram hiljadu drugih stvari. Napisao je korektan tekst bez imalo bahatosti i ovako je barem pokazao da mu nije svejedno sta narod prica. Opet je ovo daleko bolje od onoga kako se ponio Nurkic, a pogotovo Djedovic sa svojim intervjuima.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 11 avg 2017, 18:41

Bosnjo ne bi bio Bosnjo, a da ne sernja.

Bas me interesuje koliko bi vas krenulo od sebe, stavite se na Mirzino mjesto i kakve bi odluke donosili.

Dosao nespreman, pa kakav ce doci sa odmora krv mu yebem. Sto ga selektor nije osposobio tokom priprema.

Tip 13-14 godina u reprezentaciji , i ono posrati se na njeg jer eto nije dosao da igra kvalifikacije za kvalifikacije.

Covjek jednostavno objasnio da za takve odluke znaju i u savezu i da ce propustiti samo predkvalifikacije, ali Bosnjo opet tvrdoglav i udri.

Sad bih volio da mi neko nadje jednog igraca, znaci samo jednog , a koji igra yebene predkvalifikacije?

Ne branim nikog, ali ovog preseravanja ne mogu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 11 avg 2017, 18:45

emir79 je napisao/la:
Sad bih volio da mi neko nadje jednog igraca, znaci samo jednog , a koji igra yebene predkvalifikacije?
Jakob Poetl igrac Toronto Raptorsa igra predkvale za Austriju :D

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 avg 2017, 19:00

emir79 je napisao/la:Bosnjo ne bi bio Bosnjo, a da ne sernja.

Bas me interesuje koliko bi vas krenulo od sebe, stavite se na Mirzino mjesto i kakve bi odluke donosili.

Dosao nespreman, pa kakav ce doci sa odmora krv mu yebem. Sto ga selektor nije osposobio tokom priprema.

Tip 13-14 godina u reprezentaciji , i ono posrati se na njeg jer eto nije dosao da igra kvalifikacije za kvalifikacije.

Covjek jednostavno objasnio da za takve odluke znaju i u savezu i da ce propustiti samo predkvalifikacije, ali Bosnjo opet tvrdoglav i udri.

Za 3,4 god krece pljuvanje po Musi...Cudi me samo kako se Harunov sada ne javlja vise....
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 13 avg 2017, 09:28, ukupno mijenjano 2 puta.

Nees
Kontakt:

Post Postao/la Nees » 11 avg 2017, 19:28

Izvinite na upadu,samo da pitam zna li neko cijenu ulaznu za sutrasnju utakmicu u Areni ?

Poslano sa mog ZTE Blade A452 koristeći Tapatalk

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 avg 2017, 19:35

Mirza je NBA igrac i smije biti 40 dana na pripremama, a ti sada meni nadzi trenera koji ce dovesti u formu igraca koji dodze 6-7 kila tezi van svake forme
Zato takav igrac dobije od struke plan kondicionog rada kojeg se pridrzava i kada dodze na pripreme onda je kondiciono uskladzen sa ostatkom ekipe
E to mirza nije nikada uradio nego je jos Aci dosao zapusten (pored cinjenice da nije igrao od maja) to nas je kostalo prolaza jer su mu ruke i noge bile teske za latviju, poslje je dosao ivanovicu malo spremniji, ali i Ivanovic je imao primjedbe na njegovu spremu, MulaOmerovicu je dosao drito sa planine sa heftom zakasnjenja i na trenizima je radio sta hoce i sada posto je znao ko je dule, a pored toga sto se obezbjedio ovim ugovorom do unuka, nije dosao jer mu se jednostavno ne da i vec smo puno puta raspravili mirza NIJE igrao za reprezentaciju 13-14 godina i ocigledno si zaboravio sa kojom kur.oboljom je igrao

Nego da se mi napokon ostavimo ovih sto ih nema u da se malo okrenemo ovima sto sutra igraju vazan mec :!: :idea:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 avg 2017, 21:44

Potpis.
Ove predkvalifikacije po meni idealna prilika da se malo prosiri kadar, da se malo drugi igraci pokazu, sto mi upravo i radimo. Normalno, ako se ne bi uspjeli kvalifikovati to bi bio fiasko. Ali moras malo rizikovati u sportu. SVaka utakmica je ustvari rizik...
ALi zato aKo se kvalifikujemo to ce ovim mladim igracima mnogo znaciti.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 12 avg 2017, 00:27

Grupe za Kvalifikacije za SP
slika
Iz ovih grupa dalje idu po 3 reprezentacije.
Onda se prave nove 4 grupe i to na način da se križaju A - B, C - D, E - F, G - H. Rezultati protiv timova koji su prošli ove prve grupe se prenose.
Onda se igra još 6 utakmica sa timovima iz "susjedne grupe" i tek nakon tih utakmica tri tima koja su bila najbolja u ovim drugim grupama idu na SP.
U koju grupu bi bilo najbolje "upasti" ?
Po meni E ili F.
Najgora opcija bi bila A ili B.
Po meni ista težina je i u grupama C - D i G - H.

Šta vi mislite ?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 12 avg 2017, 00:36

Ja bi radije u C ili u H nego u E grupu.
A, B i G izbjeci u sirokom luku.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat, Vaya i 29 gostiju.