Haj sad priznaj sta je ćelavi rekao pred derbi za tituluMocMahale444 je napisao/la:Drage kone naše jel jos ovakav divovski moto.
Nema potrebe otvarati onu temu derbija. Losi smo do bola.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Haj sad priznaj sta je ćelavi rekao pred derbi za tituluMocMahale444 je napisao/la:Drage kone naše jel jos ovakav divovski moto.
Mene strah šta bi nam FK Željezničar uradio.Zeljo92 je napisao/la:E cuj GOSK ih pobijedio na Kosevu![]()
![]()
![]()
PROMENA STRANE = POBEDAPantelija je napisao/la:Haj sad priznaj sta je ćelavi rekao pred derbi za tituluMocMahale444 je napisao/la:Drage kone naše jel jos ovakav divovski moto.
? Ahahahahah
Ostavite i meni sta, imam i ja mater.ElCartel11 je napisao/la:@Sarajlijica, neka Morto uzme ovu zelenu, ja cu ove ispod majice
Šta hoćeš, mi prodali "najboljeg igrača lige" za po' kile kafe, ali istek'o ugovor pa je obeštećenje otišlo igraču.MocMahale444 je napisao/la:Pali smo na niske grane moji mufloni, 1 tekma prije derbija i niko ni habera.
Hoće l' bit više od 6 milja ukupno na tribinama? Još ako mi fasujemo u Kaknju a vi od Banjalučana...MocMahale444 je napisao/la:Pali smo na niske grane moji mufloni, 1 tekma prije derbija i niko ni habera.
Daj ba nije bitno sto smo tockonje ove godine (vi i mi) opet se skroz slabo prica o derbiju.PitarBordo je napisao/la:Šta hoćeš, mi prodali "najboljeg igrača lige" za po' kile kafe, ali istek'o ugovor pa je obeštećenje otišlo igraču.MocMahale444 je napisao/la:Pali smo na niske grane moji mufloni, 1 tekma prije derbija i niko ni habera.
Tobe se feminiziraoSariel je napisao/la:Simpatican neki dlakavi čikica u zenskom rublju
+1Alipasino je napisao/la:Kad bude derbi predlazem da svi ustanemo i odamo minutu sutnje Sarajevskom fudbalu.Zasluzili su.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.