FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovo je ocekivano. Liverupl je izdao saopstenje da nece prodavati ga, da bi smirio navijace. Prebacili su vruc krompir na somog igraca. Kad ga prodaju, reci ce "nismo mogli zadrzati igraca koji zeli da ide".
James Pearce @JamesPearceEcho
#LFC adamant that they haven't received a transfer request from Philippe Coutinho
Fasovat ćete erektilnu disfunkciju dzaba.BREAKING: @MelissaReddy_ says 'it is not true' that Coutinho has handed in a transfer request.

Lillard je napisao/la:

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Isusati Boga, prenosim vijesti i smiješno mi kolika je to sapunica.
A on se odma nakoti ovdje da pametuje. Odyebi jebote.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa de dobar je Deulofeu.Lillard je napisao/la:Isusati Boga, prenosim vijesti i smiješno mi kolika je to sapunica.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- nextterrain
- Kontakt:
Melissa Reddy
@MelissaReddy_
Phil Coutinho has now officially asked to leave #LFC
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sad će ovo @gaston demantovati sa svojim izvorima. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nemojte ga više
Nah ovo su sad zvanicni i najpovjerljiviji izvori, podnio je transfer request danas oko 1. Isti izvori kazu da to nista ne mijenja i da klub nece prodati.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Naravno da neće. Gaston ovdje od početka postavlja samo provjerene informacije.BoixosNois1899 je napisao/la:Sad će ovo @gaston demantovati sa svojim izvorima.
Kao što je kolega dole napisao:
Liverpool have rejected Philippe Coutinho's transfer request, which was sent via email to Sporting Director Michael Edwards earlier today.
- Donnie Darko
- Kontakt:
gaston je napisao/la:Lillard je napisao/la:
![]()

Svidja mi se taj stav Liverpoola, dzaba mu zahtjev za transfer
Ali opet ne znam koliko je to pametno za njih, pitanje je kakve ce sad predstave pruzati i hoce li davati 100% od sebe nakon ovoga.Mogli su zaraditi dobre pare na njemu ali tesko je naci zamjenu za njega sad jer je polovina augusta a i realno Lpool vise nije sto je nekad bio i nije bas pozeljna destinacija za igrace koji bi njega kvalitetno zamijenili.Kako god mislim da bi se klub nakon ovoga trebao okrenuti drugim igracima, ne znam koliko vremena planiraju gubiti na njega a ovi nikad ne popustaju, mogli bi ostati samo na Semedu a onolike pare zaradili.

Al Coutinho neće pravit probleme, želi ostat u Liverpoolu

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
da i ja nesto napisem vec kad se pise o Kutinju... Liverpool je svakako kita od ekipe i logicno je da mu je zelja da predje u Barcu, jer logicno bolje se za trofeje svake godine boriti nego za izlazak u LP svake prestupne godine, cesce Sarajevo igra od njih u LP... Drugo ovi idioti iz uprave k'o da gledam iskihat ce preko 100 miliona sto je budalastina obicna...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Gledajte pozitivno, još 3 petka i 3 ponedjeljka i Coutinho neće preći u Barcelonu.
Kocka je bačena

Sto ih naguzi. Nece on nista forsirati, zahvalan.

Daj ba tog Osmana.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Romagnoli13
- Kontakt:
Naravno da transfer request mijenja puno toga. Jer igrač je javno i jasno dao do znanja da želi napustiti klub.Znači on ne želi ostati tu, i ako ga zadrže to je protiv njegove volje. A koliko je pametno zadržati igrača koji želi ići? Da je Cou samo šutio i nije tražio da ga prodaju onda bi to bila sasvim druga priča.Mada nije baš da je ovo neočekivano.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kažu redsi želi Coutinho da ostane da se bori za top 4 heheh
Dembele je naš. Treba još jedan veznjak i po meni dosta. Naravno riješit se otpada.

Dembele je naš. Treba još jedan veznjak i po meni dosta. Naravno riješit se otpada.
Arda, Vermalen i Douglas su jednom nogom van kluba. Sjajne vijesti
Sutnuti jos beskorisnog Rafinhu i Munira.

27.10.2020
Osman i dalje odbija kontakt sa BVB-om. 

Zadnja izmjena: messilla, dana/u 11 avg 2017, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.