Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
Mah summary drugog članka... Ne piše on to...
https://www.blazersedge.com/2017/8/3/16 ... eil-olshey
https://www.blazersedge.com/2017/8/3/16 ... eil-olshey
Jel Nurk cestitao momcima na nekoj drmrezi ?
Ceka prvo da kapiten cestite pa ce onda on, inace ce i njega davitimirzatele je napisao/la:Jel Nurk cestitao momcima na nekoj drmrezi ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Ne hvata 3g na prenju
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Odlican kosarkas, grozan karakter za klimu bh-reprezentacije.
u portlandu odlican teammate, jer nemoze glumit zvijezdu.
U ovim okvirima ovdje je zvijezda ali uopste nije u stanju da preuzme tu odgvornost niti je u glavi kapacitet da bude vodja jedne generacija (kao Nowitzki u Njemackoj, ili Gasol u ESP).
u portlandu odlican teammate, jer nemoze glumit zvijezdu.
U ovim okvirima ovdje je zvijezda ali uopste nije u stanju da preuzme tu odgvornost niti je u glavi kapacitet da bude vodja jedne generacija (kao Nowitzki u Njemackoj, ili Gasol u ESP).
Svasta bi reko na ovo poredjenje al uvrijedio bi neke ljude koje znam i koji su ocito izuzetak pravilu.. Barcelona, Wurzburg......
Pa u cemu je problem?
Volvic je napisao/la:Pa u cemu je problem?
Irfan Čengić - generalni sekretar SDP-a
@IrfanCengic
Follow
More
Dok Musa dere jarca, Nurkicu ti slusaj Nedeljka Bajica Baju. #BiH
@DzananM13 @bosnianbeast27
Jusuf NurkićVerified account
@bosnianbeast27
Follow
More
Jusuf Nurkić Retweeted
Jasno mi je sada zašto mladi iz BiH bježe glavom bez obzira, kad takvi bezveznjaci hoće da se bave ljudima i ljudskim sudbinama... …
Sta to ima veze s´tim, sto sam ja napiso?thulkazal je napisao/la:Volvic je napisao/la:Pa u cemu je problem?Irfan Čengić - generalni sekretar SDP-a
@IrfanCengic
Follow
More
Dok Musa dere jarca, Nurkicu ti slusaj Nedeljka Bajica Baju. #BiH
@DzananM13 @bosnianbeast27Jusuf NurkićVerified account
@bosnianbeast27
Follow
More
Jusuf Nurkić Retweeted
Jasno mi je sada zašto mladi iz BiH bježe glavom bez obzira, kad takvi bezveznjaci hoće da se bave ljudima i ljudskim sudbinama... …

Zaboravi... Nisam gledao postove gore tj. preletio... Odo ja spavati...Volvic je napisao/la:
Sta to ima veze s´tim, sto sam ja napiso?
bosnian beast from the wild wild east
zbog ovakvih poput izvjesnog Irfana Cengica, volio bih da Juka nikada vise ne obuce dres repke, pa kako ljudi ne mogu shvatit da na takav nacin ne mogu napravit nista dobro, naprotiv, samo jos vise zakuhavaju situaciju, pogotovo kada uzdizu jednog reprezentativca iznad drugog, a ionako je veliko pitanje kako bi funkcionisali Juka i Dzanan, da li bi Jukin ego mogao podnijeti da Dzanan bude lider, a momak sigurno posjeduje kvalitetnije i bolje liderske osobine, no opet s druge strane, ima argumenata i za Juku, kao npr to da je ostvareniji kao kosarkas, kvalitetniji, stariji jbg, igracki ih ne bih razdvajao, jer u tom smislu obojica mogu biti lideri na isti nacin
ovakve stvari sigurno nece doprinijeti nicemu dobrom, jer Dzanan ce kod navijaca uvijek biti #1, to je najbolje pokazala ona tekma u Mejdanu kada je publika stala na njegovu stranu naustrb jednog Mirze Teletovica i umjesto da tezimo tome da se smiri situacija, nas narod i dalje pljuje i kritikuje Juku, zaista nesto nevjerovatno
Juka jeste bio povrijedjen, ali sta i ako se oporavio, njemu slijedi najbitnija sezona u karijeri, lako je nama pricat, ali ajde malo stavimo se u njegovu situaciju, pa i meni bi moje dupe bilo na prvom mjestu
nikada mi necemo imat uspjeha i srece, ali za to smo sami krivi, mi i nas pogani, ciganski karakter
ovakve stvari sigurno nece doprinijeti nicemu dobrom, jer Dzanan ce kod navijaca uvijek biti #1, to je najbolje pokazala ona tekma u Mejdanu kada je publika stala na njegovu stranu naustrb jednog Mirze Teletovica i umjesto da tezimo tome da se smiri situacija, nas narod i dalje pljuje i kritikuje Juku, zaista nesto nevjerovatno
Juka jeste bio povrijedjen, ali sta i ako se oporavio, njemu slijedi najbitnija sezona u karijeri, lako je nama pricat, ali ajde malo stavimo se u njegovu situaciju, pa i meni bi moje dupe bilo na prvom mjestu
nikada mi necemo imat uspjeha i srece, ali za to smo sami krivi, mi i nas pogani, ciganski karakter
Nije tesko u ovoj drzavi postati "omiljen među rajom" pogotovo ako si vrhunski sportista. Dovoljno je samo da dolazis na okupljanja kad mozes, dajes sve od sebe na terenu, kad ne mozes doci otkazes na normalan nacin..Otprilike sve sto Jusuf ne radi.
to je to. al´nas juka je sebi umislio da je veci od reprezentacije i da moze sve radit po svom.mirzatele je napisao/la:Nije tesko u ovoj drzavi postati "omiljen među rajom" pogotovo ako si vrhunski sportista. Dovoljno je samo da dolazis na okupljanja kad mozes, dajes sve od sebe na terenu, kad ne mozes doci otkazes na normalan nacin..Otprilike sve sto Jusuf ne radi.

zato gledam radi jedan pravi kolektiv pod vuletovom palicom, nego te "zvijezde", iako je individualni kvalitet na njihovoj strani.
Ako vam je neka utjeha sto se mentaliteta tice i Jokic je ove godine otkazao Srbiji pa prolazi kroz ogromno ismijavanje s onim "individualno" po internetu a o hejtu i da ne pricam
.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
ma ne samo da mu je dupe na prvom mjestu nego je covjek ostvario trejd pred kraj sezone, on jos uvjek ne zna vise od 40% akcija PortlandaChinaglia je napisao/la:zbog ovakvih poput izvjesnog Irfana Cengica, volio bih da Juka nikada vise ne obuce dres repke, pa kako ljudi ne mogu shvatit da na takav nacin ne mogu napravit nista dobro, naprotiv, samo jos vise zakuhavaju situaciju, pogotovo kada uzdizu jednog reprezentativca iznad drugog, a ionako je veliko pitanje kako bi funkcionisali Juka i Dzanan, da li bi Jukin ego mogao podnijeti da Dzanan bude lider, a momak sigurno posjeduje kvalitetnije i bolje liderske osobine, no opet s druge strane, ima argumenata i za Juku, kao npr to da je ostvareniji kao kosarkas, kvalitetniji, stariji jbg, igracki ih ne bih razdvajao, jer u tom smislu obojica mogu biti lideri na isti nacin
znaci on jednostavno MORA provesti ljeto u klubu ukoliko misli da se maximalno uklopi i da odigra sezonu maximalno ozbiljno
ja sam ubjeđen da će Juka igrat za nas u buducnosti i da ce se svojim igrama posrat hejterima u usta
samo jos da dodam:
http://www.nba.com/blazers/forwardcente ... t-improved
Možda je ovako ispalo i najbolje, neki drugi momci su dobili priliku da igraju kao npr. Sejfić i drugi. Da čovjek treba voditi računa prvo o sebi pa onda sve ostalo govori i činjenica da svijet voli "pobjednike" a ako to nisi brzo te zaborave. Na temi momka iz zlatne U18 iz 2012. godine Nedima Buze nije bilo komentara još od 7. februara što samo po sebi dovoljno govori a tada je bio po mom skromnom košarkaškom znanju ako ne u nivou Juke onda možda na većem nivou neko što je bio sadašnji kapiten.Chinaglia je napisao/la:
Juka je komad govečeta bez obira na njegovo odazivanje ili ne, igranje za repku ili ne, razvaljivanje u NBA ili ne i tu se trenutno malo šta može učiniti. Lično ne volim takve ufurane likove, a koji su pored toga balkanci-seljaci. Ja mu ne zamjeram ne odazivanje već mu zamjeram što je govedo.RealnoGledano je napisao/la:ma ne samo da mu je dupe na prvom mjestu nego je covjek ostvario trejd pred kraj sezone, on jos uvjek ne zna vise od 40% akcija PortlandaChinaglia je napisao/la:zbog ovakvih poput izvjesnog Irfana Cengica, volio bih da Juka nikada vise ne obuce dres repke, pa kako ljudi ne mogu shvatit da na takav nacin ne mogu napravit nista dobro, naprotiv, samo jos vise zakuhavaju situaciju, pogotovo kada uzdizu jednog reprezentativca iznad drugog, a ionako je veliko pitanje kako bi funkcionisali Juka i Dzanan, da li bi Jukin ego mogao podnijeti da Dzanan bude lider, a momak sigurno posjeduje kvalitetnije i bolje liderske osobine, no opet s druge strane, ima argumenata i za Juku, kao npr to da je ostvareniji kao kosarkas, kvalitetniji, stariji jbg, igracki ih ne bih razdvajao, jer u tom smislu obojica mogu biti lideri na isti nacin
znaci on jednostavno MORA provesti ljeto u klubu ukoliko misli da se maximalno uklopi i da odigra sezonu maximalno ozbiljno
ja sam ubjeđen da će Juka igrat za nas u buducnosti i da ce se svojim igrama posrat hejterima u usta
samo jos da dodam:
http://www.nba.com/blazers/forwardcente ... t-improved
E sad pošto je govedo imamo takvu situaciju i klickalicu sa njim što se tiče repke, a da nije govedo vjerovatno bi nekome odgovorio na poziv ili došao u Sarajevo i popričao sa ljudima i rekao: Ovo mi je biti ili ne biti sezona pa ako mogu da ne igram ove kvale i tome slično' ili onomad kad je sam otišao u Zg.
I ja shvatam tu njegovu situaciju u vezi sa zadnjom godinom rookie ugovora.. Lično se ne slažem s tim, al eto.
Al ko sto save reče, može se to ljudski iskomunicirat.
Izgleda baš da je ta bahatost i taj neki krkanluk nesto sto tesko da ce se promijeniti u dogledno vrijeme.
Ja iskreno ne računam na to da će se tokom svoje karijere puno puta odazvat reprezentaciji i da će uvijek biti trakavica i inata oko njegovog dolaska i da ce reprezentacija jednostavo biti žrtva njegove bahatosti..
Šteta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Al ko sto save reče, može se to ljudski iskomunicirat.
Izgleda baš da je ta bahatost i taj neki krkanluk nesto sto tesko da ce se promijeniti u dogledno vrijeme.
Ja iskreno ne računam na to da će se tokom svoje karijere puno puta odazvat reprezentaciji i da će uvijek biti trakavica i inata oko njegovog dolaska i da ce reprezentacija jednostavo biti žrtva njegove bahatosti..
Šteta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: mavi, relativizam i 9 gostiju.