FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Nije pljuvanje ako neko misli da je Projic trenutno bolja opcija na lijevom beku. Niko nema nista lose reci o ponasanju Stane. Bezbroj puta je pokazao koliko voli Zelju, ali on i Ofarbani su bas u losoj formi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Neandertalac
- Kontakt:
Zaboravljaš da je Stanić kada je zamijenio Stojanovića protiv Slobode bio među najboljima čak i najbolji neke utakmice. Uostalom vidjećemo, za duple pare hoću duplo boljeg na "svojoj" poziciji.Rokoko87 je napisao/la:Glupo rezonovanje za Stanu realno, ako je krpio pozicije dok su pojedinci flopali to ne mora značiti da mora imati rezervirano mjesto nauštrb bolje opcije.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Kajkut je odličan igrač za vas, pomoći će vam dosta. Trebao vam je takav jedan tim igrača i napadača
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- MocMahale444
Kako si zakljucio da je bolji? Nakon par utakmica, tip srednja zalost.LjoZee je napisao/la:Nije pljuvanje ako neko misli da je Projic trenutno bolja opcija na lijevom beku. Niko nema nista lose reci o ponasanju Stane. Bezbroj puta je pokazao koliko voli Zelju, ali on i Ofarbani su bas u losoj formi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: FK Željezničar
I danas sam napisao da nije bas puno bolji, ali je za sad ok opcija. Ne nesto toliko specijalno, ali kad se sjetim Husica, Stojanovica na toj poziciji... Stanic treba igrati desnog beka jer mu je to prirodna pozicija. On je npr. protiv GOSK-a poceo kao desni bek pa je presao na krilo da bi 10 minuta pred kraj igrao lijevog beka. Jedan covjek zamjena za tri pozicije sto je van svake pameti.[emoji57]MocMahale444 je napisao/la:Kako si zakljucio da je bolji? Nakon par utakmica, tip srednja zalost.LjoZee je napisao/la:Nije pljuvanje ako neko misli da je Projic trenutno bolja opcija na lijevom beku. Niko nema nista lose reci o ponasanju Stane. Bezbroj puta je pokazao koliko voli Zelju, ali on i Ofarbani su bas u losoj formi.
- MocMahale444
Re: RE: Re: FK Željezničar
Druze tako napisi da se razumijeLjoZee je napisao/la:I danas sam napisao da nije bas puno bolji, ali je za sad ok opcija. Ne nesto toliko specijalno, ali kad se sjetim Husica, Stojanovica na toj poziciji... Stanic treba igrati desnog beka jer mu je to prirodna pozicija. On je npr. protiv GOSK-a poceo kao desni bek pa je presao na krilo da bi 10 minuta pred kraj igrao lijevog beka. Jedan covjek zamjena za tri pozicije sto je van svake pameti.[emoji57]MocMahale444 je napisao/la:Kako si zakljucio da je bolji? Nakon par utakmica, tip srednja zalost.LjoZee je napisao/la:Nije pljuvanje ako neko misli da je Projic trenutno bolja opcija na lijevom beku. Niko nema nista lose reci o ponasanju Stane. Bezbroj puta je pokazao koliko voli Zelju, ali on i Ofarbani su bas u losoj formi.

Sutra predstavljanje Kajkuta. Ima pravo da igra protiv Borca.
Ono kad te ubjedjuju da mlijeko nije bijelo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Gledam arenu1 i vidim Simu Krunica kako špreha ekavicu, onda mu slucajno nehotice izleti ijekavica
Samo jos ima ono nase pecenje s, č & ć.
Mleko nije belo decko.

Samo jos ima ono nase pecenje s, č & ć.
Mleko nije belo decko.
- Neandertalac
- Kontakt:
Bit će svih 10, pardon 50 lobotomaca što su glasali "za".LjoZee je napisao/la:Sutra predstavljanje Kajkuta. Ima pravo da igra protiv Borca.

UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Doktor1921
- Kontakt:
Mozemo li sta protiv Borca ili cemo dobiti po guzi ko f.k torpedo ?
Zavisi od raspolozenja nasih pulena.[emoji3]
Samo da Kemu ponovo ne stavi na zadnjeg veznog, a Ramovica na lijevo krilo. [emoji120]
Samo da Kemu ponovo ne stavi na zadnjeg veznog, a Ramovica na lijevo krilo. [emoji120]
- Neandertalac
- Kontakt:
Dosta jedan razlike protiv Borca. Da ne bude klizanje, ne bi valjalo trenutno, al' nikako.
Veca
Stana Kemo Graovac Projić
Blagojević
Žerić Ramović
Zec Zakarić
Beganović
Moja neka želja.
Veca
Blagojević
Žerić Ramović
Zec Zakarić
Beganović
Moja neka želja.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Potpuno isti sastav želim da vidim protiv Borca, s tim da ne vjerujem da će Zeba ostati na klupi. Pošto će on najvjerovatnije biti starter, onda neka bude zamijenjen ulaskom Žerića u drugom poluvremenu, najdalje u 60 minuti utakmice. Zeba je zadnjih pola sata igrač manje na terenu.Neandertalac je napisao/la:Dosta jedan razlike protiv Borca. Da ne bude klizanje, ne bi valjalo trenutno, al' nikako.
Veca
Blagojević
Žerić Ramović
Zec Zakarić
Beganović
Moja neka želja.
Beganoviću bih dao da igra ispred Nikolića, a za Kajkuta se nadam da nije u nikakvim planovima za ovaj meč. Beganović je zaslužio da odigra jednom kao starter pa neka onda njegovi pljuvači pričaju o njegovim manama, a nevjerovatno kako se pretjeruje. U zadnje dvije utakmice više je pokazao nego Nikolić iako je igrao po 20 odnosno 30 minuta. Na njega pljuju sa tribina i kad lopta koju je neko poslao prema naprijed ide toliko daleko od njega da je ni dva Bolta ne može stici. Nekoliko puta sam morao reagovati i stati u njegovu odbranu kad izvuče faul ili pritiskom natjera na grešku zadnju liniju. Uostalom, gol koji smo postigli protiv Mladosti desio se nakon što je bio prekršaj na njemu, a ovaj protiv Viteza nakon što je on ušao u igru, bezobzira što je to bio autogol. Tek kad Dženis odigra utakmicu svih 90 minuta ili kao starter možemo dati sud o njegovom trenutnom kvalitetu i formi. Neka mu Zaimović bude zamjena da vidimo na čemu smo sa njim. Nije fer da momak još nije dobio priliku da igra. Ramović je ofanzivni vezni i tu poziciju treba da igra. Staniću dajem prednost ispred Stevanovića. Siniša ima i dva žuta, a sljedeća tekma je derbi kad moramo imati oba desna beka u konkurenciji.
Ne bi me iznenadilo da Kajkut pocne mec, a da ga zamijeni Nikolic tamo oko 70 minute.
- kyrieirving
- Kontakt:
Sve se slazem osim napada.Beganovic zadnji go dao 2015 godine.Poceo bi sa kajkutom pa oko 70-te ubacit nikolica ko sto smo prosle godine radili tad je nikolic dosta korisniji.Neandertalac je napisao/la:Dosta jedan razlike protiv Borca. Da ne bude klizanje, ne bi valjalo trenutno, al' nikako.
Veca
Blagojević
Žerić Ramović
Zec Zakarić
Beganović
Moja neka želja.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- Neandertalac
- Kontakt:
Interesuje me hoće li Kajkut dobiti šansu, dvije, tri ako ne bude tresao mrežu. Kao što je Nikolić dobio i kao što je Dženis nije nikada dobio u špici napada.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Nisu djaba doveli Kajkuta. Taj igra u prvih 11 garant. Beganović treca opcija iza Nikolića.
Zeba će početi s klupe u Želji tek kad navrši 40-tu deceniju života.
Zajeb'o je i Wagnera i Giggsa
Zeba će početi s klupe u Želji tek kad navrši 40-tu deceniju života.
Zajeb'o je i Wagnera i Giggsa

*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Imam igraca slobodnog 36 kuka,malo sepa Ali ima nultu pozitivnu krvnu grupu,mogo BI nam valjat pa eto ako ima ko zainteresovan nek javi.Avdukicu primices ga kroz noge.Zec je najveca fudbalska prevara.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Pact1921 i 20 gostiju.