FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 10 avg 2017, 22:10

http://sportsport.ba/ino_fudbal/ousmane ... van/247787

Eno kazniše Osmana, uznemiri su ga sa ponudama, naložili ga ko levata, decko se uzjebo i sad popuši bezveze suspenziju. Eto šta rade.

Unosimo nered i nemir u redove Dortmunda, ne treba to raditi.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 avg 2017, 22:11

U Barceloni vjerovatno počinje mah uzimati i fobija od Reala.Jer ako recimo ne uspiju dovesti Coutinha ili Dembele-a pa ih uzme Real naredno ljeto, to bi bio još jedan poraz ponosa Katalonija.Uz sve ostalo što se dešava zadnje 3 sezone, gdje ih realno tim iz Madrida uveliko nadmašuje.Transferi Barce i Reala su daleko od običnog dovođenja ili prodaje igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 10 avg 2017, 22:14

Furymaker je napisao/la:Transfer politika nam je ocajna, ajd ne bi je toliko ni osudjivao ako se forsiraju masijci, al ovako nit imaju transfer politike, nit se forsiraju masijci
Kako bre tako nešto napišeš @ zetko.....i ostaneš živ :mrgreen:

A šta su....Inijesta, Mesi, Pique. Busquets, Roberto, Deulofeu, Alba?

E sad što su većina njih zapali qurcu za uvo to je druga priča.....ali evo ovi bi mogli i u Nedelju zaigrati a ima ih 7 (+ ko zna ko će još ući) sve Masijac do Masijca :lol:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 avg 2017, 22:19

Pa ti prvi govoris da treba klupirati Iniestu, Piquea, Busquetsa, ja samo hocu reci da se treba posvetiti ili novim nadama i forsirati ih ili mijenjati transfer politiku..
Svi ti navedeni su na zalasku karijere, Deulofeu je tek dosao, slaba ti je to politika.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 10 avg 2017, 22:23

Furymaker je napisao/la:Pa ti prvi govoris da treba klupirati Iniestu, Piquea, Busquetsa, ja samo hocu reci da se treba posvetiti ili novim nadama i forsirati ih ili mijenjati transfer politiku..
Svi ti navedeni su na zalasku karijere, Deulofeu je tek dosao, slaba ti je to politika.
Naravno da govorim i naravno da treba.....nije to nikakva politika nego sam ti samo izneo činjenice.....onda si trebao napisati da treba forsirati mladje igrače ;)

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 10 avg 2017, 22:27

pa kad se spominje transfer politika, to je uglavnom pojacavanje ekipe novim igracima jel, zasto bi stare kenjce spominjao? :D
Al dobro, bitno da si shvatio poruku, Dembu ako sad ne dovedu, a ako bi slucajno pustili Roberta, treba organizirati nesto i otici Barti kuci zapalit.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 10 avg 2017, 22:33

Ma Roberto da je pametan otišo bi svakako.
Don't hate what you don't understand.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 10 avg 2017, 22:49

Furymaker je napisao/la:pa kad se spominje transfer politika, to je uglavnom pojacavanje ekipe novim igracima jel, zasto bi stare kenjce spominjao? :D
Al dobro, bitno da si shvatio poruku, Dembu ako sad ne dovedu, a ako bi slucajno pustili Roberta, treba organizirati nesto i otici Barti kuci zapalit.
Polako, samo polako s tim paljenjem :lol:

O tome šta je uradio ćora "sudićemo" 1. Septembra.....za sad stvari stoje ovako, ostvario e najveći novčani transfer u istoriji ne fudbala već sporta uopšte (duplo veći od do sad najvećeg u fudbalu) prodavši jednog šalabajzera....ne zaboravi da je to uradio uz podršku 80% navijača Barse u Kataloniji što mu svakako nije MINUS ;) ....trenutno vodi (očekivano) tvrde pregovore oko dolaska 2 igrača čiji klubovi namerno (i logično) duplaju njihovu vrednost jer znaju da ih Barsa (ne ćora) očajnički treba. Ne, nisu oni KREM svetskog fudbala, pogotovo neki balavac ali ćora zna da mora udovoljiti navijačima (naravno mislim na ove u Kataloniji).....i dajte malo oladite sa tim odbrojavanjima i licitiranjem, nije ćori problem da istrese i 150 X 2 jer ih ima....nego zato što se to tako ne radi u biznisu. A ne boj se nisu ni u Dortmundu budale......ovo što mogu uzeti sad za dembu je bukvalno sad i nikad više jer on NIKOME ne treba osim Barsi.....prema tome polako, ima još 20 dana ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 10 avg 2017, 23:27

enobarca je napisao/la:Koliko sam ja skontao tamo na klixu misle da taj skenderija ima izvore bliske klubu, ima ko sto imam i ja :mrgreen:
Nema izvore bliske klubu, ali sigurno je momak okej i zna vjerovatno najbolje od svih nas sta se desava oko kluba. Svaki post mu je smislen, normalan, nema tu zayebavanja i trolanja.
27.10.2020

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 10 avg 2017, 23:31

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 10 avg 2017, 23:49

koliko je se napisalo stranica od Barcine zadnje natjecateljske tekme,pomislio sam da smo doveli igrača za dvije momčadi ,ali očito mnogi vole žutu štampu :mrgreen:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 11 avg 2017, 00:03

------------------Suarez----------------

Deulofeu--------Messi---------Dembele

Govorim o Deulofeu koga sam gledao u ponedeljak......disciplinovan, odgovoran i bez i jednog suvišnog poteza. Gotovo da je pišnuo u gaće od sreće kad ga je Leo zagrlio posle one sjajne asistencije ka njemu (nije znao da li će ga zagrliti ili lupiti mu šamar :mrgreen: ) što tako mladim (i nesigurnim a željnim da se nametnu) igračima puno znači.....uspe li pridobiti Leovu naklonost a to može samo takvom igrom mogao bi i "zacementirati" levu stranu napada.....ali ostaje ta hebena desna koja je kritična već par godina i zato joj je potreban mali Demba....naravno da za njega važi isto što i za Deulofeua, jer je to jedini ispravan put za obojcu a imaju godine pred sobom....

Ako "upali" ovo sa Deulofeuom onda se Liverpul može hebati sa staklenim Couom.....Pokušati pa šta bude, grupna faza LP će se svakako proći sve i da niko ne dodje a ako ova gore kombinacija prodje čuvati (pozamašni ostatak love) i već u Januaru ponovo napasti TOP veznjaka ;)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 11 avg 2017, 00:18

slika
ser del barça es el millor que hi ha !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2017, 11:15

MD pise o Eriksenu. Okej tesko, ali ako po nekog treba krenuti nakon svega onda je to on.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 11 avg 2017, 11:23

Zvanično saopštenje LFC :mrgreen:
FSG statement on Philippe Coutinho

We wish to offer clarity as regards our position on a possible transfer of Philippe Coutinho.

The club’s definitive stance is that no offers for Philippe will be considered and he will remain a member of Liverpool Football Club when the summer window closes.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 avg 2017, 11:29

one B. Soriano please :kafa:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 avg 2017, 11:29

messilla je napisao/la:MD pise o Eriksenu. Okej tesko, ali ako po nekog treba krenuti nakon svega onda je to on.
Jest, ali treba u startu to otpisat. Tottenham neće pustit njega, znači ni za 150 milijuna, garantiram. Pare im jesu bitne za stadion, ali sad su u situaciji da moraju kupit 2-3 igrača, a ni slučajno prodat jednog od najboljih.

Dembele je vjerujem naš, samo je pitanje vremena. Daj još Serija i yebat ga. Ostalih opcija na tržištu baš i nema što se veznjaka tiče.
alatasaray have changed their minds. They are now willing to buy Arda Turan for €10 million. [md]
Naši traže 20 milijuna. :urnebes:

Munir bi mogao u Romu za 15, naši traže 20. Pa prodaj višak yebo ga ja.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 11 avg 2017, 13:28

slika

:rol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 11 avg 2017, 13:44

Lillard je napisao/la:slika

:rol:
slika
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 11 avg 2017, 13:44

Yebeš sve turske i meksičke sapunice zajedno koliki šou ovi naši prave sa transferima :rol: :urnebes:

Prvo oko Verrattija se yebavali pola mjeseca i dobili nogu. Plus uznemirili i njega do te mjere da je agenta morao nogirati. :urnebes:
Onda oko Paulinha se natežu dobili nogu. I ovoga uznemirili lik nije na treninge dolazio. :urnebes:
Spektakl u vezi prodaje Neymara, frajer se potukao na treningu. :urnebes:
Došli po Dembelea, mali odmah nestao niko ne zna gdje je :urnebes:
Sad uzjahali Coutinha i Liverpool, frajer odmah transfer zatražio. :urnebes:

Barto i nosonja Fernandez gdje stanu, tu trava ne raste.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.