Već sam ja bluzu reko da je čist crveni isti dan. Sudije nam navukleanell je napisao/la:Je li Koss trebo dobiti crveni ?
zanatlija jesam ja tebi šta rekao?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Već sam ja bluzu reko da je čist crveni isti dan. Sudije nam navukleanell je napisao/la:Je li Koss trebo dobiti crveni ?
Evo sada ce wenger istresti 40 miliona za igraca koji ce biti u rotaciji kod nas 4 prvotimca kostala toliko ono sve debelo ispod,a svi znamo da Ramiz ima zacimentirano mjesto u prvih 11AA23 je napisao/la:A da se dovede Nzonzi iz Sevilje?
40 miliona eura mi otkupna klauzula, baci ga u sredinu ili da bude backup ili da igra sa Xhakom.
topnik1 je napisao/la:Evo sada ce wenger istresti 40 miliona za igraca koji ce biti u rotaciji kod nas 4 prvotimca kostala toliko ono sve debelo ispod,a svi znamo da Ramiz ima zacimentirano mjesto u prvih 11AA23 je napisao/la:A da se dovede Nzonzi iz Sevilje?
40 miliona eura mi otkupna klauzula, baci ga u sredinu ili da bude backup ili da igra sa Xhakom.
Neće više Ozil pucati penale, sad imamo momka koji 100% zabija.Artetitis je napisao/la:Ozil je imao neku vodu u gleznju, danas je dobar.
Sutra 1:0, zlatna rezerva Giroud u 89.minuti razbija autobus nakon centarsuta kebabdzije. Znasekome Schmeichel brani penal kod 0:0.
Isto ko što je Kontra piso sranja o Ozilu, i sad se pravi kao da nije.AA23 je napisao/la:Kad na kraju sezone svi budu lizali stope Lakazetu.
Skontaj da je njega Wenger klepio za 45 miliona
Skuplji Sigurdson od njega, a da o ostalim precijenjenim panjićima ne pričam.
anell je napisao/la:Isto ko što je Kontra piso sranja o Ozilu, i sad se pravi kao da nije.AA23 je napisao/la:Kad na kraju sezone svi budu lizali stope Lakazetu.
Skontaj da je njega Wenger klepio za 45 miliona
Skuplji Sigurdson od njega, a da o ostalim precijenjenim panjićima ne pričam.
Vidi, druže, Lacazettea ne šmekam ima već dobre dvije godine. Tamo nekad 2015.godine sam ga zapratio. Uočio sam da hrpu golova u francuskoj ligi daje jer su im golmani smeće, a ne zato jer je ne znam ti kakav šuter (nemoj mi sad vaditi gol protiv Rome kao primjerAA23 je napisao/la:Znači Artetitis je sljedeći što se tiče pljuvanja, nije mi fakat jasno da se po frajeru pljuje nakon 3 odigrane utakmice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.