Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Seaman
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Seaman » 07 avg 2017, 15:09

Artetitis je napisao/la:
Seaman je napisao/la:
Ne znam baš da će Umary dati svog Krychowiaka.

neznam zašto ga nebi dao :kafa: tolko ga cijeni da ga nevidi niti na klupi :rol: od prošle polusezone se već priča da krychowiak želi otići :kafa: jedino je pitanje da li bi želio doći kod nas jer je laprdao da ga zanimaju topli krajevi :rol: vjerojatno povratak u španjolsku,a i plaća koju je primao u psg je 130 tis eurića tjedno

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 07 avg 2017, 15:50

Na kraju ce biti neki panican transfer, sezona pocinje za par dana a ovo s Lemarom se oduzilo vise od mjesec dana

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 07 avg 2017, 19:07

Seaman je napisao/la:neznam zašto ga nebi dao :kafa: tolko ga cijeni da ga nevidi niti na klupi :rol: od prošle polusezone se već priča da krychowiak želi otići :kafa: jedino je pitanje da li bi želio doći kod nas jer je laprdao da ga zanimaju topli krajevi :rol: vjerojatno povratak u španjolsku,a i plaća koju je primao u psg je 130 tis eurića tjedno
Dobro, mislim da tu platu može rutinski dobiti još samo u Engleskoj. Ko će mu to dati u Španiji? Barci i Realu ne treba/ne žele ga, Atletico je zaključan do januara. Jedino da ode natrag u Sevillu.

Druga je opcija da ga Monchi pokupi u Romu no oni ne traže taj profil igrača nego ci.ganišu oko Mahreza.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 07 avg 2017, 20:53

Dovede Monaco Rashida iz Lyona.
Spremaju se oni da puste Lemara...

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 08 avg 2017, 01:12

Artetitis je napisao/la:
Mi smo u potrazi za novim, izdašnijim sponzorom za opremu. Spominje se Adidas. To bi bilo lijepo.

Za Adidas se poprilicno znalo vec od pocetka godine. Treba da od iduce sezone dobijemo mega lovu od njih (prica se o ugovoru koji bi mogao da zasjeni sve trenutne, ali to cemo jos da vidimo) I navodno je to vec ugovoreno, ali se naravno ne smije jos nista javno govoriti radi Pume. Mozda I oni ponude neki poboljsani ugovor, ali sumnjam da ce moci da prismrde Adidasu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 08 avg 2017, 01:22

Bio ti to odličan potez Adidasa. Adidasu treba velika riba
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 10 avg 2017, 00:34

Davali 10M iz Leicestera za ElNeny-a, Arsenal navodno pristao, ali nece on da ide. Divno....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 10 avg 2017, 00:51

Elneny je izuzetno koristan igrac, moze pokrivati i stopersku poziciju kad se trazi od njega i ne buni se i kad je na klupi. Neka ga, ali evo sad se nudi opcija da se potpise N'Zonzi iz Seville za 40 miliona eura jer je zatrazio transfer od kluba, to bi kradja bila i upariti njega i Xhaku u vezi je povratak cvrstog Arsenala kao u doba Vieire i Gilberta, Petita i njima slicnih.

Ali nista od kupovine dok se ne rijesimo skarta. Nek ne traze puno samo nek ih salju i nek oslobadjaju platnu listu i dovesti ovu strvinu i po meni jos jednog stopera i mi smo u igri. Lemar nam nije ni potreban, radije vise sanse davati Nelsonu i Iwobi je mlad, a to su momci koji vole klub i koji ce sigurno sa vise srca igrati nego bilo koji drugi. Vakat je da nesto i mi iz akademije izbacimo.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 avg 2017, 03:06

Hoce li taj Lemar vise? Dzaba nas jadnicak redovno lajkuje po drustvenim mrezama

? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 avg 2017, 14:40

So David Ornstein on BBC5live said the Lemar to Arsenal deal is pretty much dead but we might bring in 1 more player
9:35 AM - Aug 10, 2017

David Ornstein on 5Live: AFC need to trim 33 man squad & 4-5 players could leave, including Wilshere.
One possible incoming by deadline day.
9:58 AM - Aug 10, 2017

jedan kallstrom do kraja :rol: plus alexis prca voajerovu prćiju i folira ozljedu :rol:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 avg 2017, 14:50

Da li ovaj Simen kad koristi mozak :hmmmmm:

Ne znam jel ti kad naumpalo da Arsenal ima svoje doktore i trenere koji odlučuju je li igrač povrijeđen ili ne, a ne igrač
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 avg 2017, 14:57

Brokula je napisao/la:Da li ovaj Simen kad koristi mozak :hmmmmm:

Ne znam jel ti kad naumpalo da Arsenal ima svoje doktore i trenere koji odlučuju je li igrač povrijeđen ili ne, a ne igrač

lik bi igrao s strganom nogom a sad je kao nešto fol ozlijeđen :rol: dovoljno mu je bilo viditi facu na wembleyu da znaš kolko je sati :kafa: kao mrtvo puhalo

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 avg 2017, 16:59

meni je izgledao nasmijano i zadovoljno, uostalom pobjedili smo bez 4-5 glavnih igraca trebamo biti zadovoljni heh

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 11 avg 2017, 18:13

Jest ih Wenga dobro uhljebio
Kieran Gibbs’ move to Watford was scrapped as he wasn't willing to compromise on his £80k/week wages. 12 mths left on his contract. [Mirror]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 11 avg 2017, 18:23

Marsal je napisao/la:Jest ih Wenga dobro uhljebio
Kieran Gibbs’ move to Watford was scrapped as he wasn't willing to compromise on his £80k/week wages. 12 mths left on his contract. [Mirror]
Ja sam čuo da je Gibbs prilično naporan lik u ovoj cijeloj priči. WBA je valjda odbio zbog toga što mu je Birmingham ružan. :mrgreen:

Wengerova socijalistička struktura sad dolazi na naplatu.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 avg 2017, 18:50

Maloprije citam da je Lemar zavrsen i evo pitam se gdje ce Aleksis u Siti.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 13 avg 2017, 12:55

Rafa Benitez is keen to bring Jack Wilshere to Newcastle United. (****: Sky Sports)
Arsenal clear to sign Jean-Michael Seri as Barcelona "pull out of running" for Nice midfielder
Btw za ovog Seronju Xavi lično kaže da je fantastičan igrač i da mu nije jasno zašto Barcelona ne ponudi 40 miliona za njega jer kako kaže uklopio bi se fantastično na bilo koju poziciju u veznom redu.

Ako Xavi tvrdi da je lik toliko dobar igrač onda bi možda i mi mogli krenuti po njega. Jest da je midget, ali navodno je strašan u duelima i teško mu je uzet loptu, nešto ko Kante.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 13 avg 2017, 12:57

Previše je za nas da dovedemo 3 kvalitena igrača

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 13 avg 2017, 13:13

Ti igrači su se znali isprovaljivati za igrače ubij bože. Eno oni naši nisu znali ko su Kolašinac i Lacazette, da ne pričamo o onima što moraju guglat imena pojačanja. Ne d'o bog da Wenger dovodi igrače tako kako bi vi dovodili, brzo bi mi otišli u q.

Uostalom ne vidim potrebu da se dovodi igrač na sredini terena. Imamo ih toliko da treba prodavati (Xhaka, Ramsey, Elneny, Cazorla, Wilshere, Coquelin). Šest igrača, dvije pozicije. Ako će se šta dovoditi na sredinu neka to bude neki vrhunski igrač.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 13 avg 2017, 13:25

Arnelv52 je napisao/la:Ti igrači su se znali isprovaljivati za igrače ubij bože. Eno oni naši nisu znali ko su Kolašinac i Lacazette, da ne pričamo o onima što moraju guglat imena pojačanja. Ne d'o bog da Wenger dovodi igrače tako kako bi vi dovodili, brzo bi mi otišli u q.

Uostalom ne vidim potrebu da se dovodi igrač na sredini terena. Imamo ih toliko da treba prodavati (Xhaka, Ramsey, Elneny, Cazorla, Wilshere, Coquelin). Šest igrača, dvije pozicije. Ako će se šta dovoditi na sredinu neka to bude neki vrhunski igrač.
Gdje ti vidis ovdje igraca osim Xhake i Kazorle za kojeg sumnjam da ce uopste vise i zaigrati kako zna i umije?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.