Ma znam, jbg...Sarajlijica1946 je napisao/la:Mozes odmah poceti,skoroalen je napisao/la:Ako ne vidim Mujakića, Stanojevića, Anđušića/Liivaka u prvoj protiv Mladosti, neću ni gledat utakmicu. Pametnije mi je da ispite spremam.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Re: FK Sarajevo
Prije nekih 15 godina, jedan moj jaran otisao u neko selo izmedju Visokog i Kaknja, Mostre ili gdje vec. Dogovorio se sa nekakvom trebom.High je napisao/la:Svi u Doboj, do diskoteke Džugla!
Dosao on tamo, sve super. Kaze, dobra treba, stroga normala. Sjedili oni tako, kasnije otisli autom negdje nasmao. I nakon nekog vremena, on pokusao njoj da se priblizi, da je poljubi. Kad ona govori "nemoj ramazan je".

Frajer se shebo i odma vratio nazad za Sarajevo

Gdje su sad Bordo prijatelji, gdje je onaj ukrajinac, sad je vjerovatno lakse kupit klub nego prije godinu, dvije pa bujrum al tek se sad vidi da je to sve bila patka kao i obicno. Mi smo naucili da nas lazu pa me cudi kako niko nije objavio jos da ce nas kupiti neki rus ili da dovodimo Salihovica, da se pitari malo smire, ko nas yebe kad imamo velika ocekivanja. Cuj titula u 101. ligi, stvarno previse ocekujemo od ove dobre i prepostene uprave.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Možda mu je auto bio loš.Evander je napisao/la:Prije nekih 15 godina, jedan moj jaran otisao u neko selo izmedju Visokog i Kaknja, Mostre ili gdje vec. Dogovorio se sa nekakvom trebom.High je napisao/la:Svi u Doboj, do diskoteke Džugla!
Dosao on tamo, sve super. Kaze, dobra treba, stroga normala. Sjedili oni tako, kasnije otisli autom negdje nasmao. I nakon nekog vremena, on pokusao njoj da se priblizi, da je poljubi. Kad ona govori "nemoj ramazan je".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frajer se shebo i odma vratio nazad za Sarajevo![]()
![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Mislim da su jedina dva sigurna startera u nedjelju Radovac i Bekićskoroalen je napisao/la:Ako ne vidim Mujakića, Stanojevića, Anđušića/Liivaka u prvoj protiv Mladosti, neću ni gledat utakmicu. Pametnije mi je da ispite spremam.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hebibovic?Historicar je napisao/la:Mislim da su jedina dva sigurna startera u nedjelju Radovac i Bekićskoroalen je napisao/la:Ako ne vidim Mujakića, Stanojevića, Anđušića/Liivaka u prvoj protiv Mladosti, neću ni gledat utakmicu. Pametnije mi je da ispite spremam.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk![]()
![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Diskoteka Americano , kazu ko se ne moze ozenit neka ode nedeljom u diskoteku i sredjeno sveEvander je napisao/la:Prije nekih 15 godina, jedan moj jaran otisao u neko selo izmedju Visokog i Kaknja, Mostre ili gdje vec. Dogovorio se sa nekakvom trebom.High je napisao/la:Svi u Doboj, do diskoteke Džugla!
Dosao on tamo, sve super. Kaze, dobra treba, stroga normala. Sjedili oni tako, kasnije otisli autom negdje nasmao. I nakon nekog vremena, on pokusao njoj da se priblizi, da je poljubi. Kad ona govori "nemoj ramazan je".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frajer se shebo i odma vratio nazad za Sarajevo![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ljudi vi ste gledali prijateljske iz Turske , vidjeli ste da je LIivak dobar i brz , al kako igrat pored isprobanog recepta Hebiba ?
-
- Kontakt:
Prijavio sam se samo da upravi hebem majku i najmilije i danas, pa onda odoh u drugu, lijep pozdrav do večeras. 

-
- Kontakt:
Dok su Radovac, Almir Bekić i Hebibović dio igračkog kadra FKS, napretka nema u igri ni na polju rezultata.
Sa ovim igračkim kadrom, bliži smo ligi za opstanak nego ligi za prvaka, nakon 18 kola.
Sa ovim igračkim kadrom, bliži smo ligi za opstanak nego ligi za prvaka, nakon 18 kola.
Ybg. Ljudi su uigrani. Bekic,Hebibovic,Radovac i Saric to je nasa zlatna cetvorka.HordasOdMalena je napisao/la:Hebibovic?Historicar je napisao/la:Mislim da su jedina dva sigurna startera u nedjelju Radovac i Bekićskoroalen je napisao/la:Ako ne vidim Mujakića, Stanojevića, Anđušića/Liivaka u prvoj protiv Mladosti, neću ni gledat utakmicu. Pametnije mi je da ispite spremam.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk![]()
![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Od te zlatke cetvorke imas jednu asistenciju i nula golova, bruka sijedih na glavi. Sve to za tri kola. 

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Al imal iko u ovom nasem rosteru da je mangup, da Ima stav, karakter, harizmu... Sve neke pi.ckice... Pogledaj ti njih kad daju samo intervjue, samo sto se ne rasplacu... Na njih cim zagalamis oni se izgube... Kako bi to husref rastjerao oca mi 

-
- Kontakt:
Radovac kaze da se radi na taktickom planu , da Repuh ima znanje u malom prstu . Teren u Doboju je za 10 znaci Repuhove zamisli nece biti tesko sprovest u dijelo.
Fali nam Srba u ekipi.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Al imal iko u ovom nasem rosteru da je mangup, da Ima stav, karakter, harizmu... Sve neke pi.ckice... Pogledaj ti njih kad daju samo intervjue, samo sto se ne rasplacu... Na njih cim zagalamis oni se izgube... Kako bi to husref rastjerao oca mi
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Klub: Crnkić samovoljno napustio ekipu, ne znamo gdje je.
Klub: Crnkić je uz dozvolu kluba otišao na probni rad u drugi klub.
Repuh: Ispunio mi se dječački san, nisam budala da ne prihvatim trenersku poziciju.
Repuh nakon druge utakmice i poraza od GOŠK-a: Trebamo sjesti i vidjeti šta hoćemo.
Repuh: Ekipa je kompletirana.
Faruk: Trebaju nam još 1-2 igrača.
Said odstranjem iz kluba tj. prve ekipe.
U međuvremenu: prošla pauza, prošle pripreme, prošla evropa, prošla tri kola u novoj sezoni...
Said se vraća u ekipu.
Ilievski i Faruk: ne vidimo razlog da Duljević ne produži ugovor.
Duljević otišo.
Janjoš će učiniti sve da se Crnkić i Rustemović vrate nakon incidenta.
Klub stao u zaštitu igrača, igrači se vratili i ponovo igraju.
Crnkić ponovo pobjegao.
Ima toga još na tonu, ali samo ću citirati jednu žensku uposlenicu kluba koju neću imenovati:
Repuh: Ispunio mi se dječački san, nisam budala da ne prihvatim trenersku poziciju.
Repuh nakon druge utakmice i poraza od GOŠK-a: Trebamo sjesti i vidjeti šta hoćemo.
U međuvremenu: prošla pauza, prošle pripreme, prošla evropa, prošla tri kola u novoj sezoni...
Said se vraća u ekipu.
Duljević otišo.
Crnkić ponovo pobjegao.
Ima toga još na tonu, ali samo ću citirati jednu žensku uposlenicu kluba koju neću imenovati:
Jbg.
Ne ofiraj ih više 

-
- Kontakt:
Ne znaju gdje udaraju, ovo je smiješno, nije žalosno.hilmo je napisao/la:Ne ofiraj ih više
- Evolution87
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Klub: Crnkić samovoljno napustio ekipu, ne znamo gdje je.
Said se vraća u ekipu.
Duljević otišo.
Crnkić ponovo pobjegao.
Ima toga još na tonu, ali samo ću citirati jednu žensku uposlenicu kluba koju neću imenovati:Jbg.

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E, al dva suta Radovca na ovom klipu su za plakati svega mi. Oba gola je Plakalo morao kupiti ili boksati u aut. Haha, kako sam ovo mogao zaboraviti. Cuj Mladost visoki presing na zadnju liniju Sarajeva