au njega bi volio vidjeti u dresu liverpoola... snazan, dobar u destrukciji, solidan pas i sjajan šut.Interista di cuore je napisao/la:izgleda da ste blizu dovodjenja Inlera iz Udinese za 12 miliona eura...bilo sad na Studio Sport na Italia 1
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here
- the scouser
- Kontakt:
Utrecht, Steaua i Napoli sa nama u grupi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Livepool,Napoli,Steaua,Utreht.. Nije loshe niko nam ne moze posolit..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Biće mrtvih na utakmici Napoli-Liverpool 

- reds_forever
- Kontakt:
Nije losa grupa,ali svakako se ne treba opustati...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Pusti to, još dva dana prelaznog roka, daj Bože da ikoga uspijemo dovesti...Torres Da Killa.!. je napisao/la:TOOO 22 miliona, bolje ist nego nist, moze se dovest za 15stak miliona solidna zamjena mascerano i jos 7 za backupa ili neku drugu poziciju (=
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
steta, nadao sam se hajduku ili dinamuTorres Da Killa.!. je napisao/la:Livepool,Napoli,Steaua,Utreht.. Nije loshe niko nam ne moze posolit..

drago mi je sto se napokon rijesila ta sapunica oko mascherana, trebala je ranije, sad je ostalo malo vremena da se dovedu pojacanja, zamjena za mascherana nam ne treba, imamo vec lukasa i poulsena, Roy je napravio veliku gresku sto je pustio Aquilania, sad imamo samo kapitena koji moze organizirati igru, i ako se on povrijedi eto problema, a sumnjam da Roy planira dovesti jso nekog igraca koji moze organizirati igru

@monolog- kakva je situacija oko Stevana Taylora, cuo sam da je odbio produziti ugovor i da je na prodaju

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- mighty_reds
- Kontakt:
dobra grupa prizeljkivao sam Hajduk al eto haj ovo je dobro takodje...treba se cuvat Utrechta ljudi su nabili Celtic nogom al mislim da suvereno prolazimo...sto se tice Mascha hvala mu za sve al ne zelim su sve najbolje u karijeri jer nije korektan igrac ispao i isforsirao je svoj dolazak u Barcu...osjetice i Barca to ako bude rezerva dole ako se on poce bunit nesto 
mozda je i u ponudi ukljucen neki igrac iz Barce

mozda je i u ponudi ukljucen neki igrac iz Barce

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
dobar vam žrijeb ispade u ovoj prestižnoj Europa ligi 

- the scouser
- Kontakt:
Ma ja ba,znas kako je,covjek se nekako zasiti nakon pet puta.....osgood je napisao/la:dobar vam žrijeb ispade u ovoj prestižnoj Europa ligi
hajd ba od istorije se ne živithe scouser je napisao/la:Ma ja ba,znas kako je,covjek se nekako zasiti nakon pet puta.....osgood je napisao/la:dobar vam žrijeb ispade u ovoj prestižnoj Europa ligi

Evo čitam sad na lfc.tv, rekoše da je Inter poslao ponudu 25miliona €, a moguce je bilo da dođe i Muntari...
Neznam koliko je službeno ovo što govore da je potpisao za Barcu...
Neznam koliko je službeno ovo što govore da je potpisao za Barcu...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Grupa sasvim dobra za Liverpool.Bice borba sa Napoliem za to prvo mesto u grupi,gde ipak blagu prednost dajem Napolitancima.Steaua ne bi smela da predstavlja problem,rumunski fudbal je u blagom padu,a Utrecht mi se cini slabi nego prosle godine.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svakom' navijaču Liverpoola EPL je važnija od uefinih takmičenja.osgood je napisao/la:dobar vam žrijeb ispade u ovoj prestižnoj Europa ligi
+ Istorija je i prošla godina. Hoćemo li je zaboraviti ?hajd ba od istorije se ne živi

- the scouser
- Kontakt:
Sluzbeno je,jer je objavljeno na lfc.tv pod latest news,ne transfer gossip.Sad treba kakvog kreativca ugrabit,para se nekih dobilo od Javiera,moze se fino trgovat'
@osgood
2005. nije historija,to je haman juce
btw reko sam "znas kako je...." a najgore sto zapravo ne znas,nemate nicega 5x
I malo nam je prezvakana tema
@osgood

Istina, nazalostOTNYS_YNWA je napisao/la:Biće mrtvih na utakmici Napoli-Liverpool
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
OTNYS_YNWA je napisao/la:Svakom' navijaču Liverpoola EPL je važnija od uefinih takmičenja.osgood je napisao/la:dobar vam žrijeb ispade u ovoj prestižnoj Europa ligi
+ Istorija je i prošla godina. Hoćemo li je zaboraviti ?hajd ba od istorije se ne živi
na šta ciljaš? ako na nas ciljaš, mi smo se već okrenuli budućnosti, tj. da odbranimo osvojeno, a vama ostaje sjećanje na zadnju titulu, nekad davno osvojenu...

i de ba nećemos e sad valjda prepucavati

- mighty_reds
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Grupa sasvim dobra za Liverpool.Bice borba sa Napoliem za to prvo mesto u grupi,gde ipak blagu prednost dajem Napolitancima.Steaua ne bi smela da predstavlja problem,rumunski fudbal je u blagom padu,a Utrecht mi se cini slabi nego prosle godine.

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
- Bill Shankly
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne ciljam ja na to, samo ti kažem da je i prošla godina historija. Ili osvojio prije 20 godina ili prije 5,4,3 to se zove prošlost. Ma što kažu prežvakano je ovo davnih dana. . . .
@Tema -
Evo malo slikica sa sinoćnje utakmice
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... to-special
Who was our star man? - Glen Jonshon dobio najviše glasova.
@Tema -
Evo malo slikica sa sinoćnje utakmice
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... to-special
Who was our star man? - Glen Jonshon dobio najviše glasova.

the scouser je napisao/la:Sluzbeno je,jer je objavljeno na lfc.tv pod latest news,ne transfer gossip.Sad treba kakvog kreativca ugrabit,para se nekih dobilo od Javiera,moze se fino trgovat'
@osgood
ne ja izbjegavam te priče ko je bolji ovo ono jer je logično da "svaka majka o svoje djete brani" i to tako mere unedogled. Ja vam nisam nikad ništa protiv tih titula rekao, svaka vam čast, ali ste previše okrenuti njima, umjesto da gledate naprijed. Kao svakom pravom navijaču nekog engleskog tima, titula u Englskoj treba da bude primarna, a Liga prvaka ako se osvoji dobro i jeste. Pitajte to ljude iz Engleske i to će vam reći.. Da, ne bi bilo loše da osvojimo LP, nekad, tu si upravu, ali meni više ovako odgovara...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.