AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
koji qurac 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da faak???
Nadam se da ovih stvari nece biti u zvanicnim, takmicarskim utakmicama.
Nadam se da ovih stvari nece biti u zvanicnim, takmicarskim utakmicama.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Sta je bilo, kakav je ovo penal de neka neko napise ja sam u gradu, ne gledam tekmu?!
- nextterrain
- Kontakt:
Barem je pošteno koliko toliko, samo ne znam je li ono penal bio
Silva će biti dobarr
uvijek sam govorio da je majstor 

Silva će biti dobarr

čovjek zatražio VAR i dosudio penal jer je hakan igrao rukom u živom zidu, što uopšte nije bilo trebalo biti svirano jer je gradio glavu
bezveze izgubljene minute i sjeckanje utakmice ni za šta, čak nije to ni nadoknadio u produžecima.
elem nejse samo neka je prošlo bez povreda, teški uslovi plus se ove voline nameračile udarati kao da je takmičarska utakmica
par teza:
-hakan ubjedljivo najbolji, inteligentan i kreativan igrač koji nam već odavno fali u vezi
-kessie, conti i RR sa samo par utakmica u nogama su već nezamjenjivi članovi ovog tima jer smo bez njih slabiji za minimum 50%
-suso i jack (nije igrao) su generalno niđe veze krila, ako će se već igrati 433 onda podhitno moraju dovesti pravog krilnog igrača poput keite ili neka već nekoga izmisle do kraja avgusta
-zapata čitave predsezonske utakmice dominira
ostaviti ga u rotaciji, zaslužio je.
-silva neće moći igrati sam u napadu, nije taj profil napadača
-montolivo
-ostatak nije mnogo vrijedan pomena, generalno utakmica odrađena preko qurca.

elem nejse samo neka je prošlo bez povreda, teški uslovi plus se ove voline nameračile udarati kao da je takmičarska utakmica

par teza:
-hakan ubjedljivo najbolji, inteligentan i kreativan igrač koji nam već odavno fali u vezi
-kessie, conti i RR sa samo par utakmica u nogama su već nezamjenjivi članovi ovog tima jer smo bez njih slabiji za minimum 50%
-suso i jack (nije igrao) su generalno niđe veze krila, ako će se već igrati 433 onda podhitno moraju dovesti pravog krilnog igrača poput keite ili neka već nekoga izmisle do kraja avgusta
-zapata čitave predsezonske utakmice dominira

-silva neće moći igrati sam u napadu, nije taj profil napadača
-montolivo

-ostatak nije mnogo vrijedan pomena, generalno utakmica odrađena preko qurca.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cudna "prijateljska" utakmica.
Sudjenje prelose. Nisam toliko siguran ni za penal koji je sviran u korist Milana ali je ovaj drugi jos "klimaviji"
Neko je na klupi Betisa iskljucen, puno prekrsaja (od kojih neki nisu ni svirani) za utakmicu bez znacaja. Niti se ima koga pohvaliti niti posebno kritikovati, jednostavno, sivo izdanje u ovoj utakmici.
Sudjenje prelose. Nisam toliko siguran ni za penal koji je sviran u korist Milana ali je ovaj drugi jos "klimaviji"
Neko je na klupi Betisa iskljucen, puno prekrsaja (od kojih neki nisu ni svirani) za utakmicu bez znacaja. Niti se ima koga pohvaliti niti posebno kritikovati, jednostavno, sivo izdanje u ovoj utakmici.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Na momente sam pratio, totalno negledljivo i dosadno sa obje strane. Ne vidim poentu ovakve utakmice, pogotovo ako će igrači odigrati ovako bezvoljno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Služilo je ako ništa da se Bonucci, Silva i Hakan još malo naviknu na Montelline zamisli igre i da se lagano održavaju u formi.
Moći će Silva biti jedini igrač u napadu, kao i Suso i Bona/Hakan po krilima, svi su se tek oporavili od povreda i proći će određeno vrijeme da dođu u optimalnu fizičku spremu i da kemija u igračima poraste.
Biće to sve dobro, ne sikiram se ja pretjerano za Montellu i igrače
Moći će Silva biti jedini igrač u napadu, kao i Suso i Bona/Hakan po krilima, svi su se tek oporavili od povreda i proći će određeno vrijeme da dođu u optimalnu fizičku spremu i da kemija u igračima poraste.
Biće to sve dobro, ne sikiram se ja pretjerano za Montellu i igrače
Hajde bitno je da nije bilo ozlijeda, mene samo nervira valjda bi trebao u posljednjim prijateljskim tekmama vjezbati formaciju koju ce igrati s prvim timom, a ne eksperimentirati.Ako bude igra 352 tu ima mjesta za Hakana u sredinu, ali Suso je klupa u suprotnom s 433 gubi Hakana u sredini , a ako ga stavi na krilo nece nista dobiti.
dovoljan je samo jedan pogled na stadion i teren da ti ubije svu želju za fudbalom 
u pm, što nisu fino na san siru igrali kao ljudi?
pa mogu niang i borini igrati po krilima, što ne bi mogli
nije fazon može li ili ne može, fazon je što nijedan od njih nije na zadovoljavajućem nivou, tj. bar jedan od njih mora ispasti iz prve postave... jack prespor, trom sa viškom poteza, suso nastavio svoju (ne)formu iz prošle polusezone gdje se samo obrće oko lopte, a ništa konkretno ne radi.
ozbiljno treba neko klasično moderno krilo poput keite ako će se već igrati ova formacija, ovakva dva neklasična krila su utopija za ovaj sistem.
mada još ne isključujem mogućnost da pređu na 352, vidjet ćemo kojeg ofanzivca će dovesti u narednim danima.
može silva igrati devetku, ne kažem da ne može, ali garantujem da bi bio ubojiti u kombinaciji sa drugim napadačem jer nije klasični target man i zato bi zvučao mnogo bolje kad bi imao klasičnog golgetera uz sebe.
i hakan svakako mora igrati, koja god postava izašla
uklapa se u sve formacije dokle god igra u vezi, boli me qurac što će jack ili suso ispasti iz kombinacija.

u pm, što nisu fino na san siru igrali kao ljudi?
pa mogu niang i borini igrati po krilima, što ne bi mogli

nije fazon može li ili ne može, fazon je što nijedan od njih nije na zadovoljavajućem nivou, tj. bar jedan od njih mora ispasti iz prve postave... jack prespor, trom sa viškom poteza, suso nastavio svoju (ne)formu iz prošle polusezone gdje se samo obrće oko lopte, a ništa konkretno ne radi.
ozbiljno treba neko klasično moderno krilo poput keite ako će se već igrati ova formacija, ovakva dva neklasična krila su utopija za ovaj sistem.
mada još ne isključujem mogućnost da pređu na 352, vidjet ćemo kojeg ofanzivca će dovesti u narednim danima.
može silva igrati devetku, ne kažem da ne može, ali garantujem da bi bio ubojiti u kombinaciji sa drugim napadačem jer nije klasični target man i zato bi zvučao mnogo bolje kad bi imao klasičnog golgetera uz sebe.
i hakan svakako mora igrati, koja god postava izašla

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma 4-2-3-1, fino Hakana na desetku iza njega Biglia i Kessie, nema potrebe izmišljati toplu vodu zaista.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
kad faraon kaže da nema potrebe izmišljati toplu, onda stvarno nema potrebe izmišljati toplu vodu 
nije toliko bitna formacija dokle god igra u vezi, mene je iznenadio jer je i u defanzivi prilično dobar tako da može bez problema igrati dublje u sredini.
on svakako mora biti u prvih 11, konačno nakon toliko vremena imamo klasičnog kreativca koji ne guši loptu nego je produktivan igrač.

nije toliko bitna formacija dokle god igra u vezi, mene je iznenadio jer je i u defanzivi prilično dobar tako da može bez problema igrati dublje u sredini.
on svakako mora biti u prvih 11, konačno nakon toliko vremena imamo klasičnog kreativca koji ne guši loptu nego je produktivan igrač.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, jer je potpuno beznačajna i jedina korist je u tome da će se igrači fizičko još malo podići. Igrači su dobili odmor naredna 2 dana, i onda poičnju pripreme za play off i prvi meč u kojem bi već trebali riješiti prolaz i plasman u grupnu fazu.
Mirabelli: "We know that we need to make a big signing in the attack. We are evaluating several profiles, we will act at the right time."
Sve je pod kontrolom očito.Za 6-7 dana ćemo vjerovatno saznati i ime novog napadača.
Montella about next signing for midfield:"These are always questions of the market, and it didn't end yet, i can't complain and ask for extra signings on public,the director & the enterprise know what we think, we will see what can be done in the next days."
Mirabelli: "We know that we need to make a big signing in the attack. We are evaluating several profiles, we will act at the right time."
Sve je pod kontrolom očito.Za 6-7 dana ćemo vjerovatno saznati i ime novog napadača.
Montella about next signing for midfield:"These are always questions of the market, and it didn't end yet, i can't complain and ask for extra signings on public,the director & the enterprise know what we think, we will see what can be done in the next days."
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- nextterrain
- Kontakt:
Probable XI vs Shkendija (4-3-3): G. Donnarumma; Conti, Bonucci, Zapata, Antonelli; Kessie, Montolivo, Calhanoglu; Suso, Silva, Borini [Sky]
Očekivana postava jer Milan ima u 10 dana 4 utakmice
Očekivana postava jer Milan ima u 10 dana 4 utakmice
- muha milanez
- Kontakt:
Ako neko naleti na kvalitetan link, nebilo mu mrsko nek okaci ovdje 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Bio bih zadovoljan sa dva razlike.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Potvrdjeno je da Milan starta sa tom postavom.
- nextterrain
- Kontakt:
muha milanez je napisao/la:Ako neko naleti na kvalitetan link, nebilo mu mrsko nek okaci ovdje
Hvala @nekstern 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne očekujem ni večeras neku golijadu, jer ipak je Milan i dalje italijanski klub, i oni će to odraditi u stilu 2 do 3 gola razlike.I ako su neuporedivo kvalitetniji od suparnika, i što je važnije većina igrača je fizički dosta napredovalo od zadnje službene utakmice.Vjerujem da su mnogi već na 80-90% spremnosti, ali to naravno ne znači da im je i takmičarska forma na tom nivou.Za to je već potrebno 5-6 utakmica.
Fina posjeta, 40k ljudi nije malo s obzirom na protivnika.
Fina posjeta, 40k ljudi nije malo s obzirom na protivnika.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.