Neka ga njima. Renfroe je bolji za ovaj tim i nacin igre. Onaj je klasicni solista. Iako dobar igrač, nema sta.StevieG8 je napisao/la:Sjajna timska igra, borbenost, odavno nismo imali ovaku lijepu igru i sto je najvaznije pobjeda nije izostala.
Musa dragulj jednostavno nemam rijeci, Sejfic i on kako se bodre i vole pa svi na klupi sretni medjusobno se podrzavaju a ne kao prije svi ko mrtvaci. Drago mi je da se Atić vise ne boji otvorenih šuteva jer stvarno kad ga krene... Hasandić me iznenadio nisam ocekivao od njega ovako dobru utakmicu. Gegić sjajna odbrana na kraju na Boatrightu a i ofanzivno je pokazao dosta talenta, zao mi je sto ce u klubu imati jako malo sanse. Vrabac solidna odbrana i par dobrih poena, kapitenski.
Ostali oke, Gajić mi je jedini tu višak. I Renfroe je imao dobrih asistencija i par poena, eh da nama bi ovaj Boatrightmalo mi ga je i sa sportskog aspekta zao, sjajna utakmica ali eto nista vise nije mogao sam jer im je odbrana na trenutke izgledala uzasno.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Iako sam bio pesimista za ovaj meč, svaka čast Duletu i momcima - veliki respekt
sta je sa gordicem inace, ima li ikakvih informacija sto nije dosao ovo okupljanje? Ne mogu nista naci
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
odbranu moze igrati i gegic, hasandic i bilo koji nas igrac. Od njega se ocekuje napadacki potencijal. Pa zar cemo mi jedini invalidi biti na svijetu sto naturaliziraju nigera da igra odbranuirfo je napisao/la:ne znam sta si ti gledo, najbolji nas defanzivno veceras, kad je on cuvo boatrighta ovaj nije nista mogo, nije se stedio ni maloboomerang5 je napisao/la:odmah renfroa ostaviti, ubaciti muratovica. Nabijem ti ovu igru, eskivaza maksimalna, da ne bi slucajno kakvu povredu fasovao u oprostajnim kvalama hablecina jedna

Imal gdje Juke
)

I ja sam razmisljao o HatcheruWandelanoite je napisao/la:Za sljedece kvalifikacije napraviti izmjene Kikan-Lončar, Stipan-Tomić, Sulejmanovic-Glogovac, Hatcher-Renfroe, Gordic-Gajic i to je to strašan tim!

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nema.save je napisao/la:Imal gdje Juke)

fazon je sto ovim najboljim amerikancima u evropi nije potreban pasos, pa onda i nije bas lako ubosti sa naturalizovanim kako se misli, a ne bih rekao da je hatcher dobra opcija jer ce sljedece godine imati 34 godineStevieG8 je napisao/la:I ja sam razmisljao o HatcheruWandelanoite je napisao/la:Za sljedece kvalifikacije napraviti izmjene Kikan-Lončar, Stipan-Tomić, Sulejmanovic-Glogovac, Hatcher-Renfroe, Gordic-Gajic i to je to strašan tim!al evo kao sto neko rece nije Renfroe toliko ni los za ovaj tim. Ipak je vazno da razvijamo svoje igrace i da nam igra ovisi o njima a ne o jednom Ameru od kojeg se ocekuje velik broj poena iz solo akcija.
To je to, samo ja ne bih Hecera za novog Amera. Nadam se da mozemo naci nesto bolje, a i on je vec u godinama. Isto tako, mozda treba dodati jos Milosevica i Halilovica, pa od tih 14 momaka izbaciti dvojicu. Minja je u godinama i moze odigrati jos godinu-dvije, a Halilovic nam treba jer sad igramo bez klasicne cetvorke, a to cemo morati imati protiv ozbiljnijih protivnika.Wandelanoite je napisao/la:Za sljedece kvalifikacije napraviti izmjene Kikan-Lončar, Stipan-Tomić, Sulejmanovic-Glogovac, Hatcher-Renfroe, Gordic-Gajic i to je to strašan tim!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Svaka cast momcima.Ovako se igra za sveti dres

-
- Kontakt:
I ja sam zbog toga skeptičan za Hatchera, ali ima tu jos odličnih igraca recimo Dillard iz PAOK-a kojem bi sigurno valjao nas pasos, a bolji je igrac od Renfroea.irfo je napisao/la:fazon je sto ovim najboljim amerikancima u evropi nije potreban pasos, pa onda i nije bas lako ubosti sa naturalizovanim kako se misli, a ne bih rekao da je hatcher dobra opcija jer ce sljedece godine imati 34 godineStevieG8 je napisao/la:I ja sam razmisljao o HatcheruWandelanoite je napisao/la:Za sljedece kvalifikacije napraviti izmjene Kikan-Lončar, Stipan-Tomić, Sulejmanovic-Glogovac, Hatcher-Renfroe, Gordic-Gajic i to je to strašan tim!al evo kao sto neko rece nije Renfroe toliko ni los za ovaj tim. Ipak je vazno da razvijamo svoje igrace i da nam igra ovisi o njima a ne o jednom Ameru od kojeg se ocekuje velik broj poena iz solo akcija.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Zaista, koga treba očekivati za kvalifikacije? Kikanović i Stipanović valjda trebaju igrati?! Teletović i Nedeljko Nurkić?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nama treba neki pass first naturalizovani play, takvog mozemo dobro uklopit sa musom, teletovicem i nurkicem
Izvinjavam se nisam znao da Hatch ima toliko godina, definitivno ne onda. Mislim da je Teletovic odradio svoje sto se tice reprezentacije.
Zadnja izmjena: StevieG8, dana/u 09 avg 2017, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ne mogu igrati NBA igrači u ovim kvalifikacijama. Ne znam šta je sa euroligaškim igračima, i za njih su spominjali da neće moći igrati...High je napisao/la:Zaista, koga treba očekivati za kvalifikacije? Kikanović i Stipanović valjda trebaju igrati?! Teletović i Nedeljko Nurkić?
U koju grupu mi idemo ako prođemo ove pretkvalifikacije, zna li se?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo momci, bravo Dule 
Dakle sad je situacija ovakva: Mi i Armenija 2/1, Svedska i Slovacka 1/2

Dakle sad je situacija ovakva: Mi i Armenija 2/1, Svedska i Slovacka 1/2
Ne.Raonffa je napisao/la:Ne mogu igrati NBA igrači u ovim kvalifikacijama. Ne znam šta je sa euroligaškim igračima, i za njih su spominjali da neće moći igrati...High je napisao/la:Zaista, koga treba očekivati za kvalifikacije? Kikanović i Stipanović valjda trebaju igrati?! Teletović i Nedeljko Nurkić?
Zasto euroligaski ne bi mogli igrati? Haj ok za ove preko bare, u pola sezone utakmice i to.Raonffa je napisao/la:Ne mogu igrati NBA igrači u ovim kvalifikacijama. Ne znam šta je sa euroligaškim igračima, i za njih su spominjali da neće moći igrati...High je napisao/la:Zaista, koga treba očekivati za kvalifikacije? Kikanović i Stipanović valjda trebaju igrati?! Teletović i Nedeljko Nurkić?
Jebote, vecina utakmica u pola sezone. Pa mogli su malo to uskladiti da se vecina odradi iduce ljeto il sta ja znam.
Je li jos nekome zapalo za oko da Atic apsolutno ne pokazuje emocije dok ja na terenu? Frajer zabija vjerovatno najbitniju tricu na mecu i nakon nje se uopste nije radovao. Nevjerovatno cudan karakter. 
@Raonffa, ne zna se jos, bit ce izvlacenje ko ce gdje. Zna se samo u koje grupe idu prvoplasirani, a u koju drugoplasirani pretkvalifikanti.

@Raonffa, ne zna se jos, bit ce izvlacenje ko ce gdje. Zna se samo u koje grupe idu prvoplasirani, a u koju drugoplasirani pretkvalifikanti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Jes ocm.. meni je to šminkerskikobe24 je napisao/la:Je li jos nekome zapalo za oko da Atic apsolutno ne pokazuje emocije dok ja na terenu? Frajer zabija vjerovatno najbitniju tricu na mecu i nakon nje se uopste nije radovao. Nevjerovatno cudan karakter.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, JHam, Mostarska, Quartararo i 27 gostiju.