Pricao meni licno jedan od onih iz bivse uprave, kad su poceli belaji, Jesic, polovnjaci, uprava napolje i tako, oni kontaktiraju Tana i objasne mu situaciju, probleme, nezadovoljne navijace, trazeci vjerovatno malo vise pare ne bi li ispravili situaciju. Tan ih pitao koliko ljudi dodje na utakmicu i to skandira. Oni rekli pa kako kad, 4-5 hiljada ljudi, nekad i 10. A Tan ce na to, pa meni svaku utakmicu u Cardiffu preko 30 hiljada ljudi govori Tan Out i sta sad, ne sekiram se oko toga, i vi se opustite samo.HeraklitMracni je napisao/la:Prica se po gradu , kad je ovaj Tajlandzanin ili ko vec pitao Sabrinu sto navijaci negoduju a bilo protiv Zrinskog , ona rekla da psuju sudiji i igracima Zrinskog a nije rekla da se psuje Cali i Faruku . On trazio da prevede , boga pitaj sta je prevela -
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja mislim,a opet svako ima svoj stav,da ne treba bojkotovati. Bar ne jos. Nego ici na utakmice i vrsiti maksimalan pritisak,nakrcati tribine parolama i 90 minuta skandirati,bar neko vrijeme dok ne vidimo kakav ce biti efekat. Mislim da njima u ovom trenutku i odgovara da nas sto manje dode.
S druge strane ako cemo i dalje samo ici na utakmice pa gledati i sutiti onda je svakako bolje ne ici,zasto uhljupima dati i 1 KM?!
Dakle odlazak na tekme uz maksimalnu aktivnost po pita ju prozivanja uhljupa DA!
Odlazak na utakmice samo radi utakmice i sutnje NE!
S druge strane ako cemo i dalje samo ici na utakmice pa gledati i sutiti onda je svakako bolje ne ici,zasto uhljupima dati i 1 KM?!
Dakle odlazak na tekme uz maksimalnu aktivnost po pita ju prozivanja uhljupa DA!
Odlazak na utakmice samo radi utakmice i sutnje NE!
- PitarBordo
- Kontakt:
Eh ovako.
Ovi moji postovi od danas su bili ironični naravno.
Ono što se desilo sinoć me ni malo nije zabrinulo jer ni od koga ništa ne krijem i na forumu se ponašam baš onako kao i u svom privatnom životu. Ono što je @sekac uradio je klasično kršenje pravila foruma i kao moderator sam postupio onako kako moram, na drugima je dalje šta će. Nije to @sekac uradio namjerno, jednostavno čovjek brzo bude iznerviran i onda u brzini nekad napiše nešto što ustvari i ne misli. Ne zamjeram mu, ali se svi trebamo malo drugačije ponašati na forumu i po dva puta razmisliti prije nego nešto napišemo.
A što se tiče odgovora, upravo onakve kakve smo i očekivali.
Ovi moji postovi od danas su bili ironični naravno.
Ono što se desilo sinoć me ni malo nije zabrinulo jer ni od koga ništa ne krijem i na forumu se ponašam baš onako kao i u svom privatnom životu. Ono što je @sekac uradio je klasično kršenje pravila foruma i kao moderator sam postupio onako kako moram, na drugima je dalje šta će. Nije to @sekac uradio namjerno, jednostavno čovjek brzo bude iznerviran i onda u brzini nekad napiše nešto što ustvari i ne misli. Ne zamjeram mu, ali se svi trebamo malo drugačije ponašati na forumu i po dva puta razmisliti prije nego nešto napišemo.
A što se tiče odgovora, upravo onakve kakve smo i očekivali.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ma Tana boli za Klubovima i to kontam, ali ove 'nase' ne kontam...jel' im toliko zinula ili sta vec? 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobra stvar je što najavljuju zahlađenje preko vikenda pa bi se moglo možda otići do Kaknja iskazati nezadovoljstvo i to. 

Samo Saraj'vo.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Dolaze li HZ? Ja čuo neki bojkot, nemam pojma je li istina...PitarBordo je napisao/la:Dobra stvar je što najavljuju zahlađenje preko vikenda pa bi se moglo možda otići do Kaknja iskazati nezadovoljstvo i to.
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
A ća ti velin, znan ka i ti.Addict je napisao/la:Dolaze li HZ? Ja čuo neki bojkot, nemam pojma je li istina...PitarBordo je napisao/la:Dobra stvar je što najavljuju zahlađenje preko vikenda pa bi se moglo možda otići do Kaknja iskazati nezadovoljstvo i to.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kakvi su ovo hakerski udari, non stop mi telefon izbacuje IP adres is esposed
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakvi su ovo hakerski udari, non stop mi telefon izbacuje IP adres is esposed
Ništa strašno, nema razloga za brigu.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Samo da vam kazem da se ne bojim! Hvala, PBPitarBordo je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakvi su ovo hakerski udari, non stop mi telefon izbacuje IP adres is esposed
Ništa strašno, nema razloga za brigu.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ides li Gigh na ovu egzoticnu lokaciju da bodris voljeni tim do pobjede.High je napisao/la:

Bio sam na našem prvom gostovanju tamo i nikad više. Odvratnu sam picu jeo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ides li Gigh na ovu egzoticnu lokaciju da bodris voljeni tim do pobjede.High je napisao/la:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Od kad je predgrade Kaknja poznato po pici.High je napisao/la:Bio sam na našem prvom gostovanju tamo i nikad više. Odvratnu sam picu jeo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ides li Gigh na ovu egzoticnu lokaciju da bodris voljeni tim do pobjede.High je napisao/la:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa svaki grad ima bar jednu picu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Od kad je predgrade Kaknja poznato po pici.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jos da je to grad 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pogresno sam se izrazio, ovdje se nista ne prastaHigh je napisao/la:Pa svaki grad ima bar jednu picu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Od kad je predgrade Kaknja poznato po pici.

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Izgubili 2:1. Tad je za nas Barbarić dao gol glavom, iz kornera. Poslije utakmice ulazim u neku piljaru, kad neke tetkurine šenluče i govore Pobijedili smo Sarajevo.Sarajlijica1946 je napisao/la:Pogresno sam se izrazio, ovdje se nista ne prastaHigh je napisao/la:Pa svaki grad ima bar jednu picu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Od kad je predgrade Kaknja poznato po pici.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći TapatalkJesu nas ono tad uzeli koliko se sjecam, neko je otvorenje stadiona bilo. Igrale one pijanice Tatomirovic, Puzigaca... Da ne rovim sad, ovo je iz glave

Ronaldino izjavio da bi se vratio fudbalu ako bi igrao a ne bi morao trenirati. Nesto kontam, mogli bi ga zaganjati ako bi igrao za 2000KM + bonusi za ucinak.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk