Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 avg 2010, 10:36

Sve najbolje Mascheranu, hvala mu za sve osim za ovaj način ophođenja prema klubu,navijačima... ;)

@Torres Da Killa.!. Polovina novca ide na vraćanje dugova, znači da ćemo imati oko 14 miliona za pojačanjE. S obzirom da su Lucas i Poulsen tu mislim kako nema razloga za još jednim igračim na poziciji zadnjeg veznog. Mislim da će se dovesti backup ( Remy,Pazzini,Toivonen,Cole i sl. ) ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 avg 2010, 10:42

Koliko ste izgubili sa odlaskom Xabi Alonsa,toliko ste i sa odlaskom Mascherana. Necete vi s ovom ekipom ni u top 10 biti. Pa samo Gerrard i Torres su klase ovdje. Ovo ostalo ispodprosjecni igraci.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 avg 2010, 10:48

majestic24 je napisao/la:Koliko ste izgubili sa odlaskom Xabi Alonsa,toliko ste i sa odlaskom Mascherana. Necete vi s ovom ekipom ni u top 10 biti. Pa samo Gerrard i Torres su klase ovdje. Ovo ostalo ispodprosjecni igraci.
Nažalost, mislim da si upravu. Strašno je šta nam vlasnici rade. Da bar novce od prodaje igrača koristimo za dovođenje novih WC igrača, a mi se moramo zadovoljavati nekim "ispodprosjecnim" igračima jer vlasnici oko polovine novca koriste za vraćanje dugova :| Ali neće se oni zaustaviti dok sljedeće sezone Torres,Glen i ostale veličine ne odu. :cry:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 10:59

Raspada se meni fantasy prvo Diamanti sada Mascherano,ko li je sledeci? :cry:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2010, 11:01

Ja sam mišljenja da ćete biti bolji. Da se razumijemo, niste ništa napravili dolaskom Mascherana(dakle, niti jedan trofej nije donešen, a godinu prije ste osvojili CL). Da je bio važna poluga u vašem timu - jeste. Ali, istina je da možete i morate bez njega. Ipak je Alonso bio x puta važniji i kvalitetniji igrač od precijenjenog Argentinca. Moram priznati da vas je prošle godine nekoliko puta koštao pogotka, a o njegovim kartonima da i ne govorim. Pa protiv Evertona(ako se dobro sjećam), vas je zbog gluposti ostavio na cjedilu.

Svakako se sumnjalo u ovo zbog dolaska Poulsena. Leiva i Poulsen će ga zamijeniti(uspješno ili ne, ostaje nam da vidimo). Uostalom, ni WC igrači ne garantuju neki uspjeh. Bitniji je kolektiv, a negativna atmosfera koju je širio Mascherano svojim cmizdrenjem je iza vas, a to je najbitnije. Roy je uspio od Fulhama napraviti ekipu koja je neko i nešto, a da to ne uspije sa Liverpoolom(koji je svakako jedan od boljih svjetskih klubova). Strpljenje je najpotrebnije, pobogu. Uostalom, u prva 2 kola niste mogli dobiti gore protivnike. Mlađahni i poletni Arsenal i super jaki i nabrijani City. Sada su lakše utakmice i tu bi kvalitet Roya i igrača morao doći do izražaja. Uostalom, pobjeda protiv fanatičnih Turaka je znak da se može dobiti i u gostima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

dekyboy
Kontakt:

Post Postao/la dekyboy » 27 avg 2010, 11:12

majestic24 je napisao/la:Koliko ste izgubili sa odlaskom Xabi Alonsa,toliko ste i sa odlaskom Mascherana. Necete vi s ovom ekipom ni u top 10 biti. Pa samo Gerrard i Torres su klase ovdje. Ovo ostalo ispodprosjecni igraci.
nemoj biti tako siguran 100% smo medu prvi 5 ja bi bio zadovoljan i 6 mjestom kako je stanje i kakvo su sranje napravili ovi amerkanci... :D

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 27 avg 2010, 12:30

Nesto sad gledam na OBN-u nekakva "proba" za izvlacenje Europa lige se pravila....i na toj kao probi LFC u grupi sa Getafeom, PAOK-mo i Dinamom iz Zagreba-...da nas hoće ako Bog da takva i zapast.
Kuyt: My future is at Liverpool, i Masch otisao..pa kud ce bolje... :mrgreen: :mrgreen:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 avg 2010, 12:33

momak nema potrebe da svoje snove i zelje prenosis nama. sacuvaj te svoje mokre snove za sebe. kako volim ovo kad ode neki igrac pa se ovi jadnici navade da smo propali.
valjda nisu dovoljno pametni da shvate da ne mozes igraca na silu drzati u timu ako on hoce da ide.
You are someone else I am still right here

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 27 avg 2010, 12:39

Mah nista ne gubimo prodajom mascerana, moze i poulsen presjecat lopte.. Mascerano je u odbrani prejak al mu je ofanzivna strana i kreativnost 0.. Zeljeli smo promjene, dobili smo promjene..

Kakvo ba vracanje duga pa dobili smo od novog sponzora 20M za ovu sezonu i nismo miliona od toga vidjeli, gdje su pare od sezonskih karti, prodaje dresova.. to ide na otplatu duga,, Citao sam negdje da Roy ima 7 miliona za transfere do kraja ovog ljeta ali da ceka jos prodjaju kuyta ili mascerana.. Znaci najvjerovatnije za mascerana smo dobili 22 miliona i onih 7 = 29... Eto 2-3 igraca solidna se mogu dovesti ili jedan klasan i 2 kretena.. Ovaj prelazni rok smo povezani sa vjerovali ili ne preko 110 igraca( informacija sa empire of the kop foruma) Vjerovatno Roy vec zna gdje ima nafake i ko ce preci dogovoreno je samo pare trebaju, a pare smo eo dobili..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 avg 2010, 12:50

Ode i Mascherano ! :x
Možda to bude pozitivno utjecalo na ekipu,možda negativno.Sada će ili Lucas ili Poulsen biti starteri sa Gerrardom u vezi.22 miliona je dosta novca ali sumnjam da će biti odmah isplaćeno sve.Uglavnom ja vjerujem da će do kraja prelaznog roka doći još neki igrač,možda odbranbeni,vezni a možda dođe i napadač vidjećemo...Uglavnom Masch hvala za sve ono što je učinio za nas mada se ovo nije moralo završiti na ovakav način.
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 27 avg 2010, 13:09

Eo posljednjih dana se prica vrti so oko Ben Arfe.. Mislim kako je on najveca Royova zelja.. Znaci ofanzivni vezni, Backup napadac, oba krila, univerzalan igrac.. Licno ja Ben Arfu pratim dugo dugo, ogroman potencijal.. Drago mi je sto su ga povezali sa nama..Vjerujte mi kad krene radi isto kao i Cristiano Ronaldo, neumoljiv.. Sto se tice fizickih predispozicija, tehnicke podkovanosti i talenta cista 10tka.. Samo je problem sto se ponasa djetinjasto van terena, opija se, kasni na treninnge ali mislim kako bi njega Woy sredio ko curicu.. Jedan razgovor otac sin, ili u ovom slucaju deda sin :D rjesio bi te stvari i napravili bi cudo od Ben Arfe..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 avg 2010, 13:10

Phill Jackson je napisao/la:i onaj woy zajebaje,srce me je žigalo,,sto fino nisu u 50 i nekoj dali ga nego pred kraj,a mocni martin kelly sto ga je cika phill hvalio mora u prvih 11 ostat,poslje glena je nas najbolji odbrambeni igrac :D

Ne iznenadjuje me sto je kelly bio dobar,mene je on odusevio prosle sezone u utakmici protiv lyona :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 avg 2010, 13:13

mascheranu hvala za sve. bio mi je jedan od nasih najdrazih igraca, uvijek je davao na terenu vise od ostalih... ja ne mogu reci jesmo li ili nismo puno izgubili to ce vrijeme pokazati... moje misljenje je da nije nenadoknadiv gubitak uopse ako se dovede pravo pojacanje ovaj scumovac sto ne razmislja mnogo svojojm glavom kaze izgubili smo isto kao i odlaskom alonsa a nije momak dovoljno inteligentan ocigledno da malo razmisli pa skonta da je rafa umjesto xabija doveo igraca kojem ce trebati i pola ove sezone da dođe sebi od povreda. znaci ako se dovede prava zamjena onda nije problem a mozda je zamjena vec tu... imamo Poulsena i Lucasa koji mogu igrati tu... ja bi ove pare potrosio na pojacavanje odbrane. ili eventualno na dovođenje tog napadaca ali samo iz razloga sto su svi napadaci za koje smo zainteresovani jako talentovani i dobri igraci osim one francuske propalice iz juvea.
ovaj iz utrechta napadac sto smo zainteresovani za njega zabio hattrick sinoc a ola isto zabija redovno jos je psv dobio berga na posdbu tako da ima sansi. ja bi rizikovao sa pozicijom zadnjeg veznog i ne bi tu dovodio igraca nikako pojacao bi ostale... ovog insuu ako nista bar negdje na posudbu poslati i dogovoriti neki otkup na kraju sezone jer ne znam sta je sa njim on nema cak ni broj kod nas vise...

e sad sto se tice grupe u europa ligi momci ako budemo kojim slucajem sa hajdukom ili dinamom ako je to moguce zbog pravila jer nisam bas upoznat sa njima najbolje onda moramo iskoristiti priliku i otici uzivo gledati liverpool

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 13:13

Pratite li izvlacenje EL? :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2010, 13:14

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Eo posljednjih dana se prica vrti so oko Ben Arfe.. Mislim kako je on najveca Royova zelja.. Znaci ofanzivni vezni, Backup napadac, oba krila, univerzalan igrac.. Licno ja Ben Arfu pratim dugo dugo, ogroman potencijal.. Drago mi je sto su ga povezali sa nama..Vjerujte mi kad krene radi isto kao i Cristiano Ronaldo, neumoljiv.. Sto se tice fizickih predispozicija, tehnicke podkovanosti i talenta cista 10tka.. Samo je problem sto se ponasa djetinjasto van terena, opija se, kasni na treninnge ali mislim kako bi njega Woy sredio ko curicu.. Jedan razgovor otac sin, ili u ovom slucaju deda sin :D rjesio bi te stvari i napravili bi cudo od Ben Arfe..
Ništa od te ljubavi. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2010, 13:19

A jbt i vi rasporodaste sve zivo kad se sjetim ne tako davno Alonso,Mascherano,Sissoko,...sve bolji od boljeg u vezi,sad Lucas,Poulsen :| da ste bar zadrzali Aquilanija ipak smatram da je bolje rijesenje od ove dvojice pomenutih...tesko da cete se opet ugurati medju 4
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 27 avg 2010, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 avg 2010, 13:22

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Eo posljednjih dana se prica vrti so oko Ben Arfe.. Mislim kako je on najveca Royova zelja.. Znaci ofanzivni vezni, Backup napadac, oba krila, univerzalan igrac.. Licno ja Ben Arfu pratim dugo dugo, ogroman potencijal.. Drago mi je sto su ga povezali sa nama..Vjerujte mi kad krene radi isto kao i Cristiano Ronaldo, neumoljiv.. Sto se tice fizickih predispozicija, tehnicke podkovanosti i talenta cista 10tka.. Samo je problem sto se ponasa djetinjasto van terena, opija se, kasni na treninnge ali mislim kako bi njega Woy sredio ko curicu.. Jedan razgovor otac sin, ili u ovom slucaju deda sin :D rjesio bi te stvari i napravili bi cudo od Ben Arfe..
ogroman potencijal ali koka mozak... samo pravi probleme i glupira se.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 27 avg 2010, 13:31

izgleda da ste blizu dovodjenja Inlera iz Udinese za 12 miliona eura...bilo sad na Studio Sport na Italia 1
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 avg 2010, 13:34

Dirk Kuyt has responded to recent speculation by insisting: "My future is at Liverpool."
The Dutch forward struck a late winner in the Reds' 2-1 Europa League success over Trabzonspor on Thursday night and then revealed that he plans to remain on Merseyside.

"Everyone has said a lot about my future but as far as I know my future is at Liverpool," he said.

"I've had a great time so far and I hope my future here will be great as well and I can win trophies with Liverpool."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 27 avg 2010, 13:34

Eto Steaue i Napolija :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.