Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Odlicna odbrana

Osjetno bolji i sem ove dvije zadnje trice Armenaca nema neke zamjerke. To je bas lose bilo.
Nimalo loše ako se uzme u obzir ko sve igra trenutno. Više mi se ovo sviđa nego ona repka sa Nurkićem i Teletovićem. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Koja je legenda ovaj Dule.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Greska Duleta sto je Musu ostavio u igri trebo je Vrabca vratiti, ali nema veze.Kajzer10 je napisao/la:Osjetno bolji i sem ove dvije zadnje trice Armenaca nema neke zamjerke. To je bas lose bilo.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Kako Sejfić uvijek povuče energijom i druge igrače... Samo pozitivno!!
Milina gledati košarku...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 09 avg 2017, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Da nas onaj Mulaomerovic vodi 5 godina i ima najbolje igrace na raspolaganju nasa igra opet ne bi bila ovakva. Svaka cast Dusko i momci! Divota vas gledati pa taman da izgubimo sve do kraja, ali ovakvom igrom i borbom nema zime za vas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka cast momci, idemo dalje 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko kad je sva igra bila forsiranje Nurkića u reketu i šutevi Teletovića s pola terena. (Mulaomerovićeva era)Aerials je napisao/la:Nimalo loše ako se uzme u obzir ko sve igra trenutno. Više mi se ovo sviđa nego ona repka sa Nurkićem i Teletovićem.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cuva ga za drugo poluvrijeme, i Adin ima dva faula, a neophodna nam je njegova odbrana u nastavku.Wandelanoite je napisao/la:Greska Duleta sto je Musu ostavio u igri trebo je Vrabca vratiti, ali nema veze.Kajzer10 je napisao/la:Osjetno bolji i sem ove dvije zadnje trice Armenaca nema neke zamjerke. To je bas lose bilo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Ovo je retoricko pitanje?flash84 je napisao/la:Jesmo li ikad od 1992 bolje izvodili slobodna?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nebitno u te dvije situacije ko je igri. Sta imas ici na udvajanje i to dva puta, ko da je centar primio loptu pa ima missmatch
Pa ta slobodna i nedostatak centra, pored "magične" treće četvrtine, su mi napravili traume...
Ovi na pripremama treniraju, a prosle godine jedan odlazio i dolazio kad hoce na trening, a drugi malo malo neke rodjendane slavio......StevieG8 je napisao/la:Ko kad je sva igra bila forsiranje Nurkića u reketu i šutevi Teletovića s pola terena. (Mulaomerovićeva era)Aerials je napisao/la:Nimalo loše ako se uzme u obzir ko sve igra trenutno. Više mi se ovo sviđa nego ona repka sa Nurkićem i Teletovićem.
nema potpisa
Sjecam se onog pokusaja Mirze sa pola putaStevieG8 je napisao/la:Ko kad je sva igra bila forsiranje Nurkića u reketu i šutevi Teletovića s pola terena. (Mulaomerovićeva era)Aerials je napisao/la:Nimalo loše ako se uzme u obzir ko sve igra trenutno. Više mi se ovo sviđa nego ona repka sa Nurkićem i Teletovićem.
thulkazal je napisao/la:Kako Sejfić uvijek povuče energijom i druge igrače... Samo pozitivno!!
Ma prije je radio ko je šta htio, k'o kad trener nije imao autoritet. Iživljavali se kako su htjeli.StevieG8 je napisao/la:Ko kad je sva igra bila forsiranje Nurkića u reketu i šutevi Teletovića s pola terena. (Mulaomerovićeva era)Aerials je napisao/la:Nimalo loše ako se uzme u obzir ko sve igra trenutno. Više mi se ovo sviđa nego ona repka sa Nurkićem i Teletovićem.
Ima i sad mana, al' na njih i Vujošević skreće pažnju, npr. ovo udvojavanje i ostavljanje jednog samog na 3 uvijek. Al' i sa tim je bolje, ima nekih akcija i borbenosti.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Ne znnam je li ko pisao
Ali Sejfic je nas Stimac

Ali Sejfic je nas Stimac
Dule "izgubio" zivce
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 09 avg 2017, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li link neki osim ovog na youtube ranije postavljenog?
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.