Scof1eld je napisao/la:Cinjenica je da u sistemu gdje se cuva lopta 70% vremena, kako Barca tako i Spanija, nema boljeg igraca na toj poziciji. Isto tako je i cinjenica da je ocajan zadnje dvije sezone ali spada u tu grupicu nedodirljivih kako god igrali. Ima jos tu par igraca ali on i mozda Alba su i meni tu na vrhu, Sergio zbog blage promjene sistema a Alba jer je ocajan vecinu vremena.
Znam sigurno da je @parangal i za prodaju Inieste ali to je previse osjetljiva tema jer ljudi jednostavno nece da vide kako covjek igra nakon onog problema u privatnom zivotu.
Neko se ophodi prema legendama na ovaj nacin a neko kao Real te ne pita ni ko si, ni sta si uradio za tim, jednostavno da otjeraju kad postanes los

Odličan post
Vidi....nisam ja za prodaju nikoga iz čistog hira daleko bilo. Ko normalan može osporiti jednu legendu FC Barcelone kakav je Andres pa u krajnjoj liniji u jednom periodu i tog Busquetsa.....ali novo vreme traži nove ljude. Ja po pitanju Inijeste ne zameram upravi ništa....Andres je veći od uprave ali zameram njemu lično....ti si lepo napisao da od životne tragedije to više nije onaj igrač što je i razumljivo naravno, On prvi sam treba da uvidi (kao i Xavi) da je njegovo vreme prošlo i da ozbiljnom fudbalu i ambicijama Barse više nema šta ponuditi i lepo vrati traku i kaže "ako ustrebam biću tu na klupi spreman da pomognem ako trener to proceni do mog definitivnog povlačenja...". Ovako muči sam sebe a realno i nas. Ti misliš da mučeni Valverde ne vidi to? Vidi on druže ali šta će? Kako jednu takvu legendu da odstrani iz tima? Znam da mu nije lako...
Glede Albe mislim da si upravo ti jednom napisao za njega i ja se potpuno slažem da je on još uvek negde na EURO 2012.....mada bi ja rekao da je on tamo i "umro" samo mu to još niko nije javio. Potpuno beskoristan igrač i bukvalno igrač manje na terenu.
Ovo za Real je tačno.....ali baš zato 3 od 4 poslednje LP. Perez je surov ali ostvario je cilj!!! Ne zaboravi da pored ove 3 LP taj isti Real već 7 punih sezona stiže do polufinala LP, godinama je pokušavao da svrgne Barsinu dominaciju i činio baš BAŠ sve da ostvari cilj....i nemoj da se lažemo, uspeo je a razlog je upravo ovo o čemu pišemo tj. u Barsi je previše sentimenata, previše nedodirljivih iako svi vide da ih je vreme pregazilo, da im je zenit prošao i da se od njih više ništa epohalno ne može očekivati....prema tome, kapa dole Peri, kamo sreće da je Barsi jedan takav
Mala digresija....pogledaj Usaina Bolta? Nema druže, sve ima početak, trajanje a onda neminovno i kraj.....nažalost ali je tako. Vrhunski sport je surova stvar...