FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stvarno ne znam u kojem pravcu idemo, ali ovo izgleda veoma, veoma loše. Nemam mnogo vremena za pisanje ovih dana i izgleda da je bolje što je tako.[/quote]
Trebaju ti golovi a gol igraca nemas! Koga bi ti maistore doveo ako vec nebi igraca koji je iskusan a i svima nama dovbro poznat, jer ako pruzi 50% svojih mogucnosti ide na 10+ golova do kraja prvog dijela prvenstva. Koga bi ti doveo iskreno??? Da ti dodje mlad jak, talentovan Koljic pregorio bi pri prvom koraku na travnjak Doline cupova.[/quote]
Izvini, ali se ne slazem sa tobom. Kajkut, Nikolic, Zeba, Bekric, Bogicevic imaju skupa 200 godina, perspektiva nula, uzimaju mjesto mladjima. Koljic, Vukotic, Ordagic su prava stvar. Na njima bi mogli I zaraditi. Dugorocna strategija 0. I opet ces ostati bez ove 5- rice na kraju sezone. I sta onda...
Trebaju ti golovi a gol igraca nemas! Koga bi ti maistore doveo ako vec nebi igraca koji je iskusan a i svima nama dovbro poznat, jer ako pruzi 50% svojih mogucnosti ide na 10+ golova do kraja prvog dijela prvenstva. Koga bi ti doveo iskreno??? Da ti dodje mlad jak, talentovan Koljic pregorio bi pri prvom koraku na travnjak Doline cupova.[/quote]
Izvini, ali se ne slazem sa tobom. Kajkut, Nikolic, Zeba, Bekric, Bogicevic imaju skupa 200 godina, perspektiva nula, uzimaju mjesto mladjima. Koljic, Vukotic, Ordagic su prava stvar. Na njima bi mogli I zaraditi. Dugorocna strategija 0. I opet ces ostati bez ove 5- rice na kraju sezone. I sta onda...
U svakom slucaju je moglo i moralo bolje i pametnije od ovog. Jos zimus se znalo da Lendric ide, a neko je "zamjenu" doveo tek sad.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Teško je jednom navijaču koji je prošao mnogo lijepih trenutaka sa našim Željom shvatiti da smo postali deponija za otpad hsk zrinski. Onda se čudimo i ibretimo što oni uzmu 3 titule u 4 sezone a mi suha qrca hodamo evo petu godinu
Uz to klimači glavama bacaju smajliće klanjače na ove retardirane transfere
Napisah poodavno ali tad u ljtnji, kako mi nećemo vidijeti trofej s ovom garniturom u rukovodsvu ali nažalost to postaje realan scenarij dok se nešto radikalno ne promjeni u klubu.
Saša intezitet dabogda se ti nadavo golova u Želji a za one provokacije nabijem ti seku

Napisah poodavno ali tad u ljtnji, kako mi nećemo vidijeti trofej s ovom garniturom u rukovodsvu ali nažalost to postaje realan scenarij dok se nešto radikalno ne promjeni u klubu.
Saša intezitet dabogda se ti nadavo golova u Želji a za one provokacije nabijem ti seku

Kako volim kad ti poentiraš to je nevjerovatno, šteta samo što te nema malo češće.narodniheroj je napisao/la:Teško je jednom navijaču koji je prošao mnogo lijepih trenutaka sa našim Željom shvatiti da smo postali deponija za otpad hsk zrinski.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sandokan87
- Kontakt:
Pusti levate, kad ga Sale uvali na Hadisonu svi ce zuditi za njegovim bijelim bubrezima. Nije lik ni istrcao kako treba na travnjak vec je okarakterisan ko star. E moj Mesabovic Alene, ti si sa 36 isto tako bio star levatima pa si trpak i starom i mladom izmedju stativa. MA SAMO GAS SALEEEEEEMocMahale444 je napisao/la:Tako je Sando cire im.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- MocMahale444
Da smo u mogucnosti pa dovesti Neymara opet bi bilo, zar toliko para za njega, kroz noge mu probacivao komšo.Sandokan87 je napisao/la:Pusti levate, kad ga Sale uvali na Hadisonu svi ce zuditi za njegovim bijelim bubrezima. Nije lik ni istrcao kako treba na travnjak vec je okarakterisan ko star. E moj Mesabovic Alene, ti si sa 36 isto tako bio star levatima pa si trpak i starom i mladom izmedju stativa. MA SAMO GAS SALEEEEEEMocMahale444 je napisao/la:Tako je Sando cire im.
Imas par redovnih kriticara ovdje i oni su zaduzeni za to.
Jeste da je Sasa bjezao od Zelje ko dzavo od krsta ali jbga, valjda uvali pitarima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Malo me pošlo ovog ljeta oko posla,sezonski je i ne mogu si dozvoliti luksuz da nešto dodatno ne zaradim, to je razlog što nemam vremena ni za šta. Hvala ti na podršci ali boga molim da se nešto promjeni na bolje. Ne znam , možda se i ovo pokaže kao dobar potez u smislu da Kajkut proradi ali nikad neću prihvatiti kao normalnu činjenicu da mi dovodimo iz bilo kojeg kluba igrače na koje drugi ne računaju. Nije to normalno da mi Amar lično kaže kako treba tako.Virtu4l je napisao/la:Kako volim kad ti poentiraš to je nevjerovatno, šteta samo što te nema malo češće.narodniheroj je napisao/la:Teško je jednom navijaču koji je prošao mnogo lijepih trenutaka sa našim Željom shvatiti da smo postali deponija za otpad hsk zrinski.
Možemo mi misliti šta hočemo ali ova liga će ove godine tražiti više dobrih rezultata jer su neki koji su do jučer bili "mali" u međuvremenu napredovali. Takvi su ti Radnik, Krupa, Mladost DK, imaš Borac koji je u zaletu i ove 4 standardne ekipe. Vidjećete muke ove godine oko ulaska u Evropu.
- Sandokan87
- Kontakt:
Zamjenio si uloge jarane. Nije Zeljo deponija od Zrinjskog. U tom Zrinjskom igraju odbaceni sinovi iz metropole. Hoces da nabrajam??? Baric (Sarajevo) Jamak (Zeljeznicar) Todorovic (Sarajevo) Bilbija (Sarajevo) Tomic (Zeljeznicar) Kobiljar (Sarajevo) Handzic (Sarajevo) Jazvin ( Zeljeznicar - nekadasnji nas klinjo). Eh eto ti odgovor, Zrinjski od govana pitu napravio i to sampionsku trri puta u kratkom periodu. Ima toga jos, samo.mi ne naviru sjecanja. Sale nije ni istrcao na teren vec si ga okarakterisao kao otpad. ONO STO JE ZELJO PRUZIO U PRVA TRI KOLA JE CIRKUS, TREBA NAM SVJEZA KRV MAKAR TO BILA OD ISKUSNOG IGRACA KOJI JEDNIM POTEZOM MOZE RIJESITI UTAKMICU. E haj sad nabroj te igrace iz deponije Zrinjskog koji igra kod nas. Pozuri jer se nemam vremena s tobom i tebi slicnim naduravat.narodniheroj je napisao/la:Teško je jednom navijaču koji je prošao mnogo lijepih trenutaka sa našim Željom shvatiti da smo postali deponija za otpad hsk zrinski. Onda se čudimo i ibretimo što oni uzmu 3 titule u 4 sezone a mi suha qrca hodamo evo petu godinuUz to klimači glavama bacaju smajliće klanjače na ove retardirane transfere
![]()
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobro nam dosao Sasa. Nisam zadovoljan, ali dio si Plave porodice i ocekujem da svaki mec dajes svoj maksimum. Trenutno je nas najbolji napadac i treba ga podrzati. Ne vidim svrhu potpisivanja Mujagica i Zaimage kao ni ostanka Beganovica, ali trebalo bi da u klubu znaju sta rade.
-
- Kontakt:
Haj ti još malo razmisli pa vidi oko tih uloga.Sandokan87 je napisao/la:Zamjenio si uloge jarane. Nije Zeljo deponija od Zrinjskog. U tom Zrinjskom igraju odbaceni sinovi iz metropole. Hoces da nabrajam??? Baric (Sarajevo) Jamak (Zeljeznicar) Todorovic (Sarajevo) Bilbija (Sarajevo) Tomic (Zeljeznicar) Kobiljar (Sarajevo) Handzic (Sarajevo) Jazvin ( Zeljeznicar - nekadasnji nas klinjo). Eh eto ti odgovor, Zrinjski od govana pitu napravio i to sampionsku trri puta u kratkom periodu. Ima toga jos, samo.mi ne naviru sjecanja. Sale nije ni istrcao na teren vec si ga okarakterisao kao otpad. ONO STO JE ZELJO PRUZIO U PRVA TRI KOLA JE CIRKUS, TREBA NAM SVJEZA KRV MAKAR TO BILA OD ISKUSNOG IGRACA KOJI JEDNIM POTEZOM MOZE RIJESITI UTAKMICU. E haj sad nabroj te igrace iz deponije Zrinjskog koji igra kod nas. Pozuri jer se nemam vremena s tobom i tebi slicnim naduravat.narodniheroj je napisao/la:Teško je jednom navijaču koji je prošao mnogo lijepih trenutaka sa našim Željom shvatiti da smo postali deponija za otpad hsk zrinski. Onda se čudimo i ibretimo što oni uzmu 3 titule u 4 sezone a mi suha qrca hodamo evo petu godinuUz to klimači glavama bacaju smajliće klanjače na ove retardirane transfere
![]()
Razlika između nabrojanih Jamaka i Tomića s jedne a Crnova, Kajkuta, Nikolića i Stojanovića s druge strane je u tome što smo se mi borili da ovu dvojicu dovedemo i nismo uspjeli a zrinski je **** iz svog kadra sve i jednog nabrojanog koji su ili bili ili i sad kod nas. U tom smislu sam pisao i za Kajkuta, poželio sam mu da zabije puno golova kod nas ali mene NEĆE niko ubjediti da nama trebaju igrači koji su bili rezervne opcije u bilo kom drugom klubu u BIH. Ja sam možda budala i sanjar, ali ja ne prihvatam ovo što nam naši serviraju u zadnje dvije godine. U Želju ako nećeš u najboljim danima **** i pred penziju da si mi brat rođeni. Ovi naši ne znaju šta rade i koliku štetu nanose Željezničaru kao brendu. Ne možeš brend podcijeniti i upoređivati sa šundom. Željo je bio brend i ŽELIM da brend i ostane, nadam se da ne tražim puno.
Zajmovic ima ugovor do kraja godine. Ne vjerujem ni da ce dobiti priliku da igra vec ce vrijeme provoditi u B timu kao i do sad. Previse je da imamo 6 napadaca, a nece dvojica priliku dobiti.
- Sandokan87
- Kontakt:
Meni sad kad bi menadzer neki ponudio da biram izmedju nekoliko napadaca tipa Ahmetovic, Handzic, Koljic, Krpic, Bilbija, Dilaver,ili bilo ko priblizne kvalitete ja bih izabrao Kajkuta. Sto ne znam ni sam zasto ali je na mene ostavio dobar utisak i ubjedjen sam da moze pomoci puno. Sto se mene tice nek igra Beganovic, Mujagicc... Al tesko cemo do cilja a mladi momci mogu izgoriti sto je bojim se slucaj sa Dzenisom. Ja Saletu zelim srecu i da odmah zabije Borcu u slijedecem kolu.narodniheroj je napisao/la:Haj ti još malo razmisli pa vidi oko tih uloga.Sandokan87 je napisao/la:Zamjenio si uloge jarane. Nije Zeljo deponija od Zrinjskog. U tom Zrinjskom igraju odbaceni sinovi iz metropole. Hoces da nabrajam??? Baric (Sarajevo) Jamak (Zeljeznicar) Todorovic (Sarajevo) Bilbija (Sarajevo) Tomic (Zeljeznicar) Kobiljar (Sarajevo) Handzic (Sarajevo) Jazvin ( Zeljeznicar - nekadasnji nas klinjo). Eh eto ti odgovor, Zrinjski od govana pitu napravio i to sampionsku trri puta u kratkom periodu. Ima toga jos, samo.mi ne naviru sjecanja. Sale nije ni istrcao na teren vec si ga okarakterisao kao otpad. ONO STO JE ZELJO PRUZIO U PRVA TRI KOLA JE CIRKUS, TREBA NAM SVJEZA KRV MAKAR TO BILA OD ISKUSNOG IGRACA KOJI JEDNIM POTEZOM MOZE RIJESITI UTAKMICU. E haj sad nabroj te igrace iz deponije Zrinjskog koji igra kod nas. Pozuri jer se nemam vremena s tobom i tebi slicnim naduravat.narodniheroj je napisao/la:Teško je jednom navijaču koji je prošao mnogo lijepih trenutaka sa našim Željom shvatiti da smo postali deponija za otpad hsk zrinski. Onda se čudimo i ibretimo što oni uzmu 3 titule u 4 sezone a mi suha qrca hodamo evo petu godinuUz to klimači glavama bacaju smajliće klanjače na ove retardirane transfere
![]()
Razlika između nabrojanih Jamaka i Tomića s jedne a Crnova, Kajkuta, Nikolića i Stojanovića s druge strane je u tome što smo se mi borili da ovu dvojicu dovedemo i nismo uspjeli a zrinski je **** iz svog kadra sve i jednog nabrojanog koji su ili bili ili i sad kod nas. U tom smislu sam pisao i za Kajkuta, poželio sam mu da zabije puno golova kod nas ali mene NEĆE niko ubjediti da nama trebaju igrači koji su bili rezervne opcije u bilo kom drugom klubu u BIH. Ja sam možda budala i sanjar, ali ja ne prihvatam ovo što nam naši serviraju u zadnje dvije godine. U Želju ako nećeš u najboljim danima **** i pred penziju da si mi brat rođeni. Ovi naši ne znaju šta rade i koliku štetu nanose Željezničaru kao brendu. Ne možeš brend podcijeniti i upoređivati sa šundom. Željo je bio brend i ŽELIM da brend i ostane, nadam se da ne tražim puno.
Samo da porucim Cenanu, yebo li ti Kajkut pleme nenormalno
Radije cu gledati Beganovića i Mujagića, djecu Želje kako se bore, nego onu raspalu kesu.

Radije cu gledati Beganovića i Mujagića, djecu Želje kako se bore, nego onu raspalu kesu.
- kyrieirving
- Kontakt:
A haj kad skontas da smo zebi dopustili da opet igra posle svega ne znam sto se toliko cudimo da smo doveli ovog uhljupa.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- Neandertalac
- Kontakt:
Samo si zaboravio najvažniji detalj. Dirigentsku palicu držao najtrofjniji trener lige. Amar Osim.Sandokan87 je napisao/la:Pusti levate, kad ga Sale uvali na Hadisonu svi ce zuditi za njegovim bijelim bubrezima. Nije lik ni istrcao kako treba na travnjak vec je okarakterisan ko star. E moj Mesabovic Alene, ti si sa 36 isto tako bio star levatima pa si trpak i starom i mladom izmedju stativa. MA SAMO GAS SALEEEEEEMocMahale444 je napisao/la:Tako je Sando cire im.
Jako jako bitno za naglasiti...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kerla dao gol za svoj tim. Gol za 1:1.[emoji38]
Hebo vas Kajkut, god dana ce tu biti posluzit do kraja polusezone gdje ce onda nastavit Mujagic. Slazem se sa vecinom da je bacena mrlja na nas klub i da otpatke Zrinjskog dovodimo ali zato orkivimo Cenana koji gladi damu 6+ mjeseci otkako je saznao da nas Lendric napusta a on imao u planovima Krstanovica (:lol:) i Gotala, tuga. **** ti SS koji samo 2 na spisku ima da dovede "kao" pojacanje...sa srecom neka nam je.
3 omladinca produzila ugovor 3+ godine, to treba da bude glavna tema a ne Sasa polovnjak na 1 godinu ugovora!
3 omladinca produzila ugovor 3+ godine, to treba da bude glavna tema a ne Sasa polovnjak na 1 godinu ugovora!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Neki lik u komentarima napisao da ce Djelmic biti nas novi igrac uskoro i oni mu obrisali komentar. [emoji57]
- Neandertalac
- Kontakt:
Najjača je: Adžem dao zeleno svjetlo
Istorija se ponavlja, ovako je došao Stokić pa uzeo mjesto našoj djeci. Kasnije, znamo svi. Sve ih "treneri tražili" pa ih drugi "treneri tjerali".
Sreća pa smo u plusu...

Istorija se ponavlja, ovako je došao Stokić pa uzeo mjesto našoj djeci. Kasnije, znamo svi. Sve ih "treneri tražili" pa ih drugi "treneri tjerali".
Sreća pa smo u plusu...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, Hrasno15, manijakba, MrkiMedo, TheTruth34, tiagofaria25 i 79 gostiju.