Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
To bi bila epska budalestina.....ako imas 45 mil i ne mozes dovest veznog , onda nemoj ni jbenog strotmana....
Ma nema od toga nista, a i sam Strootman vjerujem nema namjeru dolaziti jer nije bas da nas gotivi..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Da je dzaba kao Kedira moglo biMig_Mig je napisao/la:Susaka se oko klauzule za Strotmana. Hm 45mil ? Zdrav vrijedi, a zdrav nije.

Klubovi se jos nisu dogovoroli ali nadam se da hocuThere was talk of the possibility that Juventus would activate Strootman's release clause but it was expired after reaching August. (Sky)

Kwadwo Asamoah has an agreement with Galatasaray
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ima jos da je Lich na izlaznim vratima.Andrej je napisao/la:Klubovi se jos nisu dogovoroli ali nadam se da hocuThere was talk of the possibility that Juventus would activate Strootman's release clause but it was expired after reaching August. (Sky)![]()
Kwadwo Asamoah has an agreement with Galatasaray
Max Allegri
To bi yebeni vrh bio...daj Cancela , Spinazolu i N zonzia.....bili bi beton yebeni na svim mjestima.....jos bi se rijesili skarta i zaradili nesto....
Juve ne zeli da proda Asamoah-u
I on i Licht su davno zreli za prodaje al et...

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Lich itekako. Al Asamoah nikako, kad je zdrav a zadnju godini je itekako zdrav, ne mozes dobit bolju rezervu nikako.Sissoko je napisao/la:Juve ne zeli da proda Asamoah-u![]()
Max Allegri
Spinazzola i Cancelo i rijesili smo bekove za par godina. Ako su iole pametni sad ili nikad da to zavrsimo.
Asa i Licht out, vec prije 2 godine se to trebalo uraditi i samo odlazemo bespotrebno nesto sto ce se desiti.
Spominje se Kovacic, po meni bi to bilo dobro jer je Real doveo i Ceballosa tu. Iako on i Pjanic su previse slican profil, ali bi pomogao uveliko u prebacivanju lopte u polje napada i opcenito cuvanja lopte u posjedu.
Asa i Licht out, vec prije 2 godine se to trebalo uraditi i samo odlazemo bespotrebno nesto sto ce se desiti.
Spominje se Kovacic, po meni bi to bilo dobro jer je Real doveo i Ceballosa tu. Iako on i Pjanic su previse slican profil, ali bi pomogao uveliko u prebacivanju lopte u polje napada i opcenito cuvanja lopte u posjedu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- MysticAladin
- Kontakt:
Licht napolje i dovesti adekvatnu zamjenu, tj. adekvatnog prvotimca, ima ko bit zamjena. Što se Asamoaha tiče, tu sam ja na neriješeno. Nešto ne znam ko je ta bolja zamjena na lijevom beku od njega?!
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- IlCapitano
- Kontakt:
ESCLUSIVA TJ - Nessun interesse del Nizza per Lichtsteiner. Vuole solo la Juve

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Juventini na areni 3 imate dokumentarac o Juventusu pod nazivom "Luzerstvo je nas identitet".
Moze se sta osvojit ...makar kupS3lva99 je napisao/la:Juventini na areni 3 imate dokumentarac o Juventusu pod nazivom "Luzerstvo je nas identitet".

S3lva99 je napisao/la:Juventini na areni 3 imate dokumentarac o Juventusu pod nazivom "Luzerstvo je nas identitet".

Tebi preporuka, BHT bebe, taman za tvoj uzrast.S3lva99 je napisao/la:Juventini na areni 3 imate dokumentarac o Juventusu pod nazivom "Luzerstvo je nas identitet".
Sretno.Juventus Football Club S.p.A. comunica di aver raggiunto l’accordo con la società Southampton Football Club Limited per la cessione a titolo definitivo del diritto alle prestazioni sportive del calciatore Mario Rene Junior Lemina per un corrispettivo di € 17 milioni pagabili in tre esercizi. Il valore di cessione potrà incrementarsi di massimi € 3 milioni al verificarsi di determinate condizioni sportive nel corso della durata contrattuale.

Rinkon vjerovatno ide u Torino. Idealan scenarij je kad bi se prodali Asamoah, Licht te Sturaro. Zadovoljan bih bio čak i sa Lichtom samo jer bi značilo dolazak Cancela.
Od ostalog, Pjaca dijelom počeo trenirati s prvim timom.
#MaxOUT
#MaxOUT
Can se čini kao vrlo dobro riješenje,ima te defanzivne karakteristike, igrao u njemačkoj i engleskoj, ima 24 godine....
Rinkon za cenera ode u Torino - Di Marzio
Hajd et rjesavamo se balasta.Samo Rinkon je za Sturara Xavi al ovaj uvijek prezivi merkato
Hajd et rjesavamo se balasta.Samo Rinkon je za Sturara Xavi al ovaj uvijek prezivi merkato

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Romeo Agresti ✔ @romeoagresti
La 10 della #Juventus, presto, potrebbe avere un nuovo padrone: Paulo #Dybala. @GoalItalia
#MaxOUT
#MaxOUT
Super posao sa Rinkonom, pomogao oko rotacije i zaradili neki novac. Od kako je dosao Sturaro niko nije ni spominjao transfer, ne znam kakvo ti prezivljavanje spominjes.Sissoko je napisao/la:Rinkon za cenera ode u Torino - Di Marzio
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.