Ma ja volim prekaljene, iskusne igrace kojem ne treba crtari neke stvari. Vidjet ces Mujagicev napredak ako Bog da uz Kajkuta! Kajkuta bi svi objerucke prihvatili u nasoj ligi.LjoZee je napisao/la:Ti izgleda gotivis samo ove igrace sa 30+ godina. Bekric, Kajkut... [emoji38] [emoji38]Sandokan87 je napisao/la:Stid ce te bit kroz sedmicu dvije, svoje izjave. Sale je top pojacanje!LjoZee je napisao/la:Mene stid ko nam je zamjena za Ivana.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hvala Bogu, sad ce i Stevo morati gristi, opasna konkurencija je tu, mada sam misljenja da ovaj upada odmah u startnih 11.maldini3 je napisao/la:Vjerovatno prvi put da se slozim sa @Sandokanom. Mislim da ce Sasa biti od korisiti ovoj ekipiSandokan87 je napisao/la:Stid ce te bit kroz sedmicu dvije, svoje izjave. Sale je top pojacanje!LjoZee je napisao/la:Mene stid ko nam je zamjena za Ivana.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Jel to onaj sto se baci i Zrinjski osvoji titulu.Dobar materijal za neke stvari.
- Sandokan87
- Kontakt:
HAJDE SALE ZA DESETAK DANA ZABIJ TOM PAVLOVICU PA DA PROKLJUCA SVE AHAHAHHA IDESSS BEBOOO
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kajkut-o ... ort/237915
kakvo pisanje po klubu, e srozali ste najveci klub u drzavi do nevidjenih granica, svaka vam cast
kakvo pisanje po klubu, e srozali ste najveci klub u drzavi do nevidjenih granica, svaka vam cast
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Sandokan87
- Kontakt:
Ima li Kajkut pravo nastupa sad protiv Borca?
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Mah ja nisam za njega jer je bio rezerva u Zrinjskom. Postali smo Zrinjski B. Mujagic nece ni na klupi biti vec ce zamjena ovom biti Nikolic, a taj prazan gol prebacuje.Sandokan87 je napisao/la:Ma ja volim prekaljene, iskusne igrace kojem ne treba crtari neke stvari. Vidjet ces Mujagicev napredak ako Bog da uz Kajkuta! Kajkuta bi svi objerucke prihvatili u nasoj ligi.LjoZee je napisao/la:Ti izgleda gotivis samo ove igrace sa 30+ godina. Bekric, Kajkut... [emoji38] [emoji38]Sandokan87 je napisao/la: Stid ce te bit kroz sedmicu dvije, svoje izjave. Sale je top pojacanje!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kyrieirving
- Kontakt:
Sad ulazim na net vidim na klixu juniori produzili reko hajde konacno jedan dobar potez onda udzem na forum i vidim ovo.arelinho je napisao/la:Evo babuke napokon.

Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- Sandokan87
- Kontakt:
Vjeruj da ti je bolje sto je dosao Kajkut sa 33 godine nego Gotal za kojeg ste svi mislili da ce biti TOP pojacanje a u sustini samo jedna VELIKA BOMBA U SVLACIONICI.
Presuticu. Vidjecemo. Nisam nesto zadovoljan ali nadam se da ce mi zacepiti labrnju. Sretno Sale.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kyrieirving
- Kontakt:
Recite spikeru kad ovaj da go da procita normalno strijelac gola sasa kajkut jer nema potrebe da on govori ime kad prezime od nas nece cut
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
- Neandertalac
- Kontakt:
Mujagić i Žerić, čestitam. Nadam se da će dobiti šansu ispred ovih matorih. Pred nama je.
"Gradimo klub"
"Gradimo klub"
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MocMahale444
Prelazite nekad granicu. Je li bolje i Kajkut ili bez napadaca. Stevo nista nije pokazao.
Ni meni nije Kajkut drag ali mislim da nam moze pomoci.
Ni meni nije Kajkut drag ali mislim da nam moze pomoci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ocigledno da u klubu vide nesto, sto manjina na ovom forumu vidi.
Ja licno nevidim kakvu ulogu ce igrati Nikolic i Kajkut u ovoj sezoni. Obadvojica su proslu sezonu igrali super-sub uloge.
Jos uvijek nevidim ko ce biti glavni napadac ove sezone. Vec je nabrojano sest imena za jednu poziciju, po mom to nema veze sa zdravim razumom. Pogotovo financijski nema smisla placati toliko igraca za jednu poziciju, gdje su dvojica pred penzijom.
Ovo izgleda kao gomilanje igraca.
Ja licno nevidim kakvu ulogu ce igrati Nikolic i Kajkut u ovoj sezoni. Obadvojica su proslu sezonu igrali super-sub uloge.
Jos uvijek nevidim ko ce biti glavni napadac ove sezone. Vec je nabrojano sest imena za jednu poziciju, po mom to nema veze sa zdravim razumom. Pogotovo financijski nema smisla placati toliko igraca za jednu poziciju, gdje su dvojica pred penzijom.
Ovo izgleda kao gomilanje igraca.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kukoc-sn ... kog/237715
dobro doso sasa kajkute,
fuj sta ste od kluba uradili
dobro doso sasa kajkute,

Inače bih lajao na sav glas, ali suzdržaću se. Ima vremena...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dosta vise sutnje, dvije godine se presucuje dok orgijanje trajeVirtu4l je napisao/la:Inače bih lajao na sav glas, ali suzdržaću se. Ima vremena...
-
- Kontakt:
Jeli se ikad pod Osimom desilo da su igraci dovodjeni tokom sezone to jest bez priprema sa ekipom?
Ne znam šta da ti više kažem... ovo je zaista smiješno, dovodimo napadača koji ima 33 godine, imamo jednog od 32, niti jedan nema kvalitet da nosi ekipu... zamjena su im balavci.irfo je napisao/la:dosta vise sutnje, dvije godine se presucuje dok orgijanje trajeVirtu4l je napisao/la:Inače bih lajao na sav glas, ali suzdržaću se. Ima vremena...
Stvarno ne znam u kojem pravcu idemo, ali ovo izgleda veoma, veoma loše. Nemam mnogo vremena za pisanje ovih dana i izgleda da je bolje što je tako.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sandokan87
- Kontakt:
Trebaju ti golovi a gol igraca nemas! Koga bi ti maistore doveo ako vec nebi igraca koji je iskusan a i svima nama dovbro poznat, jer ako pruzi 50% svojih mogucnosti ide na 10+ golova do kraja prvog dijela prvenstva. Koga bi ti doveo iskreno??? Da ti dodje mlad jak, talentovan Koljic pregorio bi pri prvom koraku na travnjak Doline cupova.Virtu4l je napisao/la:Ne znam šta da ti više kažem... ovo je zaista smiješno, dovodimo napadača koji ima 33 godine, imamo jednog od 32, niti jedan nema kvalitet da nosi ekipu... zamjena su im balavci.irfo je napisao/la:dosta vise sutnje, dvije godine se presucuje dok orgijanje trajeVirtu4l je napisao/la:Inače bih lajao na sav glas, ali suzdržaću se. Ima vremena...
Stvarno ne znam u kojem pravcu idemo, ali ovo izgleda veoma, veoma loše. Nemam mnogo vremena za pisanje ovih dana i izgleda da je bolje što je tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.