Koji je sad Mujagic napadac u ekipi? Sesti?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Korak naprijed, nazad dva. Tom frazom bi slikovito prikazao rad sportskog segmenta najvećeg kluba u državi.irfo je napisao/la:znaci ovim ugovorima za omladince se zamaskiralo dovodjenje kajkuta da bi se ublazila reakcija navijaca
Koji je sad Mujagic napadac u ekipi? Sesti?pa sto potpisa onda dijete drago
nema vise izjava znaci, isto kao sto su se vremenom izgubile ustaljene procedureJaozinho22 je napisao/la:https://fkzeljeznicar.ba/foto-sasa-kajk ... ara/27473/
Gdje je izjava pitarske mrljine !?
Sad su Adžema bacili u vatru, na kraju će ispast on ga doveo....
Stid ce te bit kroz sedmicu dvije, svoje izjave. Sale je top pojacanje!LjoZee je napisao/la:Mene stid ko nam je zamjena za Ivana.
Ti izgleda gotivis samo ove igrace sa 30+ godina. Bekric, Kajkut... [emoji38] [emoji38]Sandokan87 je napisao/la:Stid ce te bit kroz sedmicu dvije, svoje izjave. Sale je top pojacanje!LjoZee je napisao/la:Mene stid ko nam je zamjena za Ivana.
Vjerovatno prvi put da se slozim sa @Sandokanom. Mislim da ce Sasa biti od korisiti ovoj ekipiSandokan87 je napisao/la:Stid ce te bit kroz sedmicu dvije, svoje izjave. Sale je top pojacanje!LjoZee je napisao/la:Mene stid ko nam je zamjena za Ivana.
Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin, MoSaZeLjo1921 i 50 gostiju.