FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ihtijarevic,prošle sezone cilj je bio izlazak u evropu što smo i ostvarili,iako smo bili nadomak osvajanja titule prvaka i kupa.
Ove sezone je isti cilj,izlazak u evropu i možda opet budemo nadomak titule i kupa."
Ove sezone je isti cilj,izlazak u evropu i možda opet budemo nadomak titule i kupa."
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Majku u **** ovom mamlazu. Kad sam jednom na FB na oficijelnoj napisao da smrad treba da ide, počeli mi se ovi njegovi iz Visokog javljat da ga pravdaju.
"Nije on kriv, Ćala reko da nam ne trebaju igrači."
Sad treba zbiti redove i iznijeti ove idiote iz klupskih prostorija, sve redom ili nas čeka borba za opstanak. Potrošili su sav kredit ako su ga ikad imali.
"Nije on kriv, Ćala reko da nam ne trebaju igrači."
Sad treba zbiti redove i iznijeti ove idiote iz klupskih prostorija, sve redom ili nas čeka borba za opstanak. Potrošili su sav kredit ako su ga ikad imali.
4.10.2009.
-
- Kontakt:
Ihtijarevicu idi u k urac , ko ga tu dovede ?
- Sarajlijica1946
- Kontakt:

Catakovic igra li igra, jesmo ga uvalili levatima.

- PitarBordo
- Kontakt:
Dan danas mi nije jasno, vratio se frajko s posudbe i Trenčnin za njega zagrijan, znači vidjeli nešto u njemu i ovi ga tušnu.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Catakovic igra li igra, jesmo ga uvalili levatima.![]()

Još se to slavilo po kafama i sastancima, pa i na forumima...
Samo Saraj'vo.
Pa ovo je nevjerovatno kakvu ublehu hoce da nam prodaju,sta li oni misle,da smo maloumni,degenerici?!
Pa ovaj izmisljeni intervju je udar na zdrav razum,cak je sam 'intervju' sam po sebi kontradiktoran i kad se ne poredi sa realnoscu!
Ma mars iz kluba vise dubre visocko i ti i ostali uhljupi! Sad treba ici iskljicivo sa zahtjevom da svi idu iz kluba i na tome istrajati i boriti se svim raspolozivim sredstvima da se to i desi,pa makar opet krenuli sa nule ovako vise ne ide definitivno!!!
Pa ovaj izmisljeni intervju je udar na zdrav razum,cak je sam 'intervju' sam po sebi kontradiktoran i kad se ne poredi sa realnoscu!
Ma mars iz kluba vise dubre visocko i ti i ostali uhljupi! Sad treba ici iskljicivo sa zahtjevom da svi idu iz kluba i na tome istrajati i boriti se svim raspolozivim sredstvima da se to i desi,pa makar opet krenuli sa nule ovako vise ne ide definitivno!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Boga pitaj koliko ce toga jos biti, mali Kapic nam isto nije valjao a igraju nam ojebine u veznom redu.PitarBordo je napisao/la:Dan danas mi nije jasno, vratio se frajko s posudbe i Trenčnin za njega zagrijan, znači vidjeli nešto u njemu i ovi ga tušnu.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Catakovic igra li igra, jesmo ga uvalili levatima.![]()
Još se to slavilo po kafama i sastancima, pa i na forumima...

Zivim za dan kad ce Samir Radovac biti bivsi.
- Evolution87
- Kontakt:
Dakle vratise debelog krmka u sastav koji uopste nije prosao pripreme i sad ce da bude u konkurenciji? Smijesno! Od Fudbalskog kluba Sarajevo je ostalo samo ime i nista vise.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Upravo tako.Evolution87 je napisao/la:Dakle vratise debelog krmka u sastav koji uopste nije prosao pripreme i sad ce da bude u konkurenciji? Smijesno! Od Fudbalskog kluba Sarajevo je ostalo samo ime i nista vise.
Samo Saraj'vo.
Nekad bilo treće pretkolo lige šampiona. Sad ćemo igrat treće kolo lige za opstanak.PitarBordo je napisao/la:Upravo tako.Evolution87 je napisao/la:Dakle vratise debelog krmka u sastav koji uopste nije prosao pripreme i sad ce da bude u konkurenciji? Smijesno! Od Fudbalskog kluba Sarajevo je ostalo samo ime i nista vise.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dynamo Kiev, jedna od ljepsih poslijeratnih slika, svi u bordo bojiskoroalen je napisao/la:Nekad bilo treće pretkolo lige šampiona. Sad ćemo igrat treće kolo lige za opstanak.PitarBordo je napisao/la:Upravo tako.Evolution87 je napisao/la:Dakle vratise debelog krmka u sastav koji uopste nije prosao pripreme i sad ce da bude u konkurenciji? Smijesno! Od Fudbalskog kluba Sarajevo je ostalo samo ime i nista vise.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da je ovo zadnji put kad sam bio na Istoku, i sjebao se punog zapada... Bukvalno noćima sanjao inserte.skoroalen je napisao/la:Nekad bilo treće pretkolo lige šampiona. Sad ćemo igrat treće kolo lige za opstanak.PitarBordo je napisao/la:Upravo tako.Evolution87 je napisao/la:Dakle vratise debelog krmka u sastav koji uopste nije prosao pripreme i sad ce da bude u konkurenciji? Smijesno! Od Fudbalskog kluba Sarajevo je ostalo samo ime i nista vise.

Samo Saraj'vo.
Kako je lijepo bilo prije, svi obuku bordo i imaš ovakvu sliku. Danas neke bijele majice, žute, crne, nema šta nema, šarena tribina skroz.MortemHz je napisao/la:Dynamo Kiev, jedna od ljepsih poslijeratnih slika, svi u bordo boji
Ja kad sam protiv Borussije ušao na sjever i vidio istok i zapad... fascinantno. Još me rođak zove sa stadiona sat vremena prije utakmice, ušao ranije, već tad bilo 10ak milja na stadionuPitarBordo je napisao/la:Nekad bilo trMislim da je ovo zadnji put kad sam bio na Istoku, i sjebao se punog zapada... Bukvalno noćima sanjao inserte.

- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sam protiv BMG htio da idem na jug samo da gledam naše tri tribine, utakmica mi bila u totalno drugom planu.skoroalen je napisao/la:Ja kad sam protiv Borussije ušao na sjever i vidio istok i zapad... fascinantno. Još me rođak zove sa stadiona sat vremena prije utakmice, ušao ranije, već tad bilo 10ak milja na stadionuPitarBordo je napisao/la:Nekad bilo trMislim da je ovo zadnji put kad sam bio na Istoku, i sjebao se punog zapada... Bukvalno noćima sanjao inserte.Naš mentalitet, uđi što prije i sjedi, a gledam Engleze, 10 minuta prije utakmice nema 300 ljudi na tribinama.

A ja sam takav, ja na stadionu uđem odmah nakon redara, po sat i po' vremena ranije. (To dok sam išao na Koševo)

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
treba dovesti Borisa Pandzu da komanduje u odbrani
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nemoj Bgt, radije cu istrpiti Mujakica i SadikuaHeraklitMracni je napisao/la:treba dovesti Borisa Pandzu da komanduje u odbrani
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Imam jednog druga s kojim nekad dolazim na tekme, on uvijek ulazi na samom početku, a nekad i zakasni. Prošle sezone kasnio na Radnik i Slobodu, mi zabili one brze golove. Ulazi sad protiv GOŠKa 10ak minuta ranije, rekoh neće ovo na dobro okrenut, i et' šta bi.PitarBordo je napisao/la:Ja sam protiv BMG htio da idem na jug samo da gledam naše tri tribine, utakmica mi bila u totalno drugom planu.skoroalen je napisao/la:Ja kad sam protiv Borussije ušao na sjever i vidio istok i zapad... fascinantno. Još me rođak zove sa stadiona sat vremena prije utakmice, ušao ranije, već tad bilo 10ak milja na stadionuPitarBordo je napisao/la:Nekad bilo trMislim da je ovo zadnji put kad sam bio na Istoku, i sjebao se punog zapada... Bukvalno noćima sanjao inserte.Naš mentalitet, uđi što prije i sjedi, a gledam Engleze, 10 minuta prije utakmice nema 300 ljudi na tribinama.
A ja sam takav, ja na stadionu uđem odmah nakon redara, po sat i po' vremena ranije. (To dok sam išao na Koševo)

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 22 gosta.