Ps Jel mu zenska ova pored njega ova plavkica ozbiljnajuventus 0244 je napisao/la:
Ali nema Aquilanieve trebe u kadru
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
hej ako si gledao ovog iz Saint Etiena,jel sport lik,znal sta s lopotom,znam da je stoper al et reko nije jos jedan valjda sto ce nabijat lopte samo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
JuveSissoko je napisao/la:hej ako si gledao ovog iz Saint Etiena,jel sport lik,znal sta s lopotom,znam da je stoper al et reko nije jos jedan valjda sto ce nabijat lopte samo
Nako nemogu reci ekstra klasa al ono za pounit rupe zasta je doveden je dobar bit ce Bolji nego Fabio Cannavaro jos za dosta manju platu reko bi solidan igrac kad sam ga gledo nije bio los, sad vidjecemo dok se privikne na italijanski football...
EDIT MOze igrati i lijevog ili desnog beka nisam bas siguran ali prije da je lijevog
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
- Los*Blancos
- Kontakt:
KraljItalia je napisao/la:Tako to radi Del Piero
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
- Nail for Real
- Kontakt:
Odlicno pojacanje je Fabio, svaka cast.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Joooj dobili ste Manchester City u grupi A 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
HAAHAHAHAHA
Evo vam City, znači biće je*eno proći grupu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Auxerre je u Ligi Prvaka, jes ti prestao pratiti nogometMonolog je napisao/la:HAAHAHAHAHA![]()
- Los*Blancos
- Kontakt:
Stilic El mejor club del siglo XX
odlicna grupa.. treba nam jaka grupa, a ne nekakva slabasna.. mislim da je 1. pozicija bez problema tu..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Man.City, FC Salzburg i Lech Poznan, odlična grupa, tako nešto i treba ovoj ekipi da se bolje uigraju. A Balonja dolazi ponovo u Italiju ima da ga nema
.
Quagliarella, odličan igrač, još jedan reprezentativac Italije. Sad Juventusu ima cijelu ekipu za reprezentaciju
[youtube][/youtube]
Quagliarella, odličan igrač, još jedan reprezentativac Italije. Sad Juventusu ima cijelu ekipu za reprezentaciju
[youtube][/youtube]
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
kako ce vam vise pomoci ako ne igraju na istim pozicijama, jucer siItalia je napisao/la:Alee![]()
danas Quaglia dolazi na ljekarski.. odlicno pojacanje, ima sve.. kompletan igrac i sigurno ce nam vise pomoci nego Diego.. i da, i ja mislim da je Diego dogovor za Dzeku.. 100% ..
edit---@juventus tebi ne treba da bude drago sto je talijan vec vazno je da je dobar igrac
Eto vam ballotelija ima da vam zabije golcinu, vi svakako zvizdite
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
meni je zao sto je otisao za male pare, u vezi nije mogao igrati jer u ovoj formaciji nece biti trequatriste, a kao secunda punta ne moze igrati, to se pokazalo davno.. i zato je bolji Quaglia koji je bas za secunda punte..
Prelepa grupa,ne mislim za Juventus nego uopste.City sa brdom novca,sa zvezdama u ekipi,(polu)raspali Juventus
,Salzburg koji je svojom igrom mogao i u LP ici ne bi bilo nezasluzeno,te Lech koji bi mogao pomrsiti racune svima.No ipak mislim da Juve i City idu dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovako prvo ovo za Diega, on da je ostao igrao bi iza Amurija kao poluspica tako nešto (ali on nije za te pozicije, iako mi je žao bolje što je otišao). A pošto Del Neri igra formaciju 4-4-2, koja se najviše oslanja na dva krila (Krasić, Pepe, Lanzafame, Martinez). U sredini će igrati dva igrača (Melo, Sissoko, Aquilani, Marchisio). Dok u napadu Amauri ili Jaquinta spic napada, a Quagliarela ili Del Piero kao polušpice. Odbrana je standardna dva stopera (Chielini, Bonucci, Legrottaglie,.....) i bekovi (Motta, De Ceglie, Grygeravuvu_zzz je napisao/la:kako ce vam vise pomoci ako ne igraju na istim pozicijama, jucer siItalia je napisao/la:Alee![]()
danas Quaglia dolazi na ljekarski.. odlicno pojacanje, ima sve.. kompletan igrac i sigurno ce nam vise pomoci nego Diego.. i da, i ja mislim da je Diego dogovor za Dzeku.. 100% ..za Diegom sad najednom bolje sto je otisao, a to za Dzeku sumnjam oni su vama platili Diega i to je to....dakle, vi igrate 4-4-2 i tu ne moze Diego se uklopiti
pa ne znam ko vam je to bolji od Diega samo u sredini Pepe, Martinez, koga jos imate, nema sumnje glup potez, a Quagriallela ce vam svakako dobro doci u napadu samo ne znam ko ce mu slati lopte, Krasic
edit---@juventus tebi ne treba da bude drago sto je talijan vec vazno je da je dobar igrac
Eto vam ballotelija ima da vam zabije golcinu, vi svakako zvizdite
Pa prvo sam rekao da je dobar igrač pročitaj pa ćeš vidjeti, a ovo drugo što sam rekao reci da nije istina
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
sinoc dobar bio De Ceglie? jedno od rijetkih igraca Juvea za koje sam mislio da ce biti veliki, a na kraju podbacili.
Del Piero jučer majstorija izgleda da će i ove godine briljirati a i u Unitedu Scholes igra fenomenalno tako da je ovo godina velikana (veterana) 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Samo se ova realizacija mora popraviti, jesu se izmašili uhhh:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.