AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sledeci put imate temu Vicevi nemojte ovde viceve pisati. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dosta špama, ima koliko ima godina. Nažalost, ovaj forum nije ograničen, pa ćemo se uskoro sve više susretati sa osnovcima. Ne sjećam se da sam ja sa 12 godina visio na nekom od foruma.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Los*Blancos
- Kontakt:
Dobar je Milan veliki respect prema njima..bitno je da ce biti na prenosu tekme 2
a ne tamo neka tekma Barca-Pan???

El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
40 miliona u 4 rate. 8 miliona Ibri prica se da je gotovo ali ja i dalje ne vjerujem sve dok ga ne vidim u nasem dresu.
- Unforgotten
- Kontakt:
De link molim teA_d_0 je napisao/la:40 miliona u 4 rate. 8 miliona Ibri prica se da je gotovo ali ja i dalje ne vjerujem sve dok ga ne vidim u nasem dresu.
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
- Nail for Real
- Kontakt:
Evropski klasik, bez obzira na odnos snaga.Los*Blancos je napisao/la:Dobar je Milan veliki respect prema njima..bitno je da ce biti na prenosu tekme 2a ne tamo neka tekma Barca-Pan???
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Imas nekih milion stranica. Nmg se ni ja sjetit gdje sam to juce procitao ali ako naidjem na link postavicu ga budi siguran.Unforgotten je napisao/la:De link molim teA_d_0 je napisao/la:40 miliona u 4 rate. 8 miliona Ibri prica se da je gotovo ali ja i dalje ne vjerujem sve dok ga ne vidim u nasem dresu.
Svakog koga zanima kako traju pregovori o Ibri posjetite stranicu milannews.it. Tu je sve na talijanskom jeziku al ima google translate. Ceka se odluka Ibre.
- Unforgotten
- Kontakt:
HvalaA_d_0 je napisao/la:Svakog koga zanima kako traju pregovori o Ibri posjetite stranicu milannews.it. Tu je sve na talijanskom jeziku al ima google translate. Ceka se odluka Ibre.

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
dok su svi u milanu zaokupljeni eventualnim dolaskom ibrahimovića, samo dva dana prije prve utakmice u sezoni alegri izgleda jedini razmišlja o lećeu, vjerovatno će igrati 4-3-1-2 sa ronaldinjom kao isturenim veznim tj. nekom polušpicom, to je igrao i protiv barselone i nije baš da se nešto extra pokazao, a u špicu bi trebali biti pato i borielo.
vjerovatno će papastadopulos na desnog beka umjesto bonere, a najveća enigma je vezni red, flamini je ozljeđen(a i spominje se njegova prodaja u lyon), e sad hoće li staviti boatenga odma u prvi sastav ostaje da vidimo, pirlo je tu siguran, a sedorf i ambrosini i boateng konkurišu za druga dva mjesta. stoper nesta i silva lijevi bek antonini 99%, golmani su se svi dobro pokazali na pripremnim i baš me interesuje ko će biti broj 1, ja tipujem na abiatija čisto zbog staža u klubu.
sad se spominje i maxwell u paketu s ibrom, mislim da većinu ovih naslova novinari izmišljaju i da nemaju veze s istinom
vjerovatno će papastadopulos na desnog beka umjesto bonere, a najveća enigma je vezni red, flamini je ozljeđen(a i spominje se njegova prodaja u lyon), e sad hoće li staviti boatenga odma u prvi sastav ostaje da vidimo, pirlo je tu siguran, a sedorf i ambrosini i boateng konkurišu za druga dva mjesta. stoper nesta i silva lijevi bek antonini 99%, golmani su se svi dobro pokazali na pripremnim i baš me interesuje ko će biti broj 1, ja tipujem na abiatija čisto zbog staža u klubu.
sad se spominje i maxwell u paketu s ibrom, mislim da većinu ovih naslova novinari izmišljaju i da nemaju veze s istinom
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Navodno Ibra bi mogao sutra privatnim letom doletjeti u Milan oko 17 sati sto znaci da je posao gotov ako je ova informacija istinita.
Agent Ibre je izjavio :"Beba je skoro rodjena. Osmi je mjesec trudnoce." Naravno aludira na to da je transfer na korak do izvrsenja. Sve je evidentnije da cemo gledat Ibracadabru u Milanu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ibra je napustio Inter i došao u Barcelonu da bi osvojio CL. Sada, kada napusti Barcu i dođe u Milan, Barca će osvojiti ligu prvaka. Helem, i ja sad pročitah da bi sutra trebao sa Gallijanijem da dođe u Milan. Koliko je to tačno, ostaje nam da vidimo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
heheh, ja isto danas reko jaranu na kafi, reko treba igrati da barsa uzima LP ako on ode, jer izgleda da je on peh i da on trofej LP podići neće, a nema još puno šansiMonolog je napisao/la:Ibra je napustio Inter i došao u Barcelonu da bi osvojio CL. Sada, kada napusti Barcu i dođe u Milan, Barca će osvojiti ligu prvaka. Helem, i ja sad pročitah da bi sutra trebao sa Gallijanijem da dođe u Milan. Koliko je to tačno, ostaje nam da vidimo.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Milan će dovođenje Ibrahimovića koštati ukupno preko 100 milijuna eura, s obzirom da je Barcelona prihvatila ponudu u iznosu od 30 milijuna eura, dok će sam igrač u četiri godine zajedno sa porezom na njegovu plaću koštati preko 70 milijuna eura, iako je prihvatio smanjenje plaće.
Kakve su ovi plate i porezi
Kakve su ovi plate i porezi

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tako ti je to u Italiji mada ta informacija da ce na Ibru potrositi 100 miliona garant je netacna. Pa nije Berlusconi lud.
Čeka se svakog trena službena potvrda da je Ibrahimović naš igrač. Ovo je uistinu veliko pojačanje. Sigurno najveće posljednjih nekoliko sezona.
Sjetimo se kako je Ibra igrao u redovima omraženog gradskog rivala. Njemu odgovara italijanski fudbal, a ne onaj u Španiji.
Složi li Allegri dobro trojac Ronaldinho - Pato - Ibrahimović, ne vidim zaista razlog zašto ne bimo ove sezone bili ravnopravan rival Interu za Scudetto? Osim toga, ni Liga prvaka nije za baciti.
Forza Milan!
Sjetimo se kako je Ibra igrao u redovima omraženog gradskog rivala. Njemu odgovara italijanski fudbal, a ne onaj u Španiji.
Složi li Allegri dobro trojac Ronaldinho - Pato - Ibrahimović, ne vidim zaista razlog zašto ne bimo ove sezone bili ravnopravan rival Interu za Scudetto? Osim toga, ni Liga prvaka nije za baciti.
Forza Milan!
- NoName
- Kontakt:
Ma Barca će, ako treba, i pokloniti Ibrahimovića Milanu, samo jer su u grupi sa Realom. Možda je ovo dobra prilika da pitate i za Iniestu ili Messija?MinistaR je napisao/la:Čeka se svakog trena službena potvrda da je Ibrahimović naš igrač. Ovo je uistinu veliko pojačanje. Sigurno najveće posljednjih nekoliko sezona.
Forza Milan!

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Hehe, pa vjerujem da, u neku ruku, ima i toga kod sklapanja ovog transfera. Messi ili Iniesta? Nije li prerano za "Milan iz snova"?NoName je napisao/la: Ma Barca će, ako treba, i pokloniti Ibrahimovića Milanu, samo jer su u grupi sa Realom. Možda je ovo dobra prilika da pitate i za Iniestu ili Messija?
Neka, Ibra je 'for begin' dovoljan. Samo se nadam da će on i Pato imati dobru saradnju u napadu. Ronaldinho će ih svojih "loptama s očima" itekako darivati.
Ne mogu to ni zamisliti. Neću. Ne smijem. Ne želim...
- Los*Blancos
- Kontakt:
Evo pise da je Barca pristala ali samo uz mogucost da ga u 3 sljedece godine odkupi ponovo, za isti novac 
16:30 sastanak u klubu i konacna odluka Barce..

16:30 sastanak u klubu i konacna odluka Barce..
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 28 avg 2010, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.