Rudar je najuspješniji drugoligaš. To bi prevagnulo kod fuzije.KenoRob je napisao/la:Fuzija Rudara i Mladosti u Kakanj United i prosetati se ligom lagano

Ja mislim da je Rudar odigrao sve sezone prve federalne.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rudar je najuspješniji drugoligaš. To bi prevagnulo kod fuzije.KenoRob je napisao/la:Fuzija Rudara i Mladosti u Kakanj United i prosetati se ligom lagano
od 2001. nije ispadao iz cvajtePitarBordo je napisao/la:Rudar je najuspješniji drugoligaš. To bi prevagnulo kod fuzije.KenoRob je napisao/la:Fuzija Rudara i Mladosti u Kakanj United i prosetati se ligom lagano
Ja mislim da je Rudar odigrao sve sezone prve federalne.
Jedna od većih enigmi bh. fudbala.grbavicka je napisao/la:od 2001. nije ispadao iz cvajtePitarBordo je napisao/la:Rudar je najuspješniji drugoligaš. To bi prevagnulo kod fuzije.KenoRob je napisao/la:Fuzija Rudara i Mladosti u Kakanj United i prosetati se ligom lagano
Ja mislim da je Rudar odigrao sve sezone prve federalne.treba i to uspjeti... vazda pri vrhu a nikad prvi... znaci propustili su samo 3 sezone od 20 mogucih, jer su bili u visem rangu naravno
PitarBordo je napisao/la:Addict je napisao/la: Jer raja ne zna. Isto je bilo kad smo ušli. Doboj kod Kaknja. Pa gdje je to? Je li prema Zenici? Evo još jedne prijebine neka selendra. Opet neka livada. Onda dođu ljudi pa vide da nije kod Kaknja nego U Kaknju pa se ljudi čudili sto se tako zove. Ima ovdje svega a ljudi misle da je bajno. Eto zato, samo zbog toga.
To mi nikad neće biti jasno, zašto se ne zovete Mladost Kakanj?
Na prvo pitanje je odgovor da je ime kluba takvo jer je osnovan da bude mali, da vazda igra sa mjestima tipa Kosova, Stupcanica, Mostre, Zupca... jer nikad nije trebalo da bude Kakanj. Drugi razlog je baš Kakanj, jer Rudar je kakanjski i oni kao ne priznaju Mladost, to je seljački klub a Rudar je gradski. Mada danas nema Kakanjaca, kao svuda demografija se promijenila, saselilo sve i svašta a one gradske raje ostalo 10%. Sve go seljak. Zenicani znaju ko du Brnje, kod nas ih je ko i kod njih naselilo hiljade, nije mi nikad jasno da ih ima toliko, kud god okreneš oni, u Rudaru glavni posebno i sve SDA.PitarBordo je napisao/la:Jedna od većih enigmi bh. fudbala.grbavicka je napisao/la:od 2001. nije ispadao iz cvajtePitarBordo je napisao/la: Rudar je najuspješniji drugoligaš. To bi prevagnulo kod fuzije.
Ja mislim da je Rudar odigrao sve sezone prve federalne.treba i to uspjeti... vazda pri vrhu a nikad prvi... znaci propustili su samo 3 sezone od 20 mogucih, jer su bili u visem rangu naravno
Pa nije sjednica svaka 2-3 dana. Imaju dvije sjednice u toku mjeseca tako da ima vremena do toga.NeshaFCB je napisao/la:Gledajući tribine stadiona u poslednjih 7 dana, čudi me da savez nije reagovao. Zažmurili su na propagiranje politike. I mediji se ućutali.
Što samo govori o različitim aršinima i političkom djelovanju FSBIH.
Sta ovi mogu igrati majke ti? Turnire okolo svojih kuca? Prijateljske?
KBK.
A dobro, nek uigravaju tu djecu za repku jedine nam domovine BiH. Taman malo da vidimo ko je kakav pa kad mu pošalju poziv ima da pješke dijete dotrči iz Prijedora, Laktasa, Trebinja ili bilo kog grada naše drage BiH.MortemHz je napisao/la:Sta ovi mogu igrati majke ti? Turnire okolo svojih kuca? Prijateljske?
Addict je napisao/la:A dobro, nek uigravaju tu djecu za repku jedine nam domovine BiH. Taman malo da vidimo ko je kakav pa kad mu pošalju poziv u državni tim ima da pješke dijete dotrči iz Prijedora, Laktasa, Trebinja ili bilo kog grada naše drage BiH.MortemHz je napisao/la:Sta ovi mogu igrati majke ti? Turnire okolo svojih kuca? Prijateljske?
Pregled kola je ocajan. Izgleda kao neki video klip kojeg je sastavio 13-godisnjak.skripar96 je napisao/la:Da ne bude da samo rigamo vatru po savezu,moram pohvalit ovaj pregled kola na yt. Ako nam vec ne daju utakmice uzivo,bar da pregled posten imamo. Treba tu jos malo stvari tipa replay i komentator da bi to bilo na profesionalnom nivou,al kakva liga takav i pregled iste[emoji1] [emoji4]
Dogovorili su prijateljsku protiv reprezentacije Herceg-Bosne!MortemHz je napisao/la:Sta ovi mogu igrati majke ti? Turnire okolo svojih kuca? Prijateljske?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.