Hurtic jos u klubu ?skoroalen je napisao/la:Hurtić 2 definitivno.HeraklitMracni je napisao/la:Imal Repuha zivog , imal njegovih strucni izjava ? On je meni u rangu zenickog Hafizovica .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kvaota da nece biti press konferencije pred Mladost? 

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nema je kad igramo u gostima.Evander je napisao/la:Kvaota da nece biti press konferencije pred Mladost?

To ne znam, samo kažem da je Repuh po stručnosti, ponašanju itd novi Hurta, iste izjave i fazoni, plus na isti način došao do klupe.HeraklitMracni je napisao/la:Hurtic jos u klubu ?skoroalen je napisao/la:Hurtić 2 definitivno.HeraklitMracni je napisao/la:Imal Repuha zivog , imal njegovih strucni izjava ? On je meni u rangu zenickog Hafizovica .
A ne bi me iznenadilo i da je Hurton ostao kao neki trener u akademiji, nemaju naši srca da nekog nogiraju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo da kažem da ste pljuvali Alispahića, a brzo ste zaboravili onaj njegov projektil protiv Drine u Travniku. Hvala. 

Previše smo pljuvali Melunovića, a brzo smo zaboravili da je upravo on zabio Libertasu na Koševu, u zadnjoj domaćoj pobjedi na Koševu.ajdohordas je napisao/la:Samo da kažem da ste pljuvali Alispahića, a brzo ste zaboravili onaj njegov projektil protiv Drine u Travniku. Hvala.

(prije Zarije, koju ne smatram pobjedom).
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad je nas desetak krenulo da skandira NUB JE EKSPLODIRAO OOO OOO OO.ajdohordas je napisao/la:Samo da kažem da ste pljuvali Alispahića, a brzo ste zaboravili onaj njegov projektil protiv Drine u Travniku. Hvala.

A sve u svemu ona utakmica u Travniku ispade pravi doživljaj za pamćenje. Benko dao taj dan 13 golova i namjestio 34 asistencije.

Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
A i ja poludio... listam po you tube stare izvjestaje sa tekmi kad smo nabijali sve redom i prisjećam se... 

- PitarBordo
- Kontakt:
Ja sebi stidljivo ovaj klip pustim jednom sedmično, da se vratim na farbičke:ajdohordas je napisao/la:A i ja poludio... listam po you tube stare izvjestaje sa tekmi kad smo nabijali sve redom i prisjećam se...
Samo Saraj'vo.
- f0rest1946
- Kontakt:
Kakav ubacaj Puzigaze protiv olimpikaPitarBordo je napisao/la:Ja sebi stidljivo ovaj klip pustim jednom sedmično, da se vratim na farbičke:ajdohordas je napisao/la:A i ja poludio... listam po you tube stare izvjestaje sa tekmi kad smo nabijali sve redom i prisjećam se...

Spavas li mirno Almire Bekicu?
Btw. koliko nam fali ovaj lav

Reko bi covjek da je ovi bilo prije 10 godina.. Kako se sve promjeni za nepune 2 godinePitarBordo je napisao/la:Ja sebi stidljivo ovaj klip pustim jednom sedmično, da se vratim na farbičke:ajdohordas je napisao/la:A i ja poludio... listam po you tube stare izvjestaje sa tekmi kad smo nabijali sve redom i prisjećam se...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Ma sad i da se vrati bilo bi džaba, nit ima sa kim igrat, a nije ni to ta atmosfera kao što je bila... Ovi u njegovo vrijeme su krali ali smo imali rezultate pa kakve takve i na kakav takav način. A ovi sad uzimaju, nit imamo rezultate nit išta, sve sramota do sramote...majku im **** jutra ne dočekali da Bog da !PitarBordo je napisao/la:Ja sebi stidljivo ovaj klip pustim jednom sedmično, da se vratim na farbičke:ajdohordas je napisao/la:A i ja poludio... listam po you tube stare izvjestaje sa tekmi kad smo nabijali sve redom i prisjećam se...
Atmosfera oko kluba je nikad gora, realno. Slabo raje na tribinama, nema onog meraka kad čekaš utakmicu, nema one ložione po gradu... strašno šta su uradili, ubili su nam duh Sarajeva.ajdohordas je napisao/la:Ma sad i da se vrati bilo bi džaba, nit ima sa kim igrat, a nije ni to ta atmosfera kao što je bila... Ovi u njegovo vrijeme su krali ali smo imali rezultate pa kakve takve i na kakav takav način. A ovi sad uzimaju, nit imamo rezultate nit išta, sve sramota do sramote...majku im **** jutra ne dočekali da Bog da !PitarBordo je napisao/la:Ja sebi stidljivo ovaj klip pustim jednom sedmično, da se vratim na farbičke:ajdohordas je napisao/la:A i ja poludio... listam po you tube stare izvjestaje sa tekmi kad smo nabijali sve redom i prisjećam se...
Mene vec hvata groznica pred derbi, samo o tome se prica u gradu

-
- Kontakt:
Sad će derbi, opet će biti 5% i opraštamo sve upravi
- PitarBordo
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Mene vec hvata groznica pred derbi, samo o tome se prica u gradu![]()
![]()

Samo Saraj'vo.
Uscuplic Dzenoo!!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ko je zadužen za pisanja ovih pitanja? Pa ovi su nepismeni - Gosp. Ihtijareviću, kako bi ocijenili dosadašnje rezultate u sezoni 2017/18?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: BungaBum, bvsic, Direktorcic, fks74, Fouzi1, GradKamena2, iliyaa8, Lecler, Napapijri, stokastoka23 i 98 gostiju.