moramo sacekati gospodu da se vrateSarajlijica1946 je napisao/la:Al hej, oni su na godisnjem, ne mozete tad pitari uzvikivati uprava napolje. [emoji38]
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
- Kontakt:
Poslao sa dva mejla, samo ih treba zatrpavati, mayku im bezobraznu, to se odmara a stanje u klubu katastrofalno.
@BTX, mislim da je Valentin na odmoru, nisu svi na godišnjem. Ali zaslužio je da ga se proziva nakon svih laži, iskreno se nadam da koristi internet i da čita ova prozivanja, pa neka malo i o tome razmišlja, lažov obični!
@BTX, mislim da je Valentin na odmoru, nisu svi na godišnjem. Ali zaslužio je da ga se proziva nakon svih laži, iskreno se nadam da koristi internet i da čita ova prozivanja, pa neka malo i o tome razmišlja, lažov obični!

- robertkosar
- Kontakt:
Ma dzaba piskaranje kad je obraz djon. Moj predlog : Stesti u haustoru garazi ili pozvati na drustvo van grada Trenera tosu strpat ga u gepek ko birvaktile vladovica iz selje odvuci na igman. Malo ga izmasirati kao opomenu i pustit **** nazad u carsiju i tek onda ocekuj te odmotavanje klupka zvano upravaSiouxLukavac je napisao/la:Poslao sa dva mejla, samo ih treba zatrpavati, mayku im bezobraznu, to se odmara a stanje u klubu katastrofalno.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
I dalje yebu i ne vade. Dokle??? Nadam se da im je ovo posljednja sedmica u klubu, mater im uobraženu..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Evolution87
- Kontakt:
obavljeno i danas

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pustimo upravu da radi na dovodjenju kapitalaca 

Dok cekamo odgovore, da napravimo drugu akciju?
Imam ideja
Imam ideja

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoces podijeliti?Evander je napisao/la:Dok cekamo odgovore, da napravimo drugu akciju?
Imam ideja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mi i ako pobjedimo Mladost, nece ništa bolje biti, i dalje će biti prisutna nervoza, bijes na upravu, nezadovoljstvo.....traume od Zarie, Zrinjskog i Goška su velike.Pitam se šta će tek biti ako ne pobjedimo u nedjelju.
Ma kakve fajde ako pobjedimo Mladost. Opet cemo nanizat losih rezultata na Kosevu. Problem je sto je doslo vrijeme da se bojimo nekih Krupa, Goskova, Radnika i sl... Treba ovo u korjenu promjeniti. Prvo vidjeti sta Ilevski ima da odg.na kvo sve. Ako opet srao i nelogicne odg.davao, vodjecemo...Historicar je napisao/la:Mi i ako pobjedimo Mladost, nece ništa bolje biti, i dalje će biti prisutna nervoza, bijes na upravu, nezadovoljstvo.....traume od Zarie, Zrinjskog i Goška su velike.Pitam se šta će tek biti ako ne pobjedimo u nedjelju.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Eventualni bodovi iz Kaknja bi samo produžili agoniju, realno. Stekao bi se dojam da možemo, da znamo jer smo srušili lidera itd. Iskreno, od tih eventualnih bodova više bih volio da vidim Bekića, Hebibovića i Radovca na klupi, a Mujakića, Herića/Stanojevića i Anđušića/Liivaka u prvoj. A u slučaju da izgubimo tamo mislim da bi raja poludjela skroz i da bi se drastičnije mjere povukle.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bh. fudbaler kompletnu prošlu sezonu je briljirao kao igrač slovenačke Gorice. Nastupi koje je pružao su nekadašnjem junioru Sarajeva donijele mjesto u najboljem timu sezone, ali i interes nekoliko prvoligaških klubova iz Italije, o čemu je pisao poznati tamošnji novinar Gianluca Di Marzio. Slovenačkim medijima bilo je iznenađujuće što mladi Kapić uopšte nije bio u protokolu za posljednju utakmicu protiv Domažala, a cijelu situaciju je objasnio trener Gorice Milan Srebrnić. Otkrio je kako je na taj način želio Kapiću zapravo skrenuti pažnju da na svakom treningu mora davati sve od sebe. "Nisam bio zadovoljan njegovim odnosom na treningu. Posebno u situaciji u kojoj smo se našli nakon tri uzastopna prvenstvena poraza. Želim da pokaže više želje, više entuzijazma... Znam da je malo nestrpljiv, jer želi otići u bolji klub, ali dokle god je kod nas, potreban nam je i mora poštovati osnovne radne navike i sve što ide uz to", kazao je Srebrnić. Kapić je na meti brojnih skauta u Evropi i pitanje je vremena kada će zaigrati u boljoj ligi.
Imamo li sta od ovog ako ga ovi tusnu, kad mi vec nismo znali?
Imamo li sta od ovog ako ga ovi tusnu, kad mi vec nismo znali?
- Evolution87
- Kontakt:
Imamo taman toliko da zaposleni dobiju regres
Redaljka na Sabrini?Evander je napisao/la:Dok cekamo odgovore, da napravimo drugu akciju?
Imam ideja
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
A nasim strucnjacima nek igra Ivetic u veznoj liniji, svaka cast Iveticu ali nije on kvalitet za tako nesto.Evolution87 je napisao/la:Imamo taman toliko da zaposleni dobiju regres

- Evolution87
- Kontakt:
ako je vec redaljka u pitanju onda na aneli, sabrina je lezbaSabinho je napisao/la: Redaljka na Sabrini?

I da ja usput obavim kapitensku duznost i javim da je pocela ona liga, valja nam napasti cvajtu ove godine.

FrancescoTotti je napisao/la:
Znas da ja nikad ne komuniciram na tom nivou. O njenoj "strucnosti" mozemo pricati, ali ruzno je i neeticno da zadiremo u te svere.Sabinho je napisao/la:Redaljka na Sabrini?Evander je napisao/la:Dok cekamo odgovore, da napravimo drugu akciju?
Imam ideja
-
- Kontakt:
Imal Repuha zivog , imal njegovih strucni izjava ? On je meni u rangu zenickog Hafizovica .
Hurtić 2 definitivno.HeraklitMracni je napisao/la:Imal Repuha zivog , imal njegovih strucni izjava ? On je meni u rangu zenickog Hafizovica .
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Bejker, Bing [Bot], Chony533 i 11 gostiju.