Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Probable XI #MilanBetis (4-3-3): A.Donnarumma; Abate, Gomez, Bonucci, Calabria; Kessie, Montolivo, Calhanoglu; Suso, André Silva, Borini
Fino si ti to skontao, samo valja to sve popratiti, nije ni @nekstern budalarope11 je napisao/la:ja sam na prošloj stranici predložio način glasanja bez da ovisimo o nečijoj milostinji, uzdaj se u se i svoje kljuse.
ako se budemo uzdali u moderatore piši propalo, vidiš da ne yebu živu silu ni poslije 7 dana.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=112&t=11558rope11 je napisao/la:pa s obzirom na ažurnost naših moderatora i da nema svrhe nastavljati ove igre sa anketama, možda da počnemo sami ocjenjivati igrače sa 1, 2 i 3 boda pa neka dobra duša neksteren to sve izračuna nakon svake utakmice
konačan rezultat usput priljepiš i na početni post radi preglednosti, pa ćemo na kraju računati ko je imao najviše bodova
velike li muke to propratiti, kao da nas ima 150 a ne u najbolju ruku 15 aktivnih članovaRaonffa je napisao/la:Fino si ti to skontao, samo valja to sve popratiti, nije ni @nekstern budalarope11 je napisao/la:ja sam na prošloj stranici predložio način glasanja bez da ovisimo o nečijoj milostinji, uzdaj se u se i svoje kljuse.
ako se budemo uzdali u moderatore piši propalo, vidiš da ne yebu živu silu ni poslije 7 dana.
Sredi da mi Milanovi Kinezi uplate nešto na račun i zbrajat ću vam glasoverope11 je napisao/la:previše komplikovano za nas![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.