FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E, steta vala neka, jedan pljuvac manje. Sad ce sve pohvalne komentare da pise. 

Živite u strahu.
Hilmo sad mora znati da ni odlazak u granap više neće biti isti i opušten totalno.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Des ti zaglajzo.joker90 je napisao/la:Jbg moderatoru, i moj identitet je ovako izletio na goroj temi od ove.

Kad.valentin postavi špijunejoker90 je napisao/la:Hilmo sad mora znati da ni odlazak u granap više neće biti isti i opušten totalno..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Na najgoroj mogućoj temi na ovom forumu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Des ti zaglajzo.joker90 je napisao/la:Jbg moderatoru, i moj identitet je ovako izletio na goroj temi od ove.

Samo Saraj'vo.
Forum prijatelji.joker90 je napisao/la:Treba praviti nove Bordo prijatelje, samo da se ne uhljebe ovaj put..
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Na najgoroj mogućoj temi na ovom forumu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Des ti zaglajzo.joker90 je napisao/la:Jbg moderatoru, i moj identitet je ovako izletio na goroj temi od ove.
Teel me more, this is funyy
Ti imaš moje podatke, sad ti se moram uvlačit da ne izletiš pred rajom.PitarBordo je napisao/la:Na najgoroj mogućoj temi na ovom forumu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Des ti zaglajzo.joker90 je napisao/la:Jbg moderatoru, i moj identitet je ovako izletio na goroj temi od ove.

PB je najjači lik na forumu, u svemu se slažem s njim.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovdje nekima bitnija ova neka licna prepucavanja nego tema FKS . cemu ismijavanje ili vrjedjanje bilo kojeg forumasa. A narocito svog druga s tribine . ovdje xe svi na kraju ispasti izdajnici Uscuplic,Repuh,Janjos,Susic,Pasic itd do forumasa Sekac je pitar od glave do pete .
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
počinje upućivati “prijetnje” u vidu pitanja o zdravlju članova porodice. Nakon Dininog poziva po već viđenom scenariju počinju pozivi iz raznih stanica policije i pritisci od strane osoba sumnjivog morala, za koje pretpostavljamo da su bliskih upravi. Ukoliko vam je u cilju da pokrećete bilo kakve istrage i postupke, mi vam predlažemo da vršite pritisak na tužilaštvo kako bi se riješio slučaj Vedran Puljić.
Hilmo cuvaj se, historija se ponavlja
Hilmo cuvaj se, historija se ponavlja

-
- Kontakt:
Pustite se Hilme. Hajmo malo o onim koji su na godišnjem (zasluženom) odmoru.
Ekstremisti, džematlije, Saidofili, oportundžije, ugrađivači, menadžeri, skauti, islamofobi, streamaši, pljuvači.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
U FKS ko god je šta loše uradio zadnjih pola godine dobio je plaćeni odmor da se emotivno napuni.SiouxLukavac je napisao/la:Pustite se Hilme. Hajmo malo o onim koji su na godišnjem (zasluženom) odmoru.

Samo Saraj'vo.
Ti si Tito ovog foruma sestre mi.High je napisao/la:Ekstremisti, džematlije, Saidofili, oportundžije, ugrađivači, menadžeri, skauti, islamofobi, streamaši, pljuvači.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Pretjerali ste sa ovom raspravom. Ova rasprava je trebala ici na pp
Sekac je u pravu u u tome da se ne treba sve ocrniti po svaku cjenu. Ne pojacava se nezadovoljstvo navijaca pricom na forumu
E sada ono sto su i drugi u pravu a to je da se ne moze ne pricati odnosno ignorisati ono sto nevalja. Mora se uputiti i kritika.
Zanemarite bilo kakve rasprave. Zanemarite Janjos ovakav, senad onakav i slicno.
HOCEMO ODGOVORE!
Ne treba ni prica o nekim smjenama pa da se hinje izvuku bez odgovora.
HOCEMO ODGOVORE!
Sekac je u pravu u u tome da se ne treba sve ocrniti po svaku cjenu. Ne pojacava se nezadovoljstvo navijaca pricom na forumu
E sada ono sto su i drugi u pravu a to je da se ne moze ne pricati odnosno ignorisati ono sto nevalja. Mora se uputiti i kritika.
Zanemarite bilo kakve rasprave. Zanemarite Janjos ovakav, senad onakav i slicno.
HOCEMO ODGOVORE!
Ne treba ni prica o nekim smjenama pa da se hinje izvuku bez odgovora.
HOCEMO ODGOVORE!
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Svi smo mi za pitanja, al ni siptar ni direktorica nikad odgovorit na ova pitanja nece. Izbjegavace pitanja dok nedobiju odkaz ili nepodnesu ostavku.
Al moje misljenje je da je sve do TANA imal ko kakav e mail od njega.
Presjednik jednog kluba generalni direktor firme koja nije ni bronzani sponzor FKS a najvecem rivalu generalni sponzor. Zar vlasnik nekog kluba koji se razumije u fudbal i kojem je stalo do kluba bi postavio takvog covjeka da bude ALFA I OMGA u klibi.
Tana boli **** za klubom, TAN NAPOLJE
JEL REPUH SMJENJEM , pa mi nemamo pare da dovedemo trenera koji vodi recimo jednu krupu, vec postavljamo covjeka koji nikad nije ni kadete nekog kluba vodio a kamoli sta drugo. Gubimo sto posto od dobija
Tan napolje
Al moje misljenje je da je sve do TANA imal ko kakav e mail od njega.
Presjednik jednog kluba generalni direktor firme koja nije ni bronzani sponzor FKS a najvecem rivalu generalni sponzor. Zar vlasnik nekog kluba koji se razumije u fudbal i kojem je stalo do kluba bi postavio takvog covjeka da bude ALFA I OMGA u klibi.
Tana boli **** za klubom, TAN NAPOLJE
JEL REPUH SMJENJEM , pa mi nemamo pare da dovedemo trenera koji vodi recimo jednu krupu, vec postavljamo covjeka koji nikad nije ni kadete nekog kluba vodio a kamoli sta drugo. Gubimo sto posto od dobija
Tan napolje
Trenutno korisnika/ca: boki86, supervizor i 64 gosta.