Pa kad si klasa ti i kad si okruzen slabim igracima imas par trenutaka gdje pokazes klasu, cim je bio presing reagovao je panicno i vratio golmanu loptu u gol i to u raslje, a kad se to pekaru desilo, koliko je covjek grohno i koliko je los dokazuje kolika je potraznja za njega(samo Valencia koja je grohnula vise od njega), svi smo mi budale i voajeroljubci sto vidimo solidnog igraca u Xhaki koji moze postati odlican samo da pokaze konstantu kao na kraju posljednje sezone a ti si jedini ovdje glas razuma i kazes da je on flop a kondogbia odlican a da ne pricam o drugim tvojim izjavama koje su na nivou sedmogodisnjakaSeaman je napisao/la:dark44 je napisao/la:Kondogbia poveo Inter do jos jedne triplete, koliko su dobri moraju sami sebi trpati
normalno,bio je okružen s duplo boljim igračima nego pekarto je logika voajeroljubaca
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Physically, he’s very strong and that’s natural. Some players are pumped up in the gym and he’s just born strong.”

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
dark44 je napisao/la: Pa kad si klasa ti i kad si okruzen slabim igracima imas par trenutaka gdje pokazes klasu, cim je bio presing reagovao je panicno i vratio golmanu loptu u gol i to u raslje, a kad se to pekaru desilo, koliko je covjek grohno i koliko je los dokazuje kolika je potraznja za njega(samo Valencia koja je grohnula vise od njega), svi smo mi budale i voajeroljubci sto vidimo solidnog igraca u Xhaki koji moze postati odlican samo da pokaze konstantu kao na kraju posljednje sezone a ti si jedini ovdje glas razuma i kazes da je on flop a kondogbia odlican a da ne pricam o drugim tvojim izjavama koje su na nivou sedmogodisnjaka
prijateljska tekma pravo mjerilo,nema šta

moje izjave na nivou klinca koje su 70% istinite,a vaši totalni promašaji od 70% su znalačke

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Vjerovatno kontaju imamo par mjeseci da ga nagovorimo da potpiše novi, ali ja mislim da on neće ništa potpisivat. Pustit ćemo ga na free zajedno sa Ozilom i OX-om iduće ljeto...
Kako god hrabra odluka kluba, a njemu svaka čast što nije pravio sr.anja.
Kako god hrabra odluka kluba, a njemu svaka čast što nije pravio sr.anja.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ox ce ostati cim se ispegla sve sa njegovim agentom, Ozil vrlo moguce produzi ugovor jer ga niko nece za pare koje trazi, a Alexis ostaje jedino ako do Nove godine budemo prvi na tabeli.
Dotad bi trebalo rijesiti i Ramseya. Ugovor mu istice 2019.
Dotad bi trebalo rijesiti i Ramseya. Ugovor mu istice 2019.
Preleti mi preko očiju na Twitteru da je Dean sudija u petak. Divan početak nema šta 

Kako je ?
U Banovicima ubi vrucina...
Vidim neki su htjeli pisati minuse sram ih bilo. Gledo sam utakmicu i mogu vam samo reci da je Koscielni zasluzio crveni karton za onaj start.
Vidim neki su htjeli pisati minuse sram ih bilo. Gledo sam utakmicu i mogu vam samo reci da je Koscielni zasluzio crveni karton za onaj start.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trazi opravdanje od Admina.anell je napisao/la:Kako je ?

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Bit ce kaze redovniji na novom profilu.anell je napisao/la:Sredjeno je ovo vec Kontri minus, meni plus.
Doci ce nam na raspustu, tako kaze.anell je napisao/la:To puko trajni?
Alexisa nece biti 2 sedmice - povreda
Za Ramiza i Mesuta se jos ne zna da li ce igrati protiv Lestera.
Za Ramiza i Mesuta se jos ne zna da li ce igrati protiv Lestera.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Gledam snimak, hej jesmo ih ubili u prvom...
Gledam drugo, hej jesmo panjevi
- zanatlija57
- Kontakt:
Bravo majstore...tvoje su analize nerpocjenjive. Odličan primjer da se svako petlja u ovaj mučenički sport!!!Brokula je napisao/la:Gledam drugo, hej jesmo panjevi
Alexisa ili prodaju ili kaznjavaju pa ce biti "povredjen" dok ne potpise ugovor?
? са GT-I9300 уз - &
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.