Ali koja je to bahatost i bezobrazluk,klub puca po savovima,navijaci ogorceni,tonemo ka dnu tabele,a oni mirno kazu mi smo na odmoru!!! WTF! Pa to treba namarisati,ja mislim da su Uprava koja je najvise zasluzila batine i prezrenost u svakom smislu.PitarBordo je napisao/la:Na PINK-u danas pitanja naša pročitali (selektovano, ali i predsjednika su kontaktirali i čekat će ga dok ne odgovori).
Od 35:14, odrađen prilog.
I kažu ne može ništa, samo kukamo po forumu, onaj bježi da dušu odmara!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Smijesan si.sekac je napisao/la:Jado si i sa mnom si završio priču brate opet ti kažem kad god poželiš samo javi nači ćemo se a sad svaki komentar sa tobom prekidam.Evander je napisao/la:Smijesan si.sekac je napisao/la:Evandeere sere ti čača a kad god poželiš možemo se naći ako te ovo vrijeđa, je li te stid svega ti?
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Idi sa Majklom baci koju pametnu, odmori od ovog foruma.
Konacno nesto da se korisno uradi. Mi ovdje smo uradili to. Pokrenuli smo bar nesto.
Ti tamo ides branis onu izdkotinu bolesnu. Fuj.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
+Ko je ba legendo javio da se ide pred klub?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kimun
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: FK Sarajevo
E vala imamo strucne ljude za procjenu i prvotimce strasne. Trening u sustini nista ne mora da znaci kad dodes na terenLakoste je napisao/la:Od jednog prvotimca, ovaj novi srb u vezi nista specijalno.
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Sekac je stariji čovjek, zamolio bih vas, da ako ništa, imate poštovanje prema nekome ko može da vam bude otac. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ne znam u čemu je problem onda? Sigurno je da svima teško pada ovo što se dešava u i oko kluba, ali opet svako će zauzeti svoj stav - da li podržati ekipu i očekivati da se okrenu napretku ili kritikovati ( za šta sigurno ima dosta materijala ).
Amer Dupovac!
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa i Valentin ima godina, i Tan ima godina da mnogima bude otac... I njih da poštedimo? Joj logike. 

Samo Saraj'vo.
+1Rahma je napisao/la:Sekac je stariji čovjek, zamolio bih vas, da ako ništa, imate poštovanje prema nekome ko može da vam bude otac. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ne znam u čemu je problem onda? Sigurno je da svima teško pada ovo što se dešava u i oko kluba, ali opet svako će zauzeti svoj stav - da li podržati ekipu i očekivati da se okrenu napretku ili kritikovati ( za šta sigurno ima dosta materijala ).
Ne želim ulaziti u sukob generacija nikad nisam podržavao ni starije ni mlađe meni su svi kao braća ali ja sam rekao da je taj kojeg ste batinama skidali danas došao jer je dobio obavijest upravo od takvih koji svašta pišu .Ja sam otišao tamo da vidim šta če biti (jer ja znam i za datum kad bi trebalo nešto biti ćak i ako če biti a nadam se da hoče) i zato sam otišao jer je bio lažnjak da ne bi ko foru popušio sreća pa nije bilo nikog hvala dragom Bogu!Žao mi je što dolazi do ovakvih priča najmanje nam trebaju ali dobro ja se svima izvinjavam ako sam ja nešto usrao ali mislim da nisam jednostavno ne može pod kožu više dosta me Sarajevo **** još trebam ovde crnjake čitati i slušati od pojedinaca koji su malo ili gotovo nikako upučeni uz dužno poštovanje prema svima ima i tačnih info ali ....Ima grupa livestream tamo su ovi što su otišli odavde pa ima fine raje ali mišljenja nam se ne slažu .Mismo obavješteni od Hilme na toj stranici da se ovde nešto poduzima a ja pošto sam stariji već duže radim sa svojom starijom rajom da se organizujemo pa vidjet ćemo šta če biti .
Sarajevo ljubavi moja!
Udri ga kolega, ne daj mu da bega.
Koji ****? Kakve veze oni imaju sa forumskom pričom, koju dijelimo mi, navijači Sarajeva. Poštujte tuđa mišljenja ili ga stavite na ignore ako vam toliko smeta to što on piše.PitarBordo je napisao/la:Pa i Valentin ima godina, i Tan ima godina da mnogima bude otac... I njih da poštedimo? Joj logike.
Amer Dupovac!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja mislim da je ok ovaj pritisak vrsiti, ali pokusati ih natjerati da bolje rade. Bojim se da tjeranjem nista dobro nece biti, i da cemo opet u krug. Takvo nam je okruzenje, ljudi vecinom hoce da se 'uvale' u siguricu i da primaju platu od prvog do prvog.
Moj prijedlog je da se pojedini otjeraju ali def. ne svi...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kakav je to pitarluk, sve tjeraj, samo hraci.muhamedhulk je napisao/la:Ja mislim da je ok ovaj pritisak vrsiti, ali pokusati ih natjerati da bolje rade. Bojim se da tjeranjem nista dobro nece biti, i da cemo opet u krug. Takvo nam je okruzenje, ljudi vecinom hoce da se 'uvale' u siguricu i da primaju platu od prvog do prvog.

Ne pretjeruj. Stavljati Sekija u isti kos sa tim uhljupima je krajnje bahato sa tvoje strane. Nema potrebe za tim. Seki ne zivi od Sarajeva nego za Sarajevo. Bilo koji navijač našeg kluba bi trebao to poštovati.PitarBordo je napisao/la:Pa i Valentin ima godina, i Tan ima godina da mnogima bude otac... I njih da poštedimo? Joj logike.
Ko to ne moze da shvati ne zaslužuje ništa bolje od drugih (k'o ovaj nadobudni bokser)
Sorry, otici na drugi forum, braniti jednog dokazanog idiota Majka, srati po ovom forumu i ljudima ovdje, onda dodje ovdje pametovati, sorry.Rahma je napisao/la:Koji ****? Kakve veze oni imaju sa forumskom pričom, koju dijelimo mi, navijači Sarajeva. Poštujte tuđa mišljenja ili ga stavite na ignore ako vam toliko smeta to što on piše.PitarBordo je napisao/la:Pa i Valentin ima godina, i Tan ima godina da mnogima bude otac... I njih da poštedimo? Joj logike. [emoji38]
Svaka cast njemu, svaka cast njegovim godinama, ali neke stvari nisu ok.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Haha Pa da i onda kasnije se praviti mutav i govoriti kako ni ti novi ne valjaju, a usput ne ponuditi nikakvo rjesenje...Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakav je to pitarluk, sve tjeraj, samo hraci.muhamedhulk je napisao/la:Ja mislim da je ok ovaj pritisak vrsiti, ali pokusati ih natjerati da bolje rade. Bojim se da tjeranjem nista dobro nece biti, i da cemo opet u krug. Takvo nam je okruzenje, ljudi vecinom hoce da se 'uvale' u siguricu i da primaju platu od prvog do prvog.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ne moze neko raditi ako ne znamuhamedhulk je napisao/la:Ja mislim da je ok ovaj pritisak vrsiti, ali pokusati ih natjerati da bolje rade. Bojim se da tjeranjem nista dobro nece biti, i da cemo opet u krug. Takvo nam je okruzenje, ljudi vecinom hoce da se 'uvale' u siguricu i da primaju platu od prvog do prvog.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Uglavnom,pocelo se kotrljati.
Ne mogu bolje radit kad su nestručni. Faruka udaraj svaki dan, prebij ga k'o vola u kupusu i on neće znat dovest igrače i trenere. Jok, trebaju promjene i to iz korijena. Po meni, prvo se riješit Skauta, Faruka i Kantardžića. Zatim Messera, Sabrine i ostalih vanago. Hoćemo stručne ljude a ne biznismene, bivše fudbalere/ke i vojnike kluba.muhamedhulk je napisao/la:Ja mislim da je ok ovaj pritisak vrsiti, ali pokusati ih natjerati da bolje rade. Bojim se da tjeranjem nista dobro nece biti, i da cemo opet u krug. Takvo nam je okruzenje, ljudi vecinom hoce da se 'uvale' u siguricu i da primaju platu od prvog do prvog.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
http://prntscr.com/g623fj http://prntscr.com/g623wa
Vidim da neki objavljuju da je sutra okupljanje ispred kluba pa cu tako u ime stare garde Hz 87 da demantujem istu .Nismo ovce da pojedinacno objavljujemo, kada bude svi ce biti obavjesteni HZ87
ovo samo iznosim kao dokaz da ne mislite da lažem a više vas neču daviti izvinite ipak ja vas nisam dirao niti bikad nešto loše rekao za vas ali dobro život je takav
Vidim da neki objavljuju da je sutra okupljanje ispred kluba pa cu tako u ime stare garde Hz 87 da demantujem istu .Nismo ovce da pojedinacno objavljujemo, kada bude svi ce biti obavjesteni HZ87
ovo samo iznosim kao dokaz da ne mislite da lažem a više vas neču daviti izvinite ipak ja vas nisam dirao niti bikad nešto loše rekao za vas ali dobro život je takav
Sarajevo ljubavi moja!