UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
98
63%
Jon Jones
41
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
3%

Ukupno glasova: 156

Penaltiky
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la Penaltiky » 25 jun 2017, 22:56

Jao Lime i Larkina mogli su i salvete razmijenit
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 13 jul 2017, 23:13

AndreWilliams je napisao/la:
slika
Gledao ovaj event, Romero-Whittaker odlicna borba :bow:
Vjerujem da Australac moze do pojasa protiv Bispinga, 8 u nizu je dobio.
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 17 jul 2017, 11:50

Opasan Argentinac, tvrd orah za bilo koga iz to5.
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 18 jul 2017, 10:41

Nisam u liveu ovo vidio, oduzeti licencu :puke:
http://www.mmanovost.com/gunnara-nelson ... e-zavrsio/
embrace the chaos

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 jul 2017, 13:40

Denno je napisao/la:Nisam u liveu ovo vidio, oduzeti licencu :puke:
http://www.mmanovost.com/gunnara-nelson ... e-zavrsio/
Vidio od jonesa pa i on da proba.... kako nelson drzi glavu mene cudi ds ga cesce ovsko ne iskljucuju, nema brzinu kao kolega mu da moze ovako da se bori.
Na prelimsu je borba henry teymur, po meni mozda i najbolja na cijelom eventu, pogledajte.
Treba i bofanda pohvaliti jest da mu jr protivnik vreca za udaranje koja je u ufcu jer je drug od connora al opet onakav ko se samo na ulici viđa. Felder pokazao opet kako se radi s laktovima.
You are someone else I am still right here

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 jul 2017, 13:32

Kad smo vec kod Jonesa, evo ufc casti hd snimkom Jones vs Machida
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 20 jul 2017, 15:40

Na sherdogu imaju skoro jednak skor, tacnije Weidman ima 1 poraz vise, 3 posljednje borbe je izgubio i u ovoj ce morati dati vise. Gastelum by decision :thumbup:
embrace the chaos

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 23 jul 2017, 11:11

Dobi Weidman ipak, pao je choke u trecoj rundi. Rekose Whittaker ipak syebao ozbiljnije koljeno u posljednoj borbi, nece u oktagon ove godine, tako da nista od meca protiv Bispinga u skorije vrijeme :facepalm:
embrace the chaos

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 30 jul 2017, 04:34

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 30 jul 2017, 11:28

JJ, P4P babo!!! :clap:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jul 2017, 17:33

Ovaj woodley je sramota... jonesu svaka cast a dc nek se vise okrene komentatorskom zanimanju.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 31 jul 2017, 15:58

Meni nesto bješe žao DC-a kad je bio poceo cmizdriti, veli nije mi vise rival izgubio sam dvije borbe.

Jon se udara ko nikad prije, 4 puta dnevno treniranje dovodi do toga.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 01 avg 2017, 01:50

MocMahale444 je napisao/la:Meni nesto bješe žao DC-a kad je bio poceo cmizdriti, veli nije mi vise rival izgubio sam dvije borbe.

DCija smo vjerovatno zadnji put gledali u oktagonu. Tuzno :( Obecavao je trilogiju i izgledao dobro prve dvije runde, ali Jon je najveci mma borac svih vremena.
Nije mi jasna frka oko Woodlya. Svo ono zvizdanje je bas bzvz. Nokautirao Robija, takticki besprijekoran protiv Wonderboya i Maia. Na kraju Bisping dobi GSPija. Dingospo White cuva svoje pay per view favorite. Uvjeren sam da bi ga Woodley nokautirao.
Cyborg postedila zivot protivnici, koja se dosta dobro drzala.
Cowboy pokraden, ali dobar je fight bio.
Ozdemir je nova snaga.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 avg 2017, 16:33

AndreWilliams je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Meni nesto bješe žao DC-a kad je bio poceo cmizdriti, veli nije mi vise rival izgubio sam dvije borbe.

DCija smo vjerovatno zadnji put gledali u oktagonu. Tuzno :( Obecavao je trilogiju i izgledao dobro prve dvije runde, ali Jon je najveci mma borac svih vremena.
Nije mi jasna frka oko Woodlya. Svo ono zvizdanje je bas bzvz. Nokautirao Robija, takticki besprijekoran protiv Wonderboya i Maia. Na kraju Bisping dobi GSPija. Dingospo White cuva svoje pay per view favorite. Uvjeren sam da bi ga Woodley nokautirao.
Cyborg postedila zivot protivnici, koja se dosta dobro drzala.
Cowboy pokraden, ali dobar je fight bio.
Ozdemir je nova snaga.
Cyborg izgleda ko moj komsija Dervo, nju je Bog u zadnjoj sekundi okrenuo da bude zensko.

Sto se tice Jones-a steta sto je šmrkao jer da nije Bog zna da bi napravio mnogo vise od ostalih, tip je bas borac.
On je pokazao najbolje borbe ne McG.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 avg 2017, 13:43

Ja sam navijao za dc-a al mi ga nije žao provocirao je jonesa 2 godine i dobio sto je zasluzio hahah
Sta mislite kakve su sasne dc-u kaad bi se vratio u heavyweight

Onaj moreno sto se sa pettisom borio presmjesan stand up ima uvijek kad zine baci nozni udarac ne znam kako gs sergio nije za 5 rundi upratio da to radi, al je zato decko jako dobar na parteru ima sanse ako ispravi ovaj jako losi stand up... al kad zamislis da bi se jedan od njih dvojice trebao boriti sa Demetriusom onda tek to sve lose izgleda.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 08 avg 2017, 02:09

DC u teskoj je jedan od kandidata za titulu. Ja mislim da on ne pokazuje nekih 30% svojih mogucnosti zbog izmucenosti u procesu skidanja kila. Bio je prvak teske u Strikeforceu. Mogao bi i u UFCu. Problem je samo kako izeskivirati Cain Velasqueza. Dana W bi bas to volio da vidi. Krvavu borbu dva najbolja havera. Da se borci prostituisu za malo njegove crkavice.
TJ vs DJ je zanimljiv match-up. To bi trebalo da se desi u neko dogledno vrijeme.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 08 avg 2017, 19:54

fera je napisao/la:

Ja sam navijao za dc-a al mi ga nije žao provocirao je jonesa 2 godine i dobio sto je zasluzio hahah

Onaj moreno sto se sa pettisom borio presmjesan stand up ima uvijek kad zine baci nozni udarac ne znam kako gs sergio nije za 5 rundi upratio da to radi, al je zato decko jako dobar na parteru ima sanse ako ispravi ovaj jako losi stand up... al kad zamislis da bi se jedan od njih dvojice trebao boriti sa Demetriusom onda tek to sve lose izgleda.
Jones je ljudina ipak, ima mušica svojih ali ko nema.
Nekako DC nije loš insan i dobar je borac bio, samo sto je JJ bolji od njega 10 puta. I one provokacije DC-u nisu bile potrebne nikako. Ovaj trenirao 4 puta dnevno i rad se isplati.

Jon Jones and Daniel Cormier had one of the most intense UFC feuds in recent memory, but with their rivalry likely at an end, Jones is ready to bury the hatchet. 

"I would definitely like to have a respectful relationship with Cormier," Jones said. "It would be great to support each other's causes, charity events and maybe do an interview together and talk about one of the biggest rivalries in combat sports history."

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 23 avg 2017, 17:11

MocMahale444 je napisao/la:
fera je napisao/la:

Jones je ljudina ipak, ima mušica svojih ali ko nema.
Nekako DC nije loš insan i dobar je borac bio, samo sto je JJ bolji od njega 10 puta. I one provokacije DC-u nisu bile potrebne nikako. Ovaj trenirao 4 puta dnevno i rad se isplati.

Jon Jones and Daniel Cormier had one of the most intense UFC feuds in recent memory, but with their rivalry likely at an end, Jones is ready to bury the hatchet. 

"I would definitely like to have a respectful relationship with Cormier," Jones said. "It would be great to support each other's causes, charity events and maybe do an interview together and talk about one of the biggest rivalries in combat sports history."
Ljudina opet pao doping test, ovaj puta nisu sredstva za skidanje sa steroida nego steroidi. Ako ovo bude potvrdeno, sport ce izgubiti najveceg borca ikada.. i sport sam ce da padne na ljestvicama relevantnosti.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 23 avg 2017, 17:51

Sutni ga konacno ba, nek se nosi I on I njegovi steroidi ako bude definitivno. Qrc je osvojio pojas, ukrao ga je u tom slucaju. Nula od borca, I manje.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 avg 2017, 19:27

Ma on je gotov sad ako se cudo ne desi... ne bi išao daleko kao dana koji kaže da ce mu biti kraj karijere i sa 34 35 godina se moze dobar rezultat napraviti ali svoje ime je uništio i te neke price o najboljem borcu ikad...
Kako ufcu ode ovo je veci udarac za njih nego za jonesa.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.