FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Bas pricate gluposti, cuj sto se nisu dembele i coutinho doveli kad su bili ispod 10mil. Pa vi bi da je barcelona konkurent za sve trofeje jos da pokupuje sve mlade igrace pa da ih razvijaju. Moze se barcelona okrenuti razijanju mladih igraca ali treba se pomiriti sa tim da ces zavrsavati u spaniji na 2-3 poziciji i da ce se u 2-3 godine razviti jedan dobar igrac ili dva ako si jaaako sretan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Napada se Dembele jer je odbio Barcelonu 

Ma hocu da gledam Masijce, taman igrali ELxaviesta je napisao/la:let3 je napisao/la: Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Valdes, Pedro, Busquets i ostala raja - opasno demantuju te tvoje tvrdnje
Ko okrene leđa matici, onda neka istresa stotine miliona ko zadnji levat.
Nemojte se raspravljati za znalcem, kad znate da sam u pravu![]()
Poenta je da se trebaju razvijati igrači, ja sam prvi da se guraju Alena i Roberto pod cijenu nedovođenja veznjaka, ali ne možeš gurati nekog na krilo samo zato što je iz La Masije.

Nije to samo prica oko trošenja ili štednje para, yebo pare.
npr. Bolje da kupe Grimalda iz Benfice, pokaju se zbog gluposti i sad ga dovedu...klub vrati svoje dijete, na kojeg se može racunati narednih 10 godina.
Nemoj mi nekog Dignea, yebo ga dan. Onda bezveze uzmem kloca na hejt listu, a nije se sam doveo...isto važi i za onog trabanta Gomesa.
jbm mu sunce, guraj svoju djecu, jel to toliko teško

- FCBlaugrana
- Kontakt:
Pa imas rjesenje za to, prati barcelonu b unjesto prve ekipe. (Bez uvrede)let3 je napisao/la:Ma hocu da gledam Masijce, taman igrali ELxaviesta je napisao/la:let3 je napisao/la: Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Valdes, Pedro, Busquets i ostala raja - opasno demantuju te tvoje tvrdnje
Poenta je da se trebaju razvijati igrači, ja sam prvi da se guraju Alena i Roberto pod cijenu nedovođenja veznjaka, ali ne možeš gurati nekog na krilo samo zato što je iz La Masije.eto, toliko želim da se oživi taj segment kluba
znam da zvuci glupo i da se ljudi smiju na ovo, ali nema veze, ne mogu zamjerati svojim culesima... svako ima svoje mišljenje.
npr. Bolje da kupe Grimalda iz Benfice, pokaju se zbog gluposti i sad ga dovedu...klub vrati svoje dijete, na kojeg se može racunati narednih 10 godina.
Nemoj mi nekog Dignea, yebo ga dan. Onda bezveze uzmem kloca na hejt listu, a nije se sam doveo...isto važi i za onog trabanta Gomesa.
Vjeruj da pratim, samo što ne pišem puno oko toga. Al' hocu da vidim te igrace i u A timu, valjda je to neki prirodni tok stvari.FCBlaugrana je napisao/la: Pa imas rjesenje za to, prati barcelonu b unjesto prve ekipe. (Bez uvrede)
I nema uvrede

Slažem se s tobom. Ne mora se odmah igrati sa 11 naših igrača ali prošle godine se mogao uvoditi Munir umjesto Paca, isti vrag, ove se može uvoditi Alena, pordati Ardu i uvoditi malo Cardonu... Igrač po igrač i imat' ćeš uvijek svoju kičmu.let3 je napisao/la:Ma hocu da gledam Masijce, taman igrali ELxaviesta je napisao/la:let3 je napisao/la: Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Valdes, Pedro, Busquets i ostala raja - opasno demantuju te tvoje tvrdnje
Poenta je da se trebaju razvijati igrači, ja sam prvi da se guraju Alena i Roberto pod cijenu nedovođenja veznjaka, ali ne možeš gurati nekog na krilo samo zato što je iz La Masije.eto, toliko želim da se oživi taj segment kluba
znam da zvuci glupo i da se ljudi smiju na ovo, ali nema veze, ne mogu zamjerati svojim culesima... svako ima svoje mišljenje.
- FCBlaugrana
- Kontakt:
Razumijem ja tebe, svi smo mi voljeli kad sko imali 8 igraca u prvih 11 iz nase skole i bili favoriti u svim takmicenjma. Ali to se desi jednom u 100 godina i tesko da ce se desiti ikad viselet3 je napisao/la:Vjeruj da pratim, samo što ne pišem puno oko toga. Al' hocu da vidim te igrace i u A timu, valjda je to neki prirodni tok stvari.FCBlaugrana je napisao/la: Pa imas rjesenje za to, prati barcelonu b unjesto prve ekipe. (Bez uvrede)
I nema uvrede![]()
Navodno, Arda ide u Galatu
Gomes i Rafinha takođe na izlazu
valjda su ovo istine.
Idite samo, sretno vam bilo
ova trojica kad bi otišla, to bi bilo extra.
Roberto, Alena, Samper, Denis - pokažite od cega ste i šta znate. Treba vjerovati u ove momke.

Idite samo, sretno vam bilo

Roberto, Alena, Samper, Denis - pokažite od cega ste i šta znate. Treba vjerovati u ove momke.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Znas koja je razlika izmedju njihovog i naseg Ekspresa? Nikakva.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Neće otić i gotovo. Mi imamo pravo postavljat novosti koje želimo, ne moraš odgovarat na svaki post yebote dan dosadni.Osim13 je napisao/la:Znas koja je razlika izmedju njihovog i naseg Ekspresa? Nikakva.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kako se ljudi upale čim neko spomene Coutinha.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ejš.Osim13 je napisao/la:Znas koja je razlika izmedju njihovog i naseg Ekspresa? Nikakva.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ne pali se niko, nismo ni ugašeni otkako je sinoć izabrao broj.
E al' de stvarno.. Yahoo Sport ? Stvarno ?

E al' de stvarno.. Yahoo Sport ? Stvarno ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sve je ovo navrat nanos.. Bayern doveo sve što je htio iz Bundeslige a nije ni počeo prelazni rok
Evo ih opet
Nadam se da će što prije završiti Coutinha i Dembelea.
Nadam se da se odustalo od Paulinha i Serria. Sutnuli Ardu i Gomesa obavezno.

Nadam se da će što prije završiti Coutinha i Dembelea.
Nadam se da se odustalo od Paulinha i Serria. Sutnuli Ardu i Gomesa obavezno.
- Centre forward
- Kontakt:
Nije još, ost'o je Dembele. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ne odgovaram, vec zelim razgovarati, uspostaviti komunikaciju al vidim ne ide. I ohani sa tim yebavanjemLillard je napisao/la:Neće otić i gotovo. Mi imamo pravo postavljat novosti koje želimo, ne moraš odgovarat na svaki post yebote dan dosadni.Osim13 je napisao/la:Znas koja je razlika izmedju njihovog i naseg Ekspresa? Nikakva.

Jel to nešto protiv Avazovog Expresa, najcitanije novine kod bošnjakaOsim13 je napisao/la:Znas koja je razlika izmedju njihovog i naseg Ekspresa? Nikakva.

E fakat...povlacim rijeclet3 je napisao/la:Jel to nešto protiv Avazovog Expresa, najcitanije novine kod bošnjakaOsim13 je napisao/la:Znas koja je razlika izmedju njihovog i naseg Ekspresa? Nikakva.![]()
pripazi malo šta pišeš

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.