Joj to kad sam vidio, Čala najbolji trener, Bekić najbolji lijevi bek lige...Evolution87 je napisao/la:Al frajko je po onom nekom kvazi izboru izabran za najboljeg lijevog beka plbih![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Joj to kad sam vidio, Čala najbolji trener, Bekić najbolji lijevi bek lige...Evolution87 je napisao/la:Al frajko je po onom nekom kvazi izboru izabran za najboljeg lijevog beka plbih![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Izostavio si Elvira i Faruka. Nije ti to kul.Sarajlijica1946 je napisao/la:
I Sabrinu i Valentina i Tana,
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Izlizao bi mi se tach da na telefonu da sam nabrojao sve uhljebe.PitarBordo je napisao/la:Izostavio si Elvira i Faruka. Nije ti to kul.Sarajlijica1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Dobro i Tarika i Anelu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Izlizao bi mi se tach da na telefonu da sam nabrojao sve uhljebe.PitarBordo je napisao/la:Izostavio si Elvira i Faruka. Nije ti to kul.Sarajlijica1946 je napisao/la:
**** te krokodilbelosevic28 je napisao/la:Jel ovo krokodil nesto moralise u vezi nepismene direktorice??? Pa bolan kako imas obraza slova napisati nakon onanisanja na lika koji zavaljuje klub iz mjeseca u mjesec... Ali ja razumijem da branis direktoricu, jer ti haver od nje prima redovno (platu) a ti od njega (k...).
Onntopic, zivo me zanima zvanicni stav Hordi zla (kao grupe) na ovo sto smo ili pokusavamo pokrenuti?
[emoji38] Da nam nema krokodila ne bi se nasmijali na ovoj temi [emoji38]Lakoste je napisao/la:**** te krokodilbelosevic28 je napisao/la:Jel ovo krokodil nesto moralise u vezi nepismene direktorice??? Pa bolan kako imas obraza slova napisati nakon onanisanja na lika koji zavaljuje klub iz mjeseca u mjesec... Ali ja razumijem da branis direktoricu, jer ti haver od nje prima redovno (platu) a ti od njega (k...).
Onntopic, zivo me zanima zvanicni stav Hordi zla (kao grupe) na ovo sto smo ili pokusavamo pokrenuti?
Kakav stav hordi likovi pjevaju i kada tesko je posle tekme umjesto da jebu upravi sve redom koja nas je srozala kao nikad dosad. Djecurlija gore nije to vise tako ozbiljno kao prije onaj sjever dosta je raje otislo.Sarajlijica1946 je napisao/la:[emoji38] Da nam nema krokodila ne bi se nasmijali na ovoj temi [emoji38]Lakoste je napisao/la:**** te krokodilbelosevic28 je napisao/la:Jel ovo krokodil nesto moralise u vezi nepismene direktorice??? Pa bolan kako imas obraza slova napisati nakon onanisanja na lika koji zavaljuje klub iz mjeseca u mjesec... Ali ja razumijem da branis direktoricu, jer ti haver od nje prima redovno (platu) a ti od njega (k...).
Sarajlijica1946 je napisao/la:[emoji38] Da nam nema krokodila ne bi se nasmijali na ovoj temi [emoji38]Lakoste je napisao/la:**** te krokodilbelosevic28 je napisao/la:Jel ovo krokodil nesto moralise u vezi nepismene direktorice??? Pa bolan kako imas obraza slova napisati nakon onanisanja na lika koji zavaljuje klub iz mjeseca u mjesec... Ali ja razumijem da branis direktoricu, jer ti haver od nje prima redovno (platu) a ti od njega (k...).
Trenutno korisnika/ca: fera, fks74, misstianopenaldo i 26 gostiju.