FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Svratili u Njemačku prije Engleske, ukratko 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Romero budeš li lagao, obe noge cemo ti pribit, mi ovdje poceli molit za Triguerosa kako je krenulo
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Samo da priupitam
Jel to Barca hoce sad da istrese 100 miliona za Coutinha, koji im je bio doslovno pred nosom (u komšiluku, igrajuci za Espanyol) i kojeg je Liverpool kupio za 13 miliona prije par godina
uvijek sam cijenio Barcine skaute, ljudi znaju svoj pos'o
Barto spiskaj sve te pare od Neymara, operi se pred navijacima, zapostavi Masiju, boli te q
Jel to Barca hoce sad da istrese 100 miliona za Coutinha, koji im je bio doslovno pred nosom (u komšiluku, igrajuci za Espanyol) i kojeg je Liverpool kupio za 13 miliona prije par godina

Barto spiskaj sve te pare od Neymara, operi se pred navijacima, zapostavi Masiju, boli te q

let3 dosadan si s takvim postovima, pa da je tad bio priblizno dobar, nasi bi ga primjetili..
Igrac se puno razvije za sezonj, a ne za 3-4
pa u zadnje vrijeme samo laprdaFurymaker je napisao/la:Romero budeš li lagao, obe noge cemo ti pribit, mi ovdje poceli molit za Triguerosa kako je krenulo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bio je na posudbi iz Intera. Usput receno nije bio standardan u Interu, koji je u toj sezoni biljezio katastrofalne rezultate (zavrsili deseti te sezone, ako se ne varam).let3 je napisao/la:Samo da priupitam
Jel to Barca hoce sad da istrese 100 miliona za Coutinha, koji im je bio doslovno pred nosom (u komšiluku, igrajuci za Espanyol) i kojeg je Liverpool kupio za 13 miliona prije par godina![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Pa eto, Liverpool ga primjeti i dovede za 13 miliona, a sad ce ga uvaliti ovcama kojima je bio pred nosom za 100. Treba i to znatiFurymaker je napisao/la:let3 dosadan si s takvim postovima, pa da je tad bio priblizno dobar, nasi bi ga primjetili..

Mogao se i u Barci razvijati, jel

Liverpool ga je doveo za 8m. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Sigurno je tadasnji Cou bio kapacitet za Barcu 
I na koji nacin bi ga razvili ? Kao Munira mozda ?

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Joj mandrle ti i tvoja logika, znači ne treba kupovati Coutinha i Dembelea jer su se nekad mogli dovesti za sitne pare? Šta je riješenje, razvijati igrače?
Znaš kako prođu ti klubovi što tobože pametno kupuju i razvijaju igrače? Tamam kad igrač stasa i kad treba pružiti ono najbolje, odvede ga United, Real, City i PSG.

Znaš kako prođu ti klubovi što tobože pametno kupuju i razvijaju igrače? Tamam kad igrač stasa i kad treba pružiti ono najbolje, odvede ga United, Real, City i PSG.
Don't hate what you don't understand.
U pravu si, to je i jest ogroman problem, što Barca ne zna razvijati mlade igrace (posebno iz domace škole koja haman nicemu ne služi), pa sad samo istresaju okolo ogromne pare za vec formirane igrace. A nekad je znala napraviti igraca i uštediti pare.Mokes je napisao/la:Sigurno je tadasnji Cou bio kapacitet za Barcu
Da je, hipoteticki, ova uprava bila sredinom 2000-tih, i Messi bi sad igrao negdje u Argentini, pisalo se o njemu kao propalom talentu i sl.
Sto se Paco ne razvije, mlad jexaviesta je napisao/la:Joj mandrle ti i tvoja logika, znači ne treba kupovati Coutinha i Dembelea jer su se nekad mogli dovesti za sitne pare? Šta je riješenje, razvijati igrače?![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Valdes, Pedro, Busquets i ostala raja - opasno demantuju te tvoje tvrdnjexaviesta je napisao/la:Joj mandrle ti i tvoja logika, znači ne treba kupovati Coutinha i Dembelea jer su se nekad mogli dovesti za sitne pare? Šta je riješenje, razvijati igrače?![]()

Ko okrene leđa matici, onda neka istresa stotine miliona ko zadnji levat.
Nemojte se raspravljati za znalcem, kad znate da sam u pravu

Znas kako to ide, igrac koji ima imalo tehnike i zna uraditi koji dribling predje iz La lige u Premiership i odmah tamo izgleda ko Maradona. Primjera je milion, u svim timovima su im najbolji igraci dosli iz La lige. I onda dodje neko i kaze Messi bi propao u Engleskojlet3 je napisao/la: Jel to Barca hoce sad da istrese 100 miliona za Coutinha, koji im je bio doslovno pred nosom (u komšiluku, igrajuci za Espanyol) i kojeg je Liverpool kupio za 13 miliona prije par godina![]()
uvijek sam cijenio Barcine skaute, ljudi znaju svoj pos'o![]()

ser del barça es el millor que hi ha !
To je to. Ja bih fakat bio fasciniran da Coutinho u Primeri bude bolji od Trigerosa i sličnih s kojima se šprdate ovdje. Možda će to statistički izgledati bolje jer će igrati s Messijem, al Brazilac neće biti nikakvo pojačanje za Barcu.Scof1eld je napisao/la:Znas kako to ide, igrac koji ima imalo tehnike i zna uraditi koji dribling predje iz La lige u Premiership i odmah tamo izgleda ko Maradona. Primjera je milion, u svim timovima su im najbolji igraci dosli iz La lige. I onda dodje neko i kaze Messi bi propao u Engleskojlet3 je napisao/la: Jel to Barca hoce sad da istrese 100 miliona za Coutinha, koji im je bio doslovno pred nosom (u komšiluku, igrajuci za Espanyol) i kojeg je Liverpool kupio za 13 miliona prije par godina![]()
uvijek sam cijenio Barcine skaute, ljudi znaju svoj pos'o![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma dajte ljudi normalno da je potreban Cou, pa ne sjecam se kad je nasa veza asistirala napadacima 

27.10.2020
Zato su uspjeli Vela, Aspas, Soldado i slični. Gluposti pričate.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nije ni mogla, kad je MSN bio zaseban tim u timuleorey je napisao/la:Ma dajte ljudi normalno da je potreban Cou, pa ne sjecam se kad je nasa veza asistirala napadacima

Jednog Iniestu su sveli da bude vodonoša amazonskom pizdunu

Pa krčmile su se ogromne pare i dok su ti igrači stasavali.let3 je napisao/la: Xavi, Iniesta, Puyol, Messi, Valdes, Pedro, Busquets i ostala raja - opasno demantuju te tvoje tvrdnje
Ko okrene leđa matici, onda neka istresa stotine miliona ko zadnji levat.
Nemojte se raspravljati za znalcem, kad znate da sam u pravu![]()
Šta misliš da nisu dovođena pojačanja da bi ti neko od gore navedenih ost'o u Barci? Nemoj da te zavaravaju cifre,kada smo dovodili igrače od 20 i kusur miliona prihodi kluba su bili 250 miliona a rashodi čak i veći, sada si na preko 700 miliona prihoda i cifre od 100 miliona nisu bauk već ulaganje.
Poenta je da se trebaju razvijati igrači, ja sam prvi da se guraju Alena i Roberto pod cijenu nedovođenja veznjaka, ali ne možeš gurati nekog na krilo samo zato što je iz La Masije.
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.