FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To sa transfermarktom mi se nije sviđalo kad smo imali Benku, Cimija i ostale u ekipi, kamoli sada. Tipa Almir Bekić 600.000 KM tržišna vrijednost. Ili Hebiboviću nakon svih katastrofa šatro raste i sada frajko vrijedi 900.000 KM. Hodžić milion KM... Kuzmanović, Ahmetović, Crnkić, Sarić, Radovac, Hebibović, Anđušić, Hodžić svi skuplji šatro od Nedima... 

Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 08 avg 2017, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Takav skup ljudske pogani neces nigdje naci. To p.ička jos izbacila nije,niti ce. Pokazuju to otkad su tu,posebno sad nakon ove akcije. Nije vam klub babovina da ga svojatate koliko god vi imali gazdu,i klub takodje nije njegov. Doci ce svemu kraj,ugasit cemo ga ako treba i opet ga oziviti ali vas nece biti tu. Mater vam svima poganu j.ebem.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ako pored Sarića i Radovca ne može početi, onda blago nama..PitarBordo je napisao/la:Koja je kvota da će dobiti 20 minuta max u Kaknju, ako i toliko?joker90 je napisao/la:Stanoje stekao pravo nastupa, idemo sad po taj bod u Kakanj!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Pored te dvojice Iniesta ne bi imao mjesto kod Žaluzine.joker90 je napisao/la:Ako pored Sarića i Radovca ne može početi, onda blago nama..PitarBordo je napisao/la:Koja je kvota da će dobiti 20 minuta max u Kaknju, ako i toliko?joker90 je napisao/la:Stanoje stekao pravo nastupa, idemo sad po taj bod u Kakanj!
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Jel ovo krokodil nesto moralise u vezi nepismene direktorice??? Pa bolan kako imas obraza slova napisati nakon onanisanja na lika koji zavaljuje klub iz mjeseca u mjesec... Ali ja razumijem da branis direktoricu, jer ti haver od nje prima redovno (platu) a ti od njega (k...).
Onntopic, zivo me zanima zvanicni stav Hordi zla (kao grupe) na ovo sto smo ili pokusavamo pokrenuti?
Onntopic, zivo me zanima zvanicni stav Hordi zla (kao grupe) na ovo sto smo ili pokusavamo pokrenuti?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uprava ne yebe zivu silu, oni furaju svoju neku solu dionicu
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
Ja smijem ruku u vatru stavit da ova naša ekipa ne bi mogla u prvoj ligi Federacije završiti na prvom mjestu.
-
- Kontakt:
Mislim da su jedina dva sigurna startera protiv Mladosti Bekić i Radovacjoker90 je napisao/la:Ako pored Sarića i Radovca ne može početi, onda blago nama..PitarBordo je napisao/la:Koja je kvota da će dobiti 20 minuta max u Kaknju, ako i toliko?joker90 je napisao/la:Stanoje stekao pravo nastupa, idemo sad po taj bod u Kakanj!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sloga bi nas rasturilaSiouxLukavac je napisao/la:Ja smijem ruku u vatru stavit da ova naša ekipa ne bi mogla u prvoj ligi Federacije završiti na prvom mjestu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
PitarBordo je napisao/la:To sa transfermarktom mi se nije sviđalo kad smo imali Benku, Cimija i ostale u ekipi, kamoli sada. Tipa Almir Bekić 600.000 KM tržišna vrijednost. Ili Hebiboviću nakon svih katastrofa šatro raste i sada frajko vrijedi 900.000 KM. Hodžić milion KM... Kuzmanović, Ahmetović, Crnkić, Sarić, Radovac, Hebibović, Anđušić, Hodžić svi skuplji šatro od Nedima...

the end
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- PitarBordo
- Kontakt:
Hajde ono da smo samo mi s foruma spamali ih, nego objavi SportSport najposjećeniji sportski portal, Hayat jedan od najposjećenijih news portala, pa onda avaazov sport, sport 1, fuktor... I to se i dalje pravi englez, kome treba više dokaza da ova Uprava je tu zbog sebe i finansijskog plusa, a rezultati Kluba su nužno zlo i totalno nebitni.Sarajlijica1946 je napisao/la:Uprava ne yebe zivu silu, oni furaju svoju neku solu dionicu
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A nije mu prvi put, sad je smijesno radi komentatora samo.Zagor je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:To sa transfermarktom mi se nije sviđalo kad smo imali Benku, Cimija i ostale u ekipi, kamoli sada. Tipa Almir Bekić 600.000 KM tržišna vrijednost. Ili Hebiboviću nakon svih katastrofa šatro raste i sada frajko vrijedi 900.000 KM. Hodžić milion KM... Kuzmanović, Ahmetović, Crnkić, Sarić, Radovac, Hebibović, Anđušić, Hodžić svi skuplji šatro od Nedima...
the end

- PitarBordo
- Kontakt:
To je taj centaršut od 300.000 evra.Zagor je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:To sa transfermarktom mi se nije sviđalo kad smo imali Benku, Cimija i ostale u ekipi, kamoli sada. Tipa Almir Bekić 600.000 KM tržišna vrijednost. Ili Hebiboviću nakon svih katastrofa šatro raste i sada frajko vrijedi 900.000 KM. Hodžić milion KM... Kuzmanović, Ahmetović, Crnkić, Sarić, Radovac, Hebibović, Anđušić, Hodžić svi skuplji šatro od Nedima...
the end

Pa samo za šprdanja smo.
Samo Saraj'vo.
pa da, mi smo navikli. Začudimo se kad ubaci pravilno jednom u 3-4 utakmice. Al nema veze on ce opet na IG objavljivati slike sa meča, a stuko ih veliki GOŠK.MortemHz je napisao/la:A nije mu prvi put, sad je smijesno radi komentatora samo.Zagor je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:To sa transfermarktom mi se nije sviđalo kad smo imali Benku, Cimija i ostale u ekipi, kamoli sada. Tipa Almir Bekić 600.000 KM tržišna vrijednost. Ili Hebiboviću nakon svih katastrofa šatro raste i sada frajko vrijedi 900.000 KM. Hodžić milion KM... Kuzmanović, Ahmetović, Crnkić, Sarić, Radovac, Hebibović, Anđušić, Hodžić svi skuplji šatro od Nedima...
the end
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Ne znam ni što pratite te glupane. Na bilo kojoj mreži.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- LegendKiller
- Kontakt:
nisu njega prodali, već su ga kupili, a prodao je on sam sebe sa ovom dvojicom u paketu. Za mene Cala kao legenda kluba više ne postoji. Ovamo priča o ljubavi prema klubu, a zajedno sa varalicama iz uprave je klub srozao na niske grane. Toliko sam ljut na ovu trojicu da bi ih izbrisao iz svih evidencija kluba, kao da nikad nisu postojali, nešto poput Sukura u GalatiSarajlijica1946 je napisao/la:Prodase te Mehmede

- Evolution87
- Kontakt:
Al frajko je po onom nekom kvazi izboru izabran za najboljeg lijevog beka plbih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Evolution87 je napisao/la:Al frajko je po onom nekom kvazi izboru izabran za najboljeg lijevog beka plbih![]()

Ni punac nam nebi pomogoMortemHz je napisao/la:Sloga bi nas rasturilaSiouxLukavac je napisao/la:Ja smijem ruku u vatru stavit da ova naša ekipa ne bi mogla u prvoj ligi Federacije završiti na prvom mjestu.

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze