Sarajlijica1946 je napisao/la:Sjeverna Koreja se ne oglasava. Kaze prijasnja garnitura iskoristila sve blefeve, ukljucujuci famozno pismo podrske gospodina Vincent TanHigh je napisao/la:Ima li šta novo?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: FK Sarajevo
Zvanična opet u pogonu?
Još jednom se moram našoj Sabri nakloniti za pismenost! I ono se nešto pita u FK Sarajevu, tugo moja!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Svi smo bacili drkicu kad je naguzila Siljka.joker90 je napisao/la:Zvanična opet u pogonu?Još jednom se moram našoj Sabri nakloniti za pismenost! I ono se nešto pita u FK Sarajevu, tugo moja!
[emoji144] [emoji144]

Dajte da je ocijenim.joker90 je napisao/la:Zvanična opet u pogonu?Još jednom se moram našoj Sabri nakloniti za pismenost! I ono se nešto pita u FK Sarajevu, tugo moja!
![]()
![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Nemoj brate za tvoje dobro, vjerujem da bi dobio osip nakon jedne recenice.High je napisao/la:Dajte da je ocijenim.joker90 je napisao/la:Zvanična opet u pogonu?Još jednom se moram našoj Sabri nakloniti za pismenost! I ono se nešto pita u FK Sarajevu, tugo moja!
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I neko kaze navijaci se pitaju, navijaci doveli, navijaci otjerali. Vidim sad kako se navijaci pitaju, nisu se udostojili da odgovore na jednostavna pitanja!
Vakat je da i mi postanemo struktura Kluba. Poredajte nas po pozicijama!
Mogu li ja biti isto kao i Valentin?
Da imam dobru platu, a da mi jedini posao bude da kresem troskove?
Pa moze li bolji posao od toga?
Da imam dobru platu, a da mi jedini posao bude da kresem troskove?

Pa moze li bolji posao od toga?

- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakva je to prepiska s Sabinom bila, ne reče mi ona ništa?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dosli pljuvaci na svoje, objavljeno je protiv gosk napretka
Eno postaviše na zvaničnoj rezultat protiv Goška nakon što smo u komentarima na svaku objavu to pisali!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- LegendKiller
- Kontakt:
pojma ti onda nemaš o revoluciji. Revolucija se podiže sa onim što je dostupno. Trenutno su nam dostupne društvene mreže i forum, druga sredstva trenutno nemamo. Idemo korak po korak. Barem smo ih natjerali na razmišljanje i djelovanje. Do sada su mislili ako kupe par ljudi sa sjevera, da će sa ostatkom lako. Izgleda da su podcijenili istok i zapad.Lakoste je napisao/la:Objavljivati javno prepisku je supacki, zna li se uopste za pojam poslovna etika?
Jedina smo nacija koja revolucije provodi preko facebooka i foruma. Promijene trebaju, ali treba igrati pametno i konkretno, mene stid pojedinaca i laznih Che Guevara.
Suštinske promjene se vjerovatno neće dogoditi, ali barem ih možemo natjerati da se posle svake sramotne utakmice oglase, i da trener barem posle sramotne igre navijačima uputi izvinjenje a ne da krivi sreću, pritisak, odnosno da između redova poziva navijače da ne dolaze na tekme.
- Evolution87
- Kontakt:
Sramota za sta ovi primaju platu! Toliko ih ima u marketingu, a ne mogu stici obrisati sve komentare na vrijeme! Stvarno sramota i da se ja sta pitam tacno bi im od plate odbio!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
To ti je najveci uspjeh Sarajeva prosle sezone, to + pobjeda na derbiju skupa.Sarajlijica1946 je napisao/la:Svi smo bacili drkicu kad je naguzila Siljka.joker90 je napisao/la:Zvanična opet u pogonu?Još jednom se moram našoj Sabri nakloniti za pismenost! I ono se nešto pita u FK Sarajevu, tugo moja!
[emoji144] [emoji144]

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
O Sarajevu kao klubu odavno se prica samo u proslom vremenu. To nikad nije dobro
-
- Kontakt:
"...za vas su krave i livade kad se ničega ne stidite ! " 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja mislim da je najbolje da se bojkotuju tekme, znači bez Hordi, ma bez ičega. Na svim nivoima napraviti bojkot i to bi moglo biti korisno.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako smo odlučno protiv uprave,onda trebamo nastaviti ici na tekme i cijelu utakmicu hebavat ih i traziti ostavke. Njima je jos draze kad nema navijaca ... citat ce nasa pitanja i uzivati u daljem srozavanju kluba.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Pa vec imas "bojkot". Koliko kontas da ce ti doci ljudi na derbi? Sto meni jaran neki dan napisa "Necu da imam ikakav dodir s tim,
cak necu pratiti ni tekstualne prenose. Najbolje da se ugase i sravne stadion". A momak je od djetinstva isao na svaku utakmicu. Najveca steta od svega je sto su u raji ubili onaj neki osjecaj.
cak necu pratiti ni tekstualne prenose. Najbolje da se ugase i sravne stadion". A momak je od djetinstva isao na svaku utakmicu. Najveca steta od svega je sto su u raji ubili onaj neki osjecaj.
- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas i 50 gostiju.