Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 avg 2010, 21:46

Napokon da vidim nekog Engleskog velikana uživo. ;) Jedva čekam utakmicu protiv Partizana.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 avg 2010, 21:47

Idealna grupa da se dokazu ti vasi mladici :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 26 avg 2010, 21:51

Nail for Real je napisao/la:Idealna grupa da se dokazu ti vasi mladici :D
ima da tu odmaramo igrace ko' U Carling Cupu...posebno protiv Partizana..!!! :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 avg 2010, 21:53

Arsenalisation je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Idealna grupa da se dokazu ti vasi mladici :D
ima da tu odmaramo igrace ko' U Carling Cupu...posebno protiv Partizana..!!! :mrgreen:
Nemojte protiv Partizana ove mlade, tu trebaju iskusni igraci koji znaju kako da beze u svlacionicu dok ih ovi nisu pobili, ove mlade ce vam sahranit :mrgreen: :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 avg 2010, 23:34

Ae bogati,nemoj se sad pravit da ne znaš o čemu pričam! Ko da je tebi i važno šta će Partizan uraditi.A uostalom,sam plasman u elitu je uspjeh,makar na svakoj primali petaka,jer klubovi iz regiona u zadnjih 8 godina nikad nisu ušli,a Partizanu je ovo drugi put,prošli put smo bili u grupi smrti,u Beogradu niko nas nije dobio,ni Real,ni Porto,ni Marseille,čuj dobio,svi su osvojili taj bod.Tako da i ovaj put,još je grupa lakša nego tada ne vidim zašto je to Partizan toliko lošiji.Na kraju krajeva,protiv Anderlechta smo igrali bez dva najbolja igrača,Moa i Ilića i prošli,tako da ne vidim što ne bi se mogli nosit sa Shakhtarom i Bragom.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 27 avg 2010, 11:00

Sutra ocekujem nastavak golgeterske forme protiv Blacburna,sada bi se u prvoj postavi trebali naci RVP i Fabregas.Dosta 0-4 i svi zadovoljni :D
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 13:07

Squillaci tek četvrto Arsenalovo pojačanje "iznad 30" u Wengerovoj eri

- Ne sviđa mi se naročito dovođenje 30-godišnjaka – priznao je Arsene Wenger nakon što je u četvrtak menadžer Arsenalove nogometne momčadi potpisao 30-godišnjeg Sebastiena Squillacija.

Iskusni francuski stoper, kojeg je Wenger doveo iz Seville za odštetu od 6.5 milijuna funti, tek je četvrti igrač za kojeg je francuski menadžer tijekom svog stolovanja za kormilom Arsenala (od 1996. godine) platio odštetu a da se radi o nogometašu iznad 30 godina starosti. Izuzeci su prije njega bili jedino Mikaël Silvestre, Oleg Lužnij i – Davor Šuker, koji je na Highburry stigao u ljeto 1999. godine kao 31-godišnjak, a Wenger je tada Real Madridu za njega platio 5.4 milijuna eura odštete.

Sa Squillacijem, što je također neobično, Wenger je potpisao višegodišnji ugovor. Sa starijim se igračima u Arsenalu dosad običavalo potpisivati kratkoročne, jednogodišnje ugovore.

Svoj je neočekivan potez Wenger objasnio sljedećom izjavom:

- Danas sam sretan ako mogu potpisati obrambenog nogometaša na više godina, s tim da kao granicu uzimam 34 godine. Kad su, međutim, u pitanju veznjaci i napadači, tu sam granicu postavio na 32 godine.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 27 avg 2010, 16:52

Mi svi pisemo o nekom tamo Prtizanu.Bragi...a niko da spomene da ce se Eduardo vratiti na Emirate doduse sada u dresu Shaktara...Licno mislim da ceto biti vrlo emocionalan trenutak kako za nas ovdje tako i za strucni stab Arsenala,navijace te samog Dudua.Jedva cekam tu utakmicu za Shaktarom ,te bi isto tako volio da nam Dudu zabije i da pokaze Wngeru da jepogrijesio pustivsi njega o ostavivsi kloca kao sto je Bendtner... :evil: ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 27 avg 2010, 16:52

drinin vuk je napisao/la:Ae bogati,nemoj se sad pravit da ne znaš o čemu pričam! Ko da je tebi i važno šta će Partizan uraditi.A uostalom,sam plasman u elitu je uspjeh,makar na svakoj primali petaka,jer klubovi iz regiona u zadnjih 8 godina nikad nisu ušli,a Partizanu je ovo drugi put,prošli put smo bili u grupi smrti,u Beogradu niko nas nije dobio,ni Real,ni Porto,ni Marseille,čuj dobio,svi su osvojili taj bod.Tako da i ovaj put,još je grupa lakša nego tada ne vidim zašto je to Partizan toliko lošiji.Na kraju krajeva,protiv Anderlechta smo igrali bez dva najbolja igrača,Moa i Ilića i prošli,tako da ne vidim što ne bi se mogli nosit sa Shakhtarom i Bragom.
halo momak promasio si temu :mrgreen: :mrgreen:
.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 27 avg 2010, 17:09

catalonia je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:Ae bogati,nemoj se sad pravit da ne znaš o čemu pričam! Ko da je tebi i važno šta će Partizan uraditi.A uostalom,sam plasman u elitu je uspjeh,makar na svakoj primali petaka,jer klubovi iz regiona u zadnjih 8 godina nikad nisu ušli,a Partizanu je ovo drugi put,prošli put smo bili u grupi smrti,u Beogradu niko nas nije dobio,ni Real,ni Porto,ni Marseille,čuj dobio,svi su osvojili taj bod.Tako da i ovaj put,još je grupa lakša nego tada ne vidim zašto je to Partizan toliko lošiji.Na kraju krajeva,protiv Anderlechta smo igrali bez dva najbolja igrača,Moa i Ilića i prošli,tako da ne vidim što ne bi se mogli nosit sa Shakhtarom i Bragom.
halo momak promasio si temu :mrgreen: :mrgreen:
i ja gledam o cemu on pise o historiji PARTIZANA...il o cemu...zanimljivo momak u temi Arsenala nije spomenuo Arsenal ni u kakvom kontekstu.... :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 17:26

Arsenalisation je napisao/la:Mi svi pisemo o nekom tamo Prtizanu.Bragi...a niko da spomene da ce se Eduardo vratiti na Emirate doduse sada u dresu Shaktara...Licno mislim da ceto biti vrlo emocionalan trenutak kako za nas ovdje tako i za strucni stab Arsenala,navijace te samog Dudua.Jedva cekam tu utakmicu za Shaktarom ,te bi isto tako volio da nam Dudu zabije i da pokaze Wngeru da jepogrijesio pustivsi njega o ostavivsi kloca kao sto je Bendtner... :evil: ;)
Eduardo je želio otići. Njemu su trebale utakmice da se vrati u formu, a Wenger mu to nije mogao garantirati jer on ganja rezultat i igra sa 100% spremnim igračima. Tako da, što se toga tiče neće biti visokih tenzija.
Imam neki osjećaj da će ga Eduardo zabiti u Londonu. :D
...što je više lome to je volim jače...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 avg 2010, 12:18

Danas još jedna šestica :D
Rođen s tobom da budem

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 avg 2010, 13:07

Igra li Fabregas?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 avg 2010, 13:41

Monolog je napisao/la:Igra li Fabregas?
igra,evo sastava

Blackburn: Robinson, Salgado, Nelsen, Samba, Givet, El-Hadji Diouf, Jones, ****, Grella, Mame Diouf, Kalinic. Subs: Bunn, Olsson, Emerton, Dunn, Nzonzi, Hoilett, Chimbonda /

Arsenal: Almunia, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Clichy, Diaby, Song, Fabregas, Walcott, van Persie, Arshavin. Subs: Fabianski, Rosicky, Vela, Wilshere, Eboue, Gibbs, Chamakh
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 avg 2010, 14:09

Walcott baš proradio. Topnici vode na Ewood Parku!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 28 avg 2010, 14:13

1-1...nakon ovog gola i retardirane reakcijeigraca,prije svih cini mi se da je koscielny(ili sagna ne vidi se nastreamu bas dobro) bio...covjek korner linijom trcao minut i sam pred go dosao i dodao povratnu i ovaj sa 2 m spremio labano u mrezu... :(
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 28 avg 2010, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 28 avg 2010, 14:17

Joj sto me ova odbrana Arsenala podsjeca na odbranu Wolfsburga iz prosle sezone, puse na sve strane

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 28 avg 2010, 14:21

Evo RVP se ponovo povrijedio ...trebali so mi njega utopit Realu za 50 mil.dok su ljudi nudili sad "papirnog"necemo moc prodat ni za 30... :shock: sreca u nesreci ulazi Chamakh... :)
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 28 avg 2010, 14:22

Neda se van persiju :(
imal ko link da gledam utakmicu
Rođen s tobom da budem

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 avg 2010, 14:23

Faraon iz Visokog je napisao/la:Neda se van persiju :(
imal ko link da gledam utakmicu
http://vipcanals.net/ch1.html
http://www.sportztv.net/

Drugi je, čini mi se, brži.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.