FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2017, 10:22

U nikad losijoj ligi ti imas ovakve igrace.. mislim da je suvisno pricati o tome
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 08 avg 2017, 10:25

MortemHz je napisao/la:U nikad losijoj ligi ti imas ovakve igrace.. mislim da je suvisno pricati o tome
Teško je shvatit da su prije samo dvije godine igrali Stepanov, Benko i Stojčev, a danas Hebibović, Bekić i Ahmetović. Zar smo mogli toliko grohnut?

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2017, 10:34

skoroalen je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:U nikad losijoj ligi ti imas ovakve igrace.. mislim da je suvisno pricati o tome
Teško je shvatit da su prije samo dvije godine igrali Stepanov, Benko i Stojčev, a danas Hebibović, Bekić i Ahmetović. Zar smo mogli toliko grohnut?

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Sistemski kresanje budzeta i ogromna nestrucnost i neznanje u klubu. Stojčev je recimo imao 3 hiljade i na njega smo na prevaru uzeli ali tad je bilo vise znanja i vise para u klubu. Nije bilo bajno jer su ljudi dovodili po 100 igraca a imali ogroman budzet tako da je moralo uspjeti nesto ali ovo danas je odvratno stanje. Pazi, ti i dalje mozes dovesti finog igraca za pristojnu cifru od 2-3 hiljade poput Kuzmanovića ili tad Stojčeva ali takvi igraci se inace dovode iz slabijih bosanskih klubova gdje oni imaju platu od lupam 1.200 maraka pa bi rado kod tebe presli. Hocu da kazem da je nasa liga preslaba i da mi nemamo tu puno izbora. Evo recimo Sloboda prosle godine, tu si doveo Bekića umjesto da dovedes Ordagića, jeste ovaj dzaba bio a za drugog si morao malo vise izdvojiti ali zar nije bolje pokupovati ove mlađe sto vec odskacu u ligi nego dovoditi onog parmaka ili Rustemovića koji je iz mrtve Drine dosao? I ne mozes se nadati finom ekipom kad takve stvari radis, njima da se nudi Ronaldo i Quaresma oni bi Quaresmu izabrali, ja ne shvatam taj mozak. Ma mnogo tu stvari ima, ostanes na jednom napadacu prosle godine, Hadžića ne bi uveo da ti milion plate iz nekog razloga, sad si na samo 2 udarna stopera a vec se jedan povrijedio pa mora Pero igrati sta mu kazu.. vjeruj da je ovo u rangu Famosa, totalno neozbiljno bez imalo znanja. Da mi imamo sposobnije ljude i nekome kome mogu vjerovati i da ja vidim da je sjebao recimo bas ovaj primjer sa stoperima ja mu ne bi rijeci rekao. Sto? Jer znam da se takva greska nece vise ponoviti i da je pokusao sve da to sredi ali boze moj, nekad se nesto mora desiti ali pazi, ovo nije prva a ni, na nasu veliku zalost, posljednja greska.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 08 avg 2017, 10:37

Stojceva je doveo Husref Musemic.
UPRAVA NAPOLJE!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 avg 2017, 10:43

skoroalen je napisao/la:
Očito da smo dobro grohnuli. A to je što prvenstveno nije što nemamo ljude koji vole klub, nego nema ovdje ni profesionalizma u radu uprave. Nije nikad ni bilo. Kod nas je najveći problem to što inače nemamo ljude sposobne koji imaju osjećaj za biznis, profesionalizam, kreativnost, ambicije kao recimo što su u hrvatskoj, srbiji, sloveniji ili čak u evo u makedoniji. Oni žele svi uspjehe, napredak ali mi još imamo onaj mahalski menatlitet "od danas do sutra","šuti samo nek ne puca","zadovoljan sam sa ovom štrucom hljeba za danas". Sve dok nam je tako, nema napretka. Kod nas vlada mentalitet uhljebljavanja.
Doš'o je onaj kinez, dao pare, mahala zasrala, i dovela nas ovdje gdje smo trenutno. Mi moramo shvatiti da nismo plodno tlo za poslovanja, jer nemamo stručne ljude. A od njih sve zavisi.
Marketing je jedan od najvažnijih segmenata kluba, kod nas je katastrofalan za renome našeg kluba. Zašto? Jer imamo uhljebljene neznalce koji nemaju pojma. Kao i u svim segmentima kluba. Zato i nismo zanimljivi nikome. Zato nas svi redom odbijaju.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 avg 2017, 10:54

Jeli neko od vas dobio slične mailove
slika

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 08 avg 2017, 10:59

Oj odgovora tito dragi. :facepalm: Oni su se pogubili totalno

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 avg 2017, 11:01

hilmo je napisao/la:Jeli neko od vas dobio slične mailove
slika
Blokirali te moj Hilmo :mrgreen:

Ja sam bombardujem Valentina na messerov mail, brisati ce po 20 mojih mailova dok otvori jedan koji mu treba :mrgreen:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 avg 2017, 11:01

Šutit? Realy?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 08 avg 2017, 11:04

Pantelija je napisao/la:Šutit? Realy?
Aj tinks det ši se obrazovala u dijaspori, ši veri bad bosniJan grama. Plas ši iz from vilidž pipls :mrgreen:
Zadnja izmjena: pasica, dana/u 08 avg 2017, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 avg 2017, 11:04

pasica je napisao/la:
slika
Blokirali te moj Hilmo :mrgreen:

Ja sam bombardujem Valentina na messerov mail, brisati ce po 20 mojih mailova dok otvori jedan koji mu treba :mrgreen:
Valjda misle da sam ja kolovođa, nisu skontali da je to @evander :mrgreen:

Dobra stara koverta i preporučena pošiljka, plus još i fax Fax: +387 (0)33 442 333

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 avg 2017, 11:05

Rili maj frend

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 avg 2017, 11:10

Pa nije ni cudo sto ova ne izlazi u medije, ne zna dvije da sastavi. Heeej ko je nama direktor, ko nama vedri i oblaci u klubu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 avg 2017, 11:10

Pa nije ni cudo sto ova ne izlazi u medije, ne zna dvije da sastavi. Heeej ko je nama direktor, ko nama vedri i oblaci u klubu...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 08 avg 2017, 11:13

Hajde do 12 bar da nas 50 pošalje po dva put :mrgreen:

[email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected]

1. Šta je smisao Fudbalskog kluba Sarajevo? Koja je vaša vizija i gdje klub vidite za godinu, dvije ili pet godina?
2. Da li imate ikakvu komunikaciju sa de facto vlasnikom kluba Vincentom Tanom? Da li njega FK Sarajevo uopće zanima i da li je zainteresovan za njegovo dalje finansiranje?
3. Ken Choo je najavljen kao spona u komunikaciji između Sarajeva i Vincenta Tana. Zanima li barem njega FK Sarajevo?
4. Imate li njihovo povjerenje i daju li vam ikakvu podršku osim moralne? Da li se od početnog elana, Tanovih investicija i dolaska na proslavu titule desilo nešto zbog čega je digao ruke od Sarajeva?
5. Da li ste uopće svjesni da se FK Sarajevo nalazi u ozbiljnoj organizacijskoj krizi, koja se odražava na sve ostale segmente kluba? Da li ste svjesni i da ignorisanje krize neće učiniti da ona nestane sama po sebi, ali svakako može da je pogorša?
6. Da li ste svjesni da politika zatvaranja kluba prema javnosti i svojim navijačima uz bezobraznu floskulu da Sarajevo uvijek ima najviše ciljeve stvara ogroman jaz između navijača i kluba i otvara veliki prostor za nezadovoljstvo, koje su navijači počeli glasno iskazivati?
7. Znate li za pojam transparentnog oglašavanja? Da li znate da to podrazumijeva preuzimanje odgovornosti i oglašavanje i u onim situacijama u kojima stvari ne funkcionišu po šturo definisanom planu?
8. S tim u vezi, zašto nije objavljen finansijski izvještaj FK Sarajevo za 2016. godinu, ako ste slavodobitno objavili finansijski izvještaj za 2015. godinu, isključivo jer je po prvi put nakon niza godina bio pozitivan?
9. Da li postoji dugoročna strategija razvoja odnosa između FK Sarajevo i njegovih članova? Zar ne mislite da bi članove trebalo informisati o svim bitnim pitanjima, a ne samo o novim igračima, svega desetak minuta prije nego istu informaciju objavi zvanična klupska stranica?
10. Navijači vas pozivaju na odlazak. Da li mislite da je uzrok tome loša komunikacija i imate li uopšte način da vratite njihovo povjerenje, jer floskule o Divovima ih više ne mogu smiriti?
11. Konkretno, šta je sa izgradnjom kampa, kada će tačno početi i kada tačno završiti radovi i zašto dosadašnji obećani rokovi nisu ispoštovani?
12. Situacija sa Crnkićem i Husejnovićem?
13. Kakav je to ugovor sa NIKE-om jer akademci igraju i treniraju u 3-4 (tri-četiri) godine staroj, "HAAD" opremi?
14. Obećanja gosp. Valentina: šta je sa najavljenim kapitalcima, najavljen je bio i ostanak Duljevića, najavljen je i novi stručni štab?
15. Komentar od gosp. Ilievskog na sponzora Messer najljućeg rivala? Znamo ko je generalni direktor pomenute firme, zbog toga to pitanje?
16. Koliki je tačan broj zaposlenih u klubu i na osnovu kojih kriterija se zapošljavalo, bez ikakvog javnog konkursa?
17. Video skaut, Ermin Avdić, godinama unazad, sve se mjenja, od igrača, trenera, vlasnika, direktora, predsjednika.. samo je on vječan, kako i zašto, kakve reference ima gosp. Avdić da "preživaljava" smjene svih?
18. Navedite imena kandidata, za šefa stručnog štaba, sa kojima ste obavili razgovore prije nego što ste se odlučili za gosp. Repuha?
19. Koje ste nove sponzore vi kao uprava doveli u klub?
20. Rezime Vašeg rada u zadnjih pola godine (6 mjeseci) ili za vrijeme koje ste proveli u FK Sarajevo?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 avg 2017, 11:15

Joj mogu misliti kad @high pročita ovu poruku ima da se ježi tri dana i razbija sve po stanu :D

Dodajte i ono pitanje vezano za Kantardžića što je @shofall popstavljao. Ja ne mogu više slati :lol: :lol:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 08 avg 2017, 11:17

slika

Sihre ti bacili.
UPRAVA NAPOLJE!

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 08 avg 2017, 11:18

Oj Božeee ... potrudit,odgovorit,šutit :damn:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 08 avg 2017, 11:21

Poslao.
UPRAVA NAPOLJE!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 08 avg 2017, 11:22

Koliko god ja ne gotivio direktoricu mislim da je krajnje supacki i degutantno da na forum objavljujes vasu viber prepisku i pri tom ostavljas njen broj dostupan siroj narodnoj masi. Krajnje supacki. Cinkarosu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 29 gostiju.