FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 08 avg 2017, 00:22

Nego de onda @parangal, reci ti nama koju bi ti sesticu za nas tim doveo...a da nije Verratti jer je on nedostupan. Ja sam nesto razmisljao i ne vidim neke klase a da su moguce za dovesti.

Tebi je igrao Roberto u onoj formaciji. Medjutim, moramo biti malo ozbiljniji.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 avg 2017, 00:34

leorey je napisao/la:Nego de onda @parangal, reci ti nama koju bi ti sesticu za nas tim doveo...a da nije Verratti jer je on nedostupan. Ja sam nesto razmisljao i ne vidim neke klase a da su moguce za dovesti.

Tebi je igrao Roberto u onoj formaciji. Medjutim, moramo biti malo ozbiljniji.
Možda ćeš se sad i naljutiti ali jbga jače je od mene.....kako da budem ozbiljan sa nekim ko smatra da porez ide klubovima :rol: (izvini morao sam, kad god se setim slatko se nasmejem :thumbup: )

Ja sam bio jasan a imam godina da ne menjam mišljena ko čarape, imaš moj tim tamo par strana unazad i to je to.....Barsa NE TREBA kupovati sredinu (kad već ne može dovesti Veratija).....Barsa TREBA "odstraniti" trulu sredinu i KONAČNO promeniti stil igre jer Inijesta i Bus nisu bez idejnog vodje (Xavija) ni za krivog stojka, to se vidi i u španskoj (truloj) reprezentaciji za koju me zabole ali još i više u FC Barceloni....TAČKA (kraj diskusije)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 avg 2017, 00:46

Pa mogu Alena i Roberto igrati sredinu i ispratiti tvoje zamisli...ali je neozbiljno uci sa njima samo u novu sezonu, ako prodas ove ostale ublehe. Jer oni su mladi i talentirani, ali zar vjerujes da se mogu nametnuti odmah sada u velikim utakmicama, recimo u superkupu protiv Rejala u nedjelju ? Ne mogu jos dominirati njih dvojica...ali da ima talenta u nogama i da su pokretljiviji od ove nase sredine, to stoji.

To za porez me je samo zbunilo ovo oko klauzule i pisanje u spanskim medijima, nisam ni znao da novac nosi igrac direktno u Ligu, tu je Spanija drugacija malo. Pa su pisali da ce platiti 222M i Di Mariu poslati da ne placaju porez, sto mi je opet bilo nelogicno. Logicno je da porez ide drzavi uvijek jel :mrgreen:

EDIT: Pa Spanija sada igra odlicno...nisi pratio utakmice pod novim trenerom onda vjerovatno. Pa oni su razbili 2:0 ovu jaku Francusku, igraju brze i tecnije sa mladjim igracima.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 avg 2017, 00:52

Ajde da budem malo jasniji....

Šta će Barceloni Inijesta, Bus i Rakitić ako gore imaju Coutinja, Dybalu i Mesija? Luisa ne računam on je u špicu i "država za sebe". Svaki od ove trojce pomenutih je bolji grditelj igre od ovog sadašnjeg odrtavelog Inijeste i kilavog i svake sezone sve kilavijeg Busketsa.....znači ne filozofiraj nego što brže znaš doturi loptu momcima koji to znaju.....Zašto Alena i Roberto? Zato što su mladi i željni dokazivanja i spremni trčati kao navijeni. Pošto momci i nisu baš neka tehnička Hi klasa utoliko bolje biće brži protok lopte ka ovima koji znaju. Pa i da ne dodju ni Cou ni Dybala opet od Inijeste i Busa nikakve vajde.....pa serem se u veznjake koji su poslednji put imali asistenciju dok je još Pep bio trener :rol:

Kao što sam i napisao upitan je jedino takodje odrtaveli Maskerano....ali njega makar želja i borbenost ne napuštaju a ka cenim takve.

PS. večeras mi je bilo tužno gledati inijestu čiji pokreti podsećaju na utakmice onih veterana kad se sakupe za neku humanitarnu akciju.....sa rekreativcima se ne osvaja LP pa makar i 2 Mesija imao a ne ovog jednog mučenika koji će još malo i štopera igrati :nene:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 avg 2017, 00:57

parangal je napisao/la:Ajde da budem malo jasniji....

Šta će Barceloni Inijesta, Bus i Rakitić ako gore imaju Coutinja, Dybalu i Mesija? Luisa ne računam on je u špicu i "država za sebe". Svaki od ove trojce pomenutih je bolji grditelj igre od ovog sadašnjeg odrtavelog Inijeste i kilavog i svake sezone sve kilavijeg Busketsa.....znači ne filozofiraj nego što brže znaš doturi loptu momcima koji to znaju.....Zašto Alena i Roberto? Zato što su mladi i željni dokazivanja i spremni trčati kao navijeni. Pošto momci i nisu baš neka tehnička Hi klasa utoliko bolje biće brži protok lopte ka ovima koji znaju. Pa i da ne dodju ni Cou ni Dybala opet od Inijeste i Busa nikakve vajde.....pa serem se u veznjake koji su poslednji put imali asistenciju dok je još Pep bio trener :rol:

Kao što sam i napisao upitan je jedino takodje odrtaveli Maskerano....ali njega makar želja i borbenost ne napuštaju a ka cenim takve.

PS. večeras mi je bilo tužno gledati inijestu čiji pokreti podsećaju na utakmice onih veterana kad se sakupe za neku humanitarnu akciju.....sa rekreativcima se ne osvaja LP pa makar i 2 Mesija imao a ne ovog jednog mučenika koji će još malo i štopera igrati :nene:
Ja se slazem s tobom da je sredina za kur.ac. Ali nisam siguran da ce se nametnuti Alena i Roberto u velikim utakmicama, u ned ako budu igrali, bojim se da ce se usr.at. Mislim mozda nece Roberto, ali tesko da Alena bude igrao, jos je mlad.

A zasto ne staviti Dybalu na desno krilo ( svakako je ljevak), a Coutinho na lijevu. I onda dovest nekog u sredini, tipa Pjanic/Eriksen.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 avg 2017, 01:04

leorey je napisao/la:Ja se slazem s tobom da je sredina za kur.ac. Ali nisam siguran da ce se nametnuti Alena i Roberto u velikim utakmicama, u ned ako budu igrali, bojim se da ce se usr.at. Mislim mozda nece Roberto, ali tesko da Alena bude igrao, jos je mlad.

A zasto ne staviti Dybalu na desno krilo ( svakako je ljevak), a Coutinho na lijevu. I onda dovest nekog u sredini, tipa Pjanic/Eriksen.
A zašto da ne? Pa jel može gore od ovog što je sad kad je sve palo na ledja Leu...baš SVE!!! i mani me toga mlad....sport i jeste za mladei željne a ne one koji sve osvojeno imaju iza sebe i sada samo misle na svoje džepove i zato i ne mrdaju iz Barse jer su samo tu još cenjeni i neko i nešto na konto stare slave.

Što se tiče ovoga za Dybalu naravno da može, kao što i Cou može naravno jer je Mesi neupitan....on bi i kao bek bio najbolji na svetu ;)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 08 avg 2017, 01:19

Ček malo da se dopunim kad sam u formi :mrgreen:

Pa pogledaj tog napuvanog isprtka i JADNIKA Albu....pa kojem qurcu taj služi u Barsi? Zašta je on dobar? Hmm, jedino eto da kod izvodjenja kornera odbije loptu glavom :rol: ....koliko samo tu ima ljudi koji džaba jedu Barsin hleba a nama živce :roll:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 avg 2017, 01:37

ma iduce ljeto vratit Grimalda il kupit onog malog iz Valencie sto je prosle godine debitirao, promoviras Cucua. Dignea i Albu proslijedit dalje, klupirat Busquetsa i Piquea, Rakitica, dovesti par WC pojacanja i promovirati Alenu, Samperu i Marlonu znacajniju minutazu dati, prodati svu bagru od reda i imas izbalansiranu ekipu sto se i plata tice, a i godina.
Mislim da ako do kraja transfer roka ne dodju 2-3 jaca imena, da je iduce ljeto predvodjeno Laportom ogromna prekretnica u klubu, valjda ce onaj jazavac sve potpise skupit.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 avg 2017, 02:07

Od Dembelea ništa, Coutinho jako teško.

Ne treba se brinuti, bit će Paulinho. He he.

Smatram da ovi jazavci iz uprave trebaju što prije odstupiti. Ustvari bolje da ostanu dok se ne vidi razvoj situacije sa onim potpisima. Ako oni idioti nisu sposobni da skupe potpise, onda nas goni sve u tri pm.

Debelom Turčinu je po svemu sudeći odbrojano u Barceloni. Nula minuta zajedno sa Douglasom.

Bilo bi fino da dobije šansu Deulofeu, jer mnogo kvalitetnije krilo teško da mogu dovesti. Neka i Munjare.

Veznom redu prijeti teška kataklizma i to će biti jako teško zaobići. Čeka nas neki polovnjak na gomilu polovnjaka.

Iniesta - Rakitić
Roberto - Denis
Gomes - Rafinha

Kako neko uopće može doći na ideju da na sve ovo treba dodati Paulinha.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 avg 2017, 02:36

ja bi radije riskirao sa samperom, denisom i alenom nego forsirao iniestu, rakitica, gomesa ako se ne ne dozovu bar malo..
Paulinho nista to

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 08 avg 2017, 06:16

Sto ne pustise bolesnici bolesni i gladezi gladni go ovom Chapecu? :puke: :puke:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 avg 2017, 06:28

Effenberg je napisao/la:Sto ne pustise bolesnici bolesni i gladezi gladni go ovom Chapecu? :puke: :puke:
Da bi ti imao šta pitati. Odyebaus s teme seljoberu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 avg 2017, 07:43

xaviesta je napisao/la:Jeste napravili sranje od teme čak i kada je utakmica ne znate pisati ništa drugo osim o upravi.
Bas čudno da je važnija tema nesposobna uprava i transferi od nebitne prijateljske utakmice.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 avg 2017, 10:01

Kad ih Real nabije u nedjelju, ocekujem aktivaciju Grizmannove klauzule pola sata nakon meca. Jos kad Hoffenheim izbaci Liverpool, Coutinho dolazi u pola cijene.
ser del barça es el millor que hi ha !

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 avg 2017, 10:16

Valjalo bi da Hofenhajm izbaci Liverpool. Mislim da bi želja Coutinha za prelazak bila još veća.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 avg 2017, 10:48

Otisli su u Englesku da pokusaju zavrsiti transfer Coutinha...
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 08 avg 2017, 10:50

nek idu, nece nista zavrsit

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 avg 2017, 10:51

messilla je napisao/la:Otisli su u Englesku da pokusaju zavrsiti transfer Coutinha...
dzaba trose gorivo :rol:

dan te j3bo pa ne mogu ni ovog Iniga zavrsit' :facepalm:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 08 avg 2017, 10:58

Imaš haman pa neograničen budžet i ne možeš završiti igrača Liverpoola :facepalm: i onda se neki nadaju da mogu pokupiti Chelseu Hazarda :lolno:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 08 avg 2017, 11:18

Arda se nudi Atleticu, nabit nogom odmah i ne okretat' se

sta se ceka sa prodajom Rafinhe, kloc koji nema sta da trazi ovdje, dzaba samo zauzima mjesto u rosteru
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.