Skaut ce nam biti maskota [emoji38]bibula je napisao/la:A sta mislite da se formira grupa tan out kao sto su ovi iz cardifa radili?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Skaut ce nam biti maskota [emoji38]bibula je napisao/la:A sta mislite da se formira grupa tan out kao sto su ovi iz cardifa radili?
Da si agnostik, možda bi moglo.PitarBordo je napisao/la:Šteta, pođoh te dodati danas.High je napisao/la:Da se unaprijed zna - ne prihvaćam ateiste
Šteta.High je napisao/la:Da si agnostik, možda bi moglo.PitarBordo je napisao/la:Šteta, pođoh te dodati danas.High je napisao/la:Da se unaprijed zna - ne prihvaćam ateiste
Ma večeras prihvaćam i Edina Hrustemovića. Išiba me jedan administrativno-pravni tekst - loš prijevod s poljskog na naš. Rigam vatru.PitarBordo je napisao/la:
Šteta.
Ok hvala, saljem svaki dan.PitarBordo je napisao/la:Svaki dan ovo (ili ako se lista dopuni) ćemo slati.bibula je napisao/la:Ja sam poslao ovo sto je thriller gore napisao, imal sta jos da saljemo?
Nemoj molim te, daj bilo koga drugogSarajlijica1946 je napisao/la:Skaut ce nam biti maskota [emoji38]bibula je napisao/la:A sta mislite da se formira grupa tan out kao sto su ovi iz cardifa radili?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
skoroalen je napisao/la:Treba angažovat nekog kulturnog hakera il' samo programera, koji će ih spamat ovim mejlom, ne mora bit nikakav ozbiljniji napad.
Trebalo bi skoknuti do kućnog praga.skoroalen je napisao/la:Treba angažovat nekog kulturnog hakera il' samo programera, koji će ih spamat ovim mejlom, ne mora bit nikakav ozbiljniji napad.
Mene budale, ja i zaboravio.PitarBordo je napisao/la:skoroalen je napisao/la:Treba angažovat nekog kulturnog hakera il' samo programera, koji će ih spamat ovim mejlom, ne mora bit nikakav ozbiljniji napad.
Gdje Liivaka nadjePitar6785 je napisao/la:Boli livaka **** sto mi postavljamo pitanja i saljemo njemu e mail. Covjek tu radi partime a uzima ko za full time.
Kinezima treba postavit pitanje dali tan zna kakva je situacija i koliko je love ulozio zadnju godinu u FK SARAJEVO
DIREKTORICA NEK IZADZE JAVNO I NEK KAZE STA JE URADILA ZA OVO VRIJEME ODKAKO JE U KLUBU
ISTO PITANJE ZA PLINOVODZA JEBOMU PLIN MATER I ONIM STO JE SPONZOR NJEGOVA FIRMA
GUMENA GLAVA VIDEO SKAUT odlaziiiiiiiiiiiiiii
Nemogu Mehmedu psovat jer voli klub, al je ispo picka kad nije izaso u javnost i fino reko nema se para krpimo se klub jedva prezivljava i zdravo.
Propuh nadam se da ga moje oci nece vise vidjet ni na jednoj funkci u klubu
Faruk zeljo visoko mrs iz kluba sa video skautom kad se stedi sto i vas ne izbacise mogli su za vasu platu dobrog igraca doves.
Tan out
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Evander, NeSamSafetee, Proximic, TefalTava i 46 gostiju.