Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Amsterdam1312
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Amsterdam1312 » 07 avg 2017, 09:48

Ne znam da li je to izjavio s tim ciljem da navuče Soton i spusti cijenu ili nešto drugo ali taj igrač je potreban ovoj ekipi i mora ga se dovesti da bi se ovaj rok na kraju mogao smatrati donekle uspješnim.

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 07 avg 2017, 09:59

Polako ali sigurno Klopp navlaci bijes simpatizera. Bojim se da ako ne zavrsi u top4 ii ostavri nesto u kupovima da ce dobit ispratnu. Sta kaje, 250mill za transfere :urnebes:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 07 avg 2017, 10:02

Ocigledno po transfer roku ni Klopp ne ocekuje od nas puno, borba za top 4, proci grupnu fazu LŠ i mozda uzet neki kup, mislim da su to ciljevi kluba ove sezone.

Izgleda da je zaboravio Januar kad smo bili desetkovani povredama pa nam stopere igrali Lucas i Klavan. Takmicenja je mnogo a svi stoperi su nam nekako skloni povredama, Gomez posebno. Ili je Klopp malo pukao il su mu vlasnici rekli sta da kaze, da je to sve oke da se ne brine da mu i nije cilj postic nesto nego zaradjivat pare i gradit biznis.

Sumnjam da obara Van Dijku cijenu nekako mi neozbiljno da to sad kaze poslije svega ali ne razumijem igrac je toliko forsirao transfer i sad kao ne treba nam :/ .
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 07 avg 2017, 10:22

Da mi je samo sat vremena da popričam sa upravom i Kloppom, mnogo stvari me zanima :mrgreen:

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 07 avg 2017, 10:22

Iako još vjerujem da dolazi Dijk bez obzira na te priče ipak u slučaju da ne stigne na Anfield do kraja može se reći da tu nešto smrdi. Igrač je mogao biti već doveden da su iz uprave reagovali profesionalno i kako treba, a ne na način na koji jesu. Jesu se zayebali ali imaju priliku to ispraviti do kraja roka inače ako bude suprotno onda neće valjati. Pored toga prodat će već Sakhoa koji je mogao komotno da igra sa Matipom u tandemu, prodat će još igrača-dva i što je najgore biti u plusu. Ako bude takav scenario (u šta ja iskreno nisam vjerovao nego sam bio uvjeren da će se istresti 200+ mil.) onda je jasno šta je cilj uprave, a to je dobit i profit prije lova na titule i neka postignuća.

Ja se iskreno nadam da neće biti ovako nego da će VVD stići tamo negdje pred sami kraj roka nakon silnog natezanja. Možda i još neki veznjak čisto zbog rostera i širine. Onda se može prežvakati ovaj transfer rok i smatrati ga uspješnim donekle.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 07 avg 2017, 10:56

Hajde ovako, nađite mi na tržištu pet štopera koji bi nas učinili jačim. Daću vam nagradu. Teško je naći takvog. Mi imamo četvoricu. Ne treba nam više. Nemojmo da silimo“.
Od svega mi je ovo najsmješnije. :lol:

Stvarno je teško naći jače stopere od Klavana i Gomeza.

Tshabalala
Kontakt:

Post Postao/la Tshabalala » 07 avg 2017, 11:41

slika

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 07 avg 2017, 11:58

Finn je napisao/la:
Hajde ovako, nađite mi na tržištu pet štopera koji bi nas učinili jačim. Daću vam nagradu. Teško je naći takvog. Mi imamo četvoricu. Ne treba nam više. Nemojmo da silimo“.
Od svega mi je ovo najsmješnije. :lol:

Stvarno je teško naći jače stopere od Klavana i Gomeza.
I meni je to malo poglupo, jutros jos tek ustao a bez problema sam imao nekoliko njih na umu. Mislim da je htio reci da nas ucine jacim ALI DA SU I DOSTUPNI.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 07 avg 2017, 12:44

Je li to neko očekivao da će izjaviti ovi stoperi koje imam na raspolaganju su karine al šta ću, samo njih imam. Normalno je da će hvaliti igrače koje ima na raspolaganju. Doduše, malo i pretjeruje.
Da se razumijemo, ni ja nisam zadovoljan kako je odrađen ovaj transfer rok. Ciljali su odlične igrače i nudili ogroman novac. Iskreno, ni sam ne mogu da vjerujem da su odbili toliki novac, ali ipak je neozbiljno nemati prave alternative. Pogotovo kad je stoper u pitanju jer je tu ekipa najtanja. Kako god, ne volim ovaj period kad svi sve znaju i niko nije zadovoljan. Jedva čekam septembar da se možemo fokusirati na konkretne stvari, igru i rezultate.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 avg 2017, 13:18

keno94 je napisao/la:Je li to neko očekivao da će izjaviti ovi stoperi koje imam na raspolaganju su karine al šta ću, samo njih imam. Normalno je da će hvaliti igrače koje ima na raspolaganju. Doduše, malo i pretjeruje.
Da se razumijemo, ni ja nisam zadovoljan kako je odrađen ovaj transfer rok. Ciljali su odlične igrače i nudili ogroman novac. Iskreno, ni sam ne mogu da vjerujem da su odbili toliki novac, ali ipak je neozbiljno nemati prave alternative. Pogotovo kad je stoper u pitanju jer je tu ekipa najtanja. Kako god, ne volim ovaj period kad svi sve znaju i niko nije zadovoljan. Jedva čekam septembar da se možemo fokusirati na konkretne stvari, igru i rezultate.
Hajd septembar al sta ce budale u novembru, decembru, januaru kad dođu povrede i kad vec istrosi ove igrače sto ima....
Frajer il je lud il glup trece nema kad on vec treci put u nizu istu gresku ponavlja nema nade za njega....
Sto se izjave tice meni je to nebitno nek prica sta god hoce ako dovede igrace sve mu je zaboravljeno :mrgreen:
You are someone else I am still right here

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 avg 2017, 13:28

Zaboravljate da nista siru klupu nije imao ni u BvB-eu kada je osvajao titule? Zaboravljate da je to covjek koji se najvise drzi plana A, jer vjeruje u svoje igrace, u svoju zamisao i da je rezultat toga kasno mijenjanje igraca? Zaboravljate i nacin na koji je istjerao BvB u liga uefa?
Hocu da kazem da Kloppu ne treba po 5igraca na svakoj poziciji, kao sto recimo treba Pepu, i da Klopp to ne voli.

To sve sto vas nervira kod Kloppa, to je druga strana Kloppa. Je li mu to najveca mana kao strucnjaku, ne znam, al ja bi sve dao da ga vidim na klupi Bayerna, ubijedjen sam da bi se titule na najvecem nivou redale kao na traci.
Stern des Südens

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 avg 2017, 13:31

proFCB je napisao/la:Zaboravljate da nista siru klupu nije imao ni u BvB-eu kada je osvajao titule? Zaboravljate da je to covjek koji se najvise drzi plana A, jer vjeruje u svoje igrace, u svoju zamisao i da je rezultat toga kasno mijenjanje igraca? Zaboravljate i nacin na koji je istjerao BvB u liga uefa?
Hocu da kazem da Kloppu ne treba po 5igraca na svakoj poziciji, kao sto recimo treba Pepu, i da Klopp to ne voli.

To sve sto vas nervira kod Kloppa, to je druga strana Kloppa. Je li mu to najveca mana kao strucnjaku, ne znam, al ja bi sve dao da ga vidim na klupi Bayerna, ubijedjen sam da bi se titule na najvecem nivou redale kao na traci.
Izvini drug al ti zaboravljes istu stvar koju i klopp zaboravlja liverpool nije dortmund i engleska liga nije njemacka liga. Nemas tamo odmora i pauza... razmisli malo koliku to razliku pravi...
I ja sam ubijeden da bi ga super islo sa bayernom, njegov problem ovdje je sto se nakon skoro 3 godine jos nije pomirio s činjenicom da više nije u njemačkoj.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 07 avg 2017, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 07 avg 2017, 13:41

Opasan je Svabo. Kockar pravi. Ja sam i dalje siguran da ga zelimo dovesti, i da je ovo pokusaj da se spusti cijena. Ne vjerujem da je toliko lud da zapocne sezonu sa ovim stoperima, pa i bez box to box igraca. Kako bi nam samo legli Dijk i Keita, u pm. kuknjava

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 07 avg 2017, 13:56

Opet neke smiješne ponude Barcelone za Coutinha. Pokušavaju ga dovesti ispod 100m€ i nude Andre Gomesa nama. Ne kontaju da je i 100m€ premalo u ovom slučaju.
Walk on, with hope in your hearts.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 07 avg 2017, 14:17

Nije sve tako crno, Boston Red Soxi imaju 6 pobjeda u nizu.

Za par dana igra se utakmica, počinje prvenstvo, mi jedino probleme sa krilima riješili.
Kocka je bačena

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 07 avg 2017, 14:24

Twitter je prenatrpan informacijama kako Cou prelazi u Barcu, većinom su to Španski i Brazilski mediji koji su prošle godine objaljivali kako smo sve dogovorili sa Higuainom :mrgreen: No, da se ja vratim na Kloppove riječi kako nam ne treba štoper i kako je uglavnom zadovoljan rosterom kojim trenutno raspolaže. Pod jedan, mislim da Klopp nije "toliko" lud pa da ove riječi imaju neku iskrenu i veliku vrijednost, vjerovatno se radi o taktici, jer je Dijk već dogovoren samo se čeka zeleno svjetlo Sotona (SpionKOP sa twittera prenio vijest, jedan od alarmantnih izvora). Dalje, ovim riječima Klopp je potvrdio da svaki igrač koji je igrao predsezonske utakmice ima mjesto u timu, eventualno rotaciji, dakle nema izlaza, što je veoma bitno za Coutinhovu situaciju. Možda par pubertetlija odleti negdje na posudbu, Flanagan zauvijek xd. Dakle mogući/vjerovatni odlasci su : Sakho, Marković. Ings (?) i Flanagan. S druge strane, da se ne dovodi veznjak, a Lallane nema 3-4 mjeseca, bez pravog playmakera uz Coutinha, nadam se da Klopp ne puši plaho. Istina je da Klopp ne voli veliki prosječan roster, uvijek je gurao ka užem, kvalitetnom krugu igrača. Međutim, dosta je igrača otišlo ovo ljeto, 4-5. i još će otići 3-4 eventualno, a doveo si Salaha, Robertsona i Solankea, jedan ima zagarantovano mjesto u prvom timu. Mislim da i sam Klopp nije zadovoljan transferima, dosta se informacija prenijelo preko Pearcea, sve te frustracije oko Dijka, Keite... alternativa Chamberlain se nije doveo. I kako Klopp da bude zadovoljan. Ovo je bila neka taktička izjava, vjerovatno uvlakuša vlasnicima i kao feeling da sve ide po planu. Međutim, daleko je eto od toga, tek se 50% "željenih" transfera riješilo. Veznjak i Štoper su ostali na spisku neprekriženi. Napadač, bek i krilo su dovedeni. Već znamo da sl ljeto idemo po Keitu tako da, najvjerovatniji ishod je Van Dijk, kao što je rečeno.
5 times champions of Europe. #YNWA

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 07 avg 2017, 14:50

Klopp je sam po sebi jako tvrdoglav lik, ima svoj sistem i šablon po kojem radi i kojem vjeruje i takav je od početka karijere (trenerske). Pored toga uzmeš u obzir kakvi su vlasnici i politika kluba, a onda dodaš na to odbijenicu od strane RBL-a, ovaj cirkus sa Dijkom i dobiješ ovo što dobiješ.

Ima još do kraja roka dosta vremena da se svašta nešto uradi i da se popravi krva slika.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 07 avg 2017, 17:41

artemis77 je napisao/la:Opet neke smiješne ponude Barcelone za Coutinha. Pokušavaju ga dovesti ispod 100m€ i nude Andre Gomesa nama. Ne kontaju da je i 100m€ premalo u ovom slučaju.
Pa šta nude opet? Zar Coutinho nije trebao biti predstavljen prije dva, tri dana? Iili sedam? Mjesec? Prošlog ljeta? Svaki dan ga predstavljaju i daju ponude za njega :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

S3lva99
Kontakt:

Post Postao/la S3lva99 » 07 avg 2017, 18:13

Van Dijk podnio transfer request.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 07 avg 2017, 18:18

S3lva99 je napisao/la:Van Dijk podnio transfer request.
???

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.