Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Phill Jackson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Phill Jackson » 26 avg 2010, 21:27

i onaj woy zajebaje,srce me je žigalo,,sto fino nisu u 50 i nekoj dali ga nego pred kraj,a mocni martin kelly sto ga je cika phill hvalio mora u prvih 11 ostat,poslje glena je nas najbolji odbrambeni igrac :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 avg 2010, 21:27

odlicno je ispalo na kraju...imali smo i srece napokon nekad je ona i na nasoj strani..,,,,,zanimljivo i protiv Arsenala bas kao i sad smo poprilicno lose igrali u prvom poluvremenu dok bi u drugom zaigrali mnogo bolje,,,,sreca pa neki levat dade autogooll i onda kuytt.........>TRABZON-LIVERPOOL 1:2....... :D :D
You'll never walk alone.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 26 avg 2010, 21:28

Uf, bilo je tesko, iako nismo ni ocekivali laku tekmu.
Rano su nam zabili, u 4. minuti, a mi se pogubili, i skroz slabo odigrali prvo poluvrijeme.
Kako je samo Roy bio ljut na poluvremenu.
Ali u drugom je bilo solidno, Ngog imao par sansi, ali njegova zavrsnica je... :(
Ali, odusevio me Poulsen i Glen... :)
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 26 avg 2010, 21:28

ackeey je napisao/la:Vjerovali ili ne, u drugom pol. igramo dobro...
Kelly je zvijer.
Kazu Pacheco jos bolji! :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

dekyboy
Kontakt:

Post Postao/la dekyboy » 26 avg 2010, 21:32

ljudi sta bi....... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 avg 2010, 21:34

u liverpoolu u ovim trenutcima igramo protiv velke britanije u kosarci,blago se ovim nasim pokemonima,vidice mocni anfield,djubrad sretna :P

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 26 avg 2010, 21:56

Dobro smo i prosli,vitkog francuza treba sto prije prodat te je slabasan te mu je zavrsnica nula...sve u svemu dobro ovo na kraju ispade :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 avg 2010, 22:04

odavno mi nije bilo ovako drago sto smo pobjedili... nije to zbog europa lige boli mene briga za nju nego zbog ovih sto su odma nesto poceli sRati, cak je bilo onih sto su rafu prizivali kao on je ovo rjesavao lagano hahahah pa sjetite se kako smo prosle sezone igrali i protiv slabijih timova od trabzona...
kuyt gospodin rijesi sve.
@phill eto to ti je dokaz kakva nam je odbana kad nam je mladi kelly najbolji poslije glena a glen po meni komotno moze igrati desno krilo...
You are someone else I am still right here

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 avg 2010, 22:05

Phill Jackson je napisao/la:u liverpoolu u ovim trenutcima igramo protiv velke britanije u kosarci,blago se ovim nasim pokemonima,vidice mocni anfield,djubrad sretna :P
:mrgreen:
nema potpisa

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 26 avg 2010, 22:10

King Kenny je napisao/la:Dobro smo i prosli,vitkog francuza treba sto prije prodat te je slabasan te mu je zavrsnica nula...sve u svemu dobro ovo na kraju ispade :D
hajmo onda i kompletan vezni red prodat zato sto su samo 2,3 sanse stvorili,,kad budemo 10-ak sansi po tekmi imali vidices onda kako gogo reseta

@fera

zato ja kazem da nam skrtel i agger moraju stoperski par bit,nije mi jasno sto je veceras soto mjesto skrtela igro kad je slovak zdrav,,99 % navijaca se slaze da bi glena trebalo na krilo prebacit ko sto je s baleom u tottenhamu slucaj

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 26 avg 2010, 22:35

Phill Jackson je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Dobro smo i prosli,vitkog francuza treba sto prije prodat te je slabasan te mu je zavrsnica nula...sve u svemu dobro ovo na kraju ispade :D
hajmo onda i kompletan vezni red prodat zato sto su samo 2,3 sanse stvorili,,kad budemo 10-ak sansi po tekmi imali vidices onda kako gogo reseta

@fera

zato ja kazem da nam skrtel i agger moraju stoperski par bit,nije mi jasno sto je veceras soto mjesto skrtela igro kad je slovak zdrav,,99 % navijaca se slaze da bi glena trebalo na krilo prebacit ko sto je s baleom u tottenhamu slucaj
i mi moramo cekat 10-ak sansi da bi on jedan gol potrefio..... :?
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 avg 2010, 22:50

ovako drugovi......apsolutno se slazem sa vama da Johnsona treba prebaciti na desno krilo jer stvarno je jako dobar u ofanzivi.......Ngoga ne treba prodavat ne treba zaboravit njegov sjajan gol protiv Arsenala istina veceras se namasao ali momak ima tek 21 godinu ljudi njegovo vrijeme tek dolazi.....ali da bi bili bas tim koji se bori za titulu treba nam jedan odbrambeni al da je jako dobar da se mozemo pouzdati u njega kelly lijevi bek ager i taj igrac stoperi te caragher desni bek ..ja bi volio da ovako to izgleda.....sacete vi reci da ima skrtel ali budimo iskreni nije on dovoljno dobar.....i napadac mislim da nam treba jedan isto dobar.....
You'll never walk alone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 avg 2010, 22:51

Phill Jackson je napisao/la:

@fera

ma dobro mora i grk nekad igrati a gdje ces bolju priliku da mu das nego da ga pustis da malo lomi turke :D skrtel i agger su trenutno bolji od carre i grka ali iskreno meni je od njih samo carra posebno drago ostali su prolazni... e sad objektivno oni jesu dobri igraci ali nisu world class igraci ni jedan ni drugi. moje misljenje je da bi agger to sigurno bio da nije bilo ovako puno povreda u njegovoj karijeri dok je skrtelu po meni najveci problem inteligencija jer on je po fizickim predispozicijama zvijer ima i brzinu i snagu. zato ja stalno pricam o tome da treba pojacati odbranu i da treba dovesti te bekove jer mnogo bi dobili kad bi nam glen igrao na desnom krilu a kuyt vise u sredini...

@volimliverpool dobro je sve to samo carra ne moze vise igrati desnog beka nema teorije.
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 avg 2010, 22:59

Owen igra za Liverpool u Carragherovu čast

Napadač Manchester Uniteda Michael Owen pristao je nastupiti u revijalnoj utakmici u čast Liverpoolove legende Jamiea Carraghera (32)...

Riječ je o utakmici koja će se odigrati 4. rujna na Anfieldu, a u kojoj će se ogledati Liverpoolov "Dream Team" protiv velikog gradskog rivala Evertona, a sve u čast igrača koji je cijelu karijeru proveo braneći boje "redsa" (od 1996.).

Bivšeg napadača Liverpoola, a danas člana Uniteda osobno je na nastup nagovorio Carragher, a menadžer "crvenih vragova" Sir Alex Ferguson dao je zeleno svjetlo da Owen može odigrati 45 minuta.

Pitanje je kako će na ovakav potez reagirati navijači Manchester Uniteda koji nikad nisu posve prihvatili igrača koji je u njihove redove stigao nakon što je prethodno u karijeri osam godina branio boje Liverpoola i za "redse" postigao 158 golova. Također je pitanje kako će navijači Liverpoola dočekati svog bivšeg ljubimca, iako je Carragher apelirao na njihovo uzorno ponašanje.

Carragher je za revijalni dvoboj, čiji će prihod ići u dobrotvornu organizaciju po njegovom izboru, privukao još brojne bivše igrače Liverpoola poput Jamiea Redknappa, Dannyja Murphyja, Jasona McAteera, Emilea Heskeyja, Robbiea Fowlera ili Stevea McManamana. :twisted:
FK Pjetlovi

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 avg 2010, 23:19

@fera

naravno da moze igrati ,,,proslu sezonu je igrao i to jako dobro imao je sjajne ubacke.......definitivno sa Johnsonom ispred sebe Carra moze igrati desnog beka.....
You'll never walk alone.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 26 avg 2010, 23:33

eh drago mi je da smo pobijedili sutra je izvlacenje....evo ja bih nesto probao da predlozim ovdje nama sa foruma :D ...posto svi znamo da su nasi susjedi sa dva predstavnika u Europa ligi (Hajduk i Dinamo) i u slucaju da se nadju u grupi sa Liverpoolom da organizujemo put na tu utakmicu kao svojevrsno ostvarenje sna vjerujem vecini forumasa...nadam se da mozemo to odraditi nadam se da ima jos ljudi koji su za ovu akciju :D
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 avg 2010, 23:36

reds je napisao/la:Owen igra za Liverpool u Carragherovu čast

Napadač Manchester Uniteda Michael Owen pristao je nastupiti u revijalnoj utakmici u čast Liverpoolove legende Jamiea Carraghera (32)...

Riječ je o utakmici koja će se odigrati 4. rujna na Anfieldu, a u kojoj će se ogledati Liverpoolov "Dream Team" protiv velikog gradskog rivala Evertona, a sve u čast igrača koji je cijelu karijeru proveo braneći boje "redsa" (od 1996.).

Bivšeg napadača Liverpoola, a danas člana Uniteda osobno je na nastup nagovorio Carragher, a menadžer "crvenih vragova" Sir Alex Ferguson dao je zeleno svjetlo da Owen može odigrati 45 minuta.

Pitanje je kako će na ovakav potez reagirati navijači Manchester Uniteda koji nikad nisu posve prihvatili igrača koji je u njihove redove stigao nakon što je prethodno u karijeri osam godina branio boje Liverpoola i za "redse" postigao 158 golova. Također je pitanje kako će navijači Liverpoola dočekati svog bivšeg ljubimca, iako je Carragher apelirao na njihovo uzorno ponašanje.

Carragher je za revijalni dvoboj, čiji će prihod ići u dobrotvornu organizaciju po njegovom izboru, privukao još brojne bivše igrače Liverpoola poput Jamiea Redknappa, Dannyja Murphyja, Jasona McAteera, Emilea Heskeyja, Robbiea Fowlera ili Stevea McManamana. :twisted:
Ja kinga, svi prave ove tekme nakon karijere, a king u sred sezone :D :D
nema potpisa

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 26 avg 2010, 23:37

Službeno: Inter ponudio 25 milijuna eura za Mascherana

Ljetni prijelazni rok nogometaša traje do kraja kolovoza, no sve govori da će biti još uzbuđenja u idućim danima, a jedna od većih "lovina" je Argentinac Javier Mascherano...

Trenutačno veznjaka Liverpoola traže dva nogometna moćnika, Barcelona i Inter, prvaci Španjolske i Italije.

I dok su mnogo mediji gurali Barcelonu u ulogu prvog interesenta za ovog nogometaša, izgleda da je Inter prvi reagirao kako Liverpool želi.

- Poslao sam Liverpoolu u utorak na faks našu službenu ponudu za Mascherana. Čekam odgovor - rekao je za The Sun sportski direktor Intera Marco Branca.

U pitanju je ponuda vrijedna 25 milijuna eura, dok je Barcelona ranije slala ponude od 15 milijuna eura.

- Svi znamo da Mascherano želi promjenu u karijeri. Želi nove izazove i igranje u drugoj ligi. Isto tako, naša podloga za vjeru u ovaj posao je čvrsta veza koja je sagrađena između njega i našeg trenera Rafaela Beniteza. Vjerujem da ćemo ga dobiti - dodao je Branca.

i DA KAZEM DA SAM ZA AKO SLUCAJNO BUDE HAJDUK ILI DINAMO SA NAMA U GRUPI....
You'll never walk alone.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 avg 2010, 09:43

Za 22 miliona eura?
Liverpool pristao prodati Mascherana Barceloni

Na internetskoj stranici engleskog nogometnog velikana Liverpoola objavili su da će argentinski defanzivni veznjak Javier Mascherano (26) uskoro napustiti redove njihovog kluba.

Mascherano je ugovorno vezan za Liverpool još dvije godine, ali je odbio nastupiti u posljednje dvije utakmice za svoju ekipu, protiv Manchester Cityja (u Premierligi) i Trabzonspora (u Evropskoj ligi), te tako isforsirao transfer.

Iako je za kapitena argentinske reprezentacije licitirao i aktuelni evropski prvak Inter, on će karijeru nastaviti u Barceloni ukoliko se s katalonskim klubom dogovori o visini plate.

“Iz Liverpoola smo dogovorili uslove transfera Javiera Mascherana u Barcelonu. Španijom je klubu sada dato dopuštenje za pregovore s argentinskim veznim nogometašem”, stoji u saopćenju kluba s Anfielda.

Visina odštete koju je Barcelona pristala isplatiti za Mascherana zasad nije poznata, ali nagađa se o brojci od 22 miliona eura.

Reds agree Mascherano fee :|
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 27 avg 2010, 10:17

TOOO 22 miliona, bolje ist nego nist, moze se dovest za 15stak miliona solidna zamjena mascerano i jos 7 za backupa ili neku drugu poziciju (=
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.