AFC Ajax

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

nevjernik
Kontakt:

Re: AFC Ajax

Post Postao/la nevjernik » 26 avg 2010, 19:17

Stvarno teska grupa- novi Real sa Mourinhom, pa onda Milan koji je kriza ali je u LP-u preiskusan, i Auxerre je takodje vrlo zeznuta ekipa
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Mr.Ajax !
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Ajax ! » 26 avg 2010, 21:54

Pozdrav forumaši smijem li se ukljuciti sa vama u diskusije,zbog toga što sam i ja navijač Ajaxa?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2010, 21:55

Mr.Ajax ! je napisao/la:Pozdrav forumaši smijem li se ukljuciti sa vama u diskusije,zbog toga što sam i ja navijač Ajaxa?
Naravno da smes,dobrodosao ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 avg 2010, 21:57

Devil je napisao/la:
Mr.Ajax ! je napisao/la:Pozdrav forumaši smijem li se ukljuciti sa vama u diskusije,zbog toga što sam i ja navijač Ajaxa?
ko ti brani jadan :D

Mislim da Ajax jednom timskom igrom i velikim zrtvovanjem moze da prodje grupu, iza Reala naravno :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Mr.Ajax !
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Ajax ! » 26 avg 2010, 22:00

Nail for Real je napisao/la:
Devil je napisao/la:
ko ti brani jadan :D

Mislim da Ajax jednom timskom igrom i velikim zrtvovanjem moze da prodje grupu, iza Reala naravno :D
Heh hvala,još samo da pitam koliko ima navijača Ajaxa na ovome forumu?
Nadam se da možemo do osmine finala,a tu mislim trebali bi probati otkinuti bod Realu i Milanu u gostima i dobiti u oba meca AJ Auxerre!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 avg 2010, 22:00

Luis Suarez :o :o ... bit **** svakoj odbrani :D :D :D
-RIVALDO-

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 avg 2010, 22:04

senad_flamin je napisao/la:Luis Suarez :o :o ... bit **** svakoj odbrani :D :D :D
jesi se u.sro :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 26 avg 2010, 22:07

Nail for Real je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:Luis Suarez :o :o ... bit **** svakoj odbrani :D :D :D
jesi se u.sro :mrgreen:
:D :D :D bit ceo ovo jedna od najtezih grupa za Milan odkako pratim fudbal.... Real je ovdje siguran !!!
-RIVALDO-

Mr.Ajax !
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Ajax ! » 26 avg 2010, 22:11

U ovoj grupi AJ Auxerre nema šta tražiti,ja mislim da je njima i dosta što su se plasirali u grupnu fazu !
@Senad_Flamin:Heh jedan je Suarez a još je sada sa njim u napadu El Hamdaoui ;) nadam se da cemo mi proci dalje :D !

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 26 avg 2010, 22:46

Mr.Ajax ! je napisao/la: Heh hvala,još samo da pitam koliko ima navijača Ajaxa na ovome forumu?
Nadam se da možemo do osmine finala,a tu mislim trebali bi probati otkinuti bod Realu i Milanu u gostima i dobiti u oba meca AJ Auxerre!
Mr. Ajax, dobrodosao na forum. Tacan broj navijaca na ovom forumu ne znam, ali evo neki od njih:
-Jukan
-AFC Ajax
-Nevjernik
-dr.van nostrand
-i Mr. Ajax kao novi clan :)

Do osmine finala tesko da mozemo, pogotovo u ovako teskoj grupi... al nikad se ne zna.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 26 avg 2010, 23:29

ajax nije igrao lose jucer, u prvom poluvremenu je par puta stekelenburg dobro intervenisao, ali u drugom je ajax bio bolji i kad se sve sabere zasluzeno prosao.

a ova grupa je extra teska. cilj naravno treba da bude trece mjesto, ali se bas sve moze desiti. na domacem terenu moza svako svakoga pobjediti. pitanje koliko ce real biti uigran do pocetka, ipak i mourinho je nov trener, dok promjene igru itd. ako bude ajax u prvoj utakmici igrao u amsterdamu protiv reala moguce je iznenadjenje. auxere se mora kuci dobiti, a i protiv milana ajax sigurno nije nemocan. na strani je druga prica, tu ce biti veoma tesko. uglavnom bice interesantno.

jukan
Kontakt:

Post Postao/la jukan » 27 avg 2010, 10:05

Izuzetno teška grupa.
Baš nismo imali sreće.
Grupa G, je najteža.
Realno je očekivati borbu za treće mjesto...nešto više bi se moglo napraviti preko Milana..ali bit će teško.
No sa druge strane ,ovako atraktivni protivnici će sigurno napuniti Amsterdam arenu,do posljednjeg mjesta.
To znači puno..puno para..i to baš kad je najviše trebalo.
Ovo je također prilika i mladim momcima da se dokažu..
Ova ekipa nikad nije igrala ovako velike utakmice Ajaxa.(osim Stekelenburga)...motiv i inspiracija su ogromni..i tu je šansa.
Stalno mi se motaju po glavi neke utakmice LP, od prošle godine...nema nepobjedljivih.
Zadnja izmjena: jukan, dana/u 27 avg 2010, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Šuti..neprijatelj je gluh.

Mr.Ajax !
Kontakt:

Post Postao/la Mr.Ajax ! » 27 avg 2010, 10:21

AFC Ajax je napisao/la:
Mr.Ajax ! je napisao/la: Heh hvala,još samo da pitam koliko ima navijača Ajaxa na ovome forumu?
Mr. Ajax, dobrodosao na forum. Tacan broj navijaca na ovom forumu ne znam, ali evo neki od njih:
-Jukan
-AFC Ajax
-Nevjernik
-dr.van nostrand
-i Mr. Ajax kao novi clan :)

Do osmine finala tesko da mozemo, pogotovo u ovako teskoj grupi... al nikad se ne zna.
Hvala prijatelju,drago mi je da nas ima!
Nadam se da ce svi igraci ostaviti srce na terenu na tim utakmicama,a i mislim da se napadacki par Suarez-El-Hamdaoui polako uigrava!

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 29 avg 2010, 11:30

slika

Mislim da je vrijeme za prvu gostujucu pobjedu...

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 29 avg 2010, 13:22

Nakon prvog poluvremena Ajax vodi rezultatom 2-0. Oba gola za Ajax je dao Luis Suarez!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 29 avg 2010, 14:42

Visoka pobjeda, i vise nego sto sam ocekivao !!!
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 avg 2010, 15:47

nastavlja se tradicija visokih pobjeda nad De Graafschap-om,2008-2009 r. 0:6, 2007-2008 r.1:8, 2004-2005 r.0:5.. hattrick Suareza,krasan gol Emanuelsona iz slobodnog udarca, i peti gol na ut. zabija Christian Eriksen ( to mu je inace prvi sluzbeni gol u Eredivisie) cestitke naravno uz zelju da mu ove sezone broj golova bude barem dvocifren...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

jukan
Kontakt:

Post Postao/la jukan » 29 avg 2010, 17:52

Uvjerljiva pobjeda, čini mi se sa pola snage.
Sada se na igračima vidi određena doza samouvjerenosti i sigurnosti, što je svakako dobro a posljedica je uspjeha u LP.
Ova pobjeda je još slađa ako se uzme u obzir nevjerovatan kiks PSV-a, protiv Den Haga.
Sada samo polako..i sigurno..
Šuti..neprijatelj je gluh.

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 29 avg 2010, 17:55

Golemo, tek u četvrtom kolu hat-trick postiže :)
Bravo za Ajax!
LUHG!

AFC Ajax
Kontakt:

Post Postao/la AFC Ajax » 29 avg 2010, 19:34

Rutinski odradjena utakmica. Dobro je, usli smo ponovo u formu. Ima tu jos dosta stvari koje se mogu popraviti ali ide na bolje.
Ova sedmica je pravo dobra za Ajax, prvo plasman u LP, zatim visoka pobjeda u ligi, i kao slag na tortu, kiks PSV-a :mrgreen: Sad smo ponovo prvi na tabeli, ali imamo isto bodova ko i oni.

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.