Hajduk i Dinamo su mi kao Zvezda i Partizan znaci boli.me ki.ta za njih .
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
To je to.hskzmostar je napisao/la:Ne podrzavam ljude koji navijaju za vise klubova iako mi je King James drag forumas![]()
Pa nista, samo konstatujem. Svaka cast za bodove.Vucevich je napisao/la:Pa jesu, i sta onda? Kao takvih su prvi na tabeliRedBlue je napisao/la:A Mladosti koja seljacka ekipa, pa 90 minuta imaju igraca vise, a od tog su se 30min valjali. U 20godina koliko pratim Borac nisam vidio jednu ekipu da se toliko valja. Sudija Sehovic katastrofa.
Tako nekako. Zelim im svu srecu u Europi i od srca navijam tada za njih,al ovako....imas svoj klub i njega prvog gledajhskzmostar je napisao/la:Ne podrzavam ljude koji navijaju za vise klubova iako mi je King James drag forumas![]()
hskzmostar je napisao/la:Ne podrzavam ljude koji navijaju za vise klubova iako mi je King James drag forumas![]()
Pa nije liga samo Zeljo i Sarajevo.bhfanatic14 je napisao/la:Kakva4je ovo jadna i mrtva liga ljudi, husic ce ovo osvojit sa pola snage sa slogom sljedece godine. Cak u evropi moze nesta uradit jer ima pare i tu dolaze igraci dobri gdje je para redovna i dobra. Ovi ostali nezna se ko ima losijeg trenera ko losije igrace. Sve neki rezultati 0-0 , 0- 1, 1-0 boze sacuvaj
Ne smije Tarik da objavi, pickica glupamaxmore je napisao/la:Pa nije liga samo Zeljo i Sarajevo.bhfanatic14 je napisao/la:Kakva4je ovo jadna i mrtva liga ljudi, husic ce ovo osvojit sa pola snage sa slogom sljedece godine. Cak u evropi moze nesta uradit jer ima pare i tu dolaze igraci dobri gdje je para redovna i dobra. Ovi ostali nezna se ko ima losijeg trenera ko losije igrace. Sve neki rezultati 0-0 , 0- 1, 1-0 boze sacuvaj
Nema objave rezultata na fb stranici Sarajeva.. Koji cirkus od kluba.
Dino i deuzina opraseTana i trenutno je Sarajevo Malezijski zatocenik. Budimo realni. Sarajevo ce morati stisniti guzu da se iscupa iz ruka Malezijca.MortemHz je napisao/la:Ne smije Tarik da objavi, pickica glupamaxmore je napisao/la:Pa nije liga samo Zeljo i Sarajevo.bhfanatic14 je napisao/la:Kakva4je ovo jadna i mrtva liga ljudi, husic ce ovo osvojit sa pola snage sa slogom sljedece godine. Cak u evropi moze nesta uradit jer ima pare i tu dolaze igraci dobri gdje je para redovna i dobra. Ovi ostali nezna se ko ima losijeg trenera ko losije igrace. Sve neki rezultati 0-0 , 0- 1, 1-0 boze sacuvaj
Nema objave rezultata na fb stranici Sarajeva.. Koji cirkus od kluba.
Samo Široki nitko vise.. Ne mozes napisat i za široki.. ti ides ponekad na utakmice sirokog a na dinamovoj utakmici nikad nisi bio ili si bio samo jednom i to protiv sirokog na pecariKingJamesMVP je napisao/la:Navijam i za Široki u našoj ligi. Brate napaćeni što te freza
Nisu ti ovo prepucavanja da se zayebavas[emoji1] [emoji1] [emoji1]Orjuna je napisao/la:Budite sigurni da će se sarajevski klubovi boriti za titulu! Sezona je tek počela
U Zenici procvjetao kuknjavaAlipasino je napisao/la:Sarajevski fudbal je izdahno.
Ne budi smijesan, pogledao sam vise puta kad sam dosao kuci i ni u snu ono nije penal. To sto ti imas potrebu da kazes da jest jer je po tebi ovo islo u korist Sarajeva pa sa posebnim zarom zelis tako da predstavis.Ras je napisao/la:Pokušaj nekad i realno sagledati situaciju, a ne kao ovca iz toraBordoBolesnik je napisao/la:HahahahahahahaRas je napisao/la:Čist penal za GOŠK, oštećeni ljudi realno!
Od veceras MZ vladaju bh. fudbalom, umjesto velikih centara???Alipasino je napisao/la:Sarajevski fudbal je izdahno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.