Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Vrabca na Boatrighta.
Samo naprijed Saraj'vo!
$ ' је @ Chstal $ % " ? & " у "?" ? ", " ?, а " " је $ % $ се упознају са " за ? $ " $ & " $ се / у свој посао.
$ опет, " ту се " (& ово "? ? са " стране") ? $ & прсте. & су пре " пар сезона " ? " $ за " " " ?, ' је рођена & ", $ ' је " " у &, " " %, " $ су % $ " ' " за & ' & ? ". " " ? " %, " $ " $ $ ", но & ' је то са " " у "-", $ су ' у ? $.
& $, " & је ? " & постаје " опасна.
% се " група у ? ту - & $ групе & се % (А+& " нову групу ", Ц+$ нову групу Ј $). " & $ " " група по 3 $ на СП. Групе Ц, $ " Ф " ? по " ", ту су - " ? $ ? $ ". Но, та фаза је % $. ' је ", пре свега " - " " те ?. & " $ -, ? " $ & - " са ?.
$ је за $ заузео став $ - ". ? ту $ " ?. У ? ? - " 5 " ?, " " & " 10-" у &, " " ? " ? " опасно ", а група " (А+&) % " ". $ " се ', $ " " "своје /", ".
" " ($ ? $ ? ове ?) наравно $ $ се не ресетује, јер ? - " ? - " ? ? " у ?, " са $, ", ", ", ? (" $ '.?, " " ? $ % се ' $), " ', % " & " $ се ? на СП, ". & јер - & " " & (" " " тренутно супер & ", ? & & " ? " то је &, & &).
Но " - " ? " ?, ? је " %, ? - ". " са " " (? " " " на & се " " на " '-ауту, јер $ ове " ', " " & " у " " у НЦАА) " су напрасно ? $ су заправо ", постају ".
$ опет, " ту се " (& ово "? ? са " стране") ? $ & прсте. & су пре " пар сезона " ? " $ за " " " ?, ' је рођена & ", $ ' је " " у &, " " %, " $ су % $ " ' " за & ' & ? ". " " ? " %, " $ " $ $ ", но & ' је то са " " у "-", $ су ' у ? $.
& $, " & је ? " & постаје " опасна.
% се " група у ? ту - & $ групе & се % (А+& " нову групу ", Ц+$ нову групу Ј $). " & $ " " група по 3 $ на СП. Групе Ц, $ " Ф " ? по " ", ту су - " ? $ ? $ ". Но, та фаза је % $. ' је ", пре свега " - " " те ?. & " $ -, ? " $ & - " са ?.
$ је за $ заузео став $ - ". ? ту $ " ?. У ? ? - " 5 " ?, " " & " 10-" у &, " " ? " ? " опасно ", а група " (А+&) % " ". $ " се ', $ " " "своје /", ".
" " ($ ? $ ? ове ?) наравно $ $ се не ресетује, јер ? - " ? - " ? ? " у ?, " са $, ", ", ", ? (" $ '.?, " " ? $ % се ' $), " ', % " & " $ се ? на СП, ". & јер - & " " & (" " " тренутно супер & ", ? & & " ? " то је &, & &).
Но " - " ? " ?, ? је " %, ? - ". " са " " (? " " " на & се " " на " '-ауту, јер $ ове " ', " " & " у " " у НЦАА) " су напрасно ? $ су заправо ", постају ".
Tuzli je nakon mnogo rasprave u savezu oko ponašanja navijača u proteklom ciklusu protiv Rusije, čak i ponuđena Armenija i odbili su jer navodno nisu mogli adekvatno organizirati utakmicu, tj kanton i MUP nisu stali iza projekta.
Plan je bio jedna u Zenici, jedna u Sarajevu i jedna u Tuzli, Zenica je s oduševljenjem prihvatila ponudu, Tuzla nije pa se išlo na Sarajevo. Nije ni da imamo mnogo uslovnih dvorana, sa 2m od tribina itd.
Ostaju praktično Pecara, Laktaši, Pale, Borik.
Nisam siguran za Bugojno, Mostar, Bijeljinu i Cazin.
Ono što bih zaista volio jeste da se igra u novoj dvorani u Jablanici, baš lijepo izgleda, a nepravedno zapostavljamo taj dio BiH. 
Plan je bio jedna u Zenici, jedna u Sarajevu i jedna u Tuzli, Zenica je s oduševljenjem prihvatila ponudu, Tuzla nije pa se išlo na Sarajevo. Nije ni da imamo mnogo uslovnih dvorana, sa 2m od tribina itd.
Ono što bih zaista volio jeste da se igra u novoj dvorani u Jablanici, baš lijepo izgleda, a nepravedno zapostavljamo taj dio BiH.

Ja imam neke informacije da savez u Tuzli jos uvijek nije platio hotel, dvoranu i sve ostalo sto su koristili prosle godine. Vrlo je moguce da je to glavni razlog sto se ove pretkvalifikacije ne igraju u Tuzli.kovacic je napisao/la:Tuzli je nakon mnogo rasprave u savezu oko ponašanja navijača u proteklom ciklusu protiv Rusije, čak i ponuđena Armenija i odbili su jer navodno nisu mogli adekvatno organizirati utakmicu, tj kanton i MUP nisu stali iza projekta.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
4-5 puta? Bujrum, pokazite mi, niko sretniji od mene da se u to uvjerim. Gledao utakmicu i vidim ovaj post od @lumani, kontam nemoguce, ali mozda je meni sta promaklo. Pogledam sinoc njegove poene i ponovo sada, mogu reci da je samo jednom 'probio' na desnu stranu. Sto znaci, na postavljenu odbranu isao na desnu stranu/ulaz (njegovi prvi poeni na utakmici). Pod tim 'probio', ja ne racunam nikakve kontre gdje ide sam na kos, ili idu 2 na 1, to je svako u stanju uraditi (cini mi se da je sinoc 2x to uradio).Yucca je napisao/la:lumani je napisao/la:Musa danas bez problema probio 4,5 puta na desnu stranu...
Kad se sjetim samo pisanja ovdje da ne zna na desnu stranu ima samo lijevi dribling
Druga stvar, niko ne kaze da one NE ZNA na desnu stranu, vec da konstantno forsira lijevu i nerijetko bude zaustavljen na desnom prodoru. Za mene, koji sam odgledao sigurno 90% svih Musinih utakmica ove sezone, vidjljiv je njegov napredak pod Duletovom palicom. Vidi se tu i zrelija/pametnija igra, konstantniji sut, pa cak i bolja odbrana.
Federer17 je napisao/la:4-5 puta? Bujrum, pokazite mi, niko sretniji od mene da se u to uvjerim. Gledao utakmicu i vidim ovaj post od @lumani, kontam nemoguce, ali mozda je meni sta promaklo. Pogledam sinoc njegove poene i ponovo sada, mogu reci da je samo jednom 'probio' na desnu stranu. Sto znaci, na postavljenu odbranu isao na desnu stranu/ulaz (njegovi prvi poeni na utakmici). Pod tim 'probio', ja ne racunam nikakve kontre gdje ide sam na kos, ili idu 2 na 1, to je svako u stanju uraditi (cini mi se da je sinoc 2x to uradio).Yucca je napisao/la:lumani je napisao/la:Musa danas bez problema probio 4,5 puta na desnu stranu...
Kad se sjetim samo pisanja ovdje da ne zna na desnu stranu ima samo lijevi dribling
Druga stvar, niko ne kaze da one NE ZNA na desnu stranu, vec da konstantno forsira lijevu i nerijetko bude zaustavljen na desnom prodoru. Za mene, koji sam odgledao sigurno 90% svih Musinih utakmica ove sezone, vidjljiv je njegov napredak pod Duletovom palicom. Vidi se tu i zrelija/pametnija igra, konstantniji sut, pa cak i bolja odbrana.
U klipu je jednom probio i jednom zabio isto u desnu a ono sto se ne vidi jeste faulovi Koje je iznudio.
Probio i u kontrama zabio nema nikakve slicnosti. Faulovi su druga stvar, iako i u tom slucaju garantujem da nema 4-5 tih prodora na desnu stranu. Mislim da su faulovi za slobodna prikazani na klipu (osim jednog), i nema takvih situacija (iz desnog prodora).lumani je napisao/la: U klipu je jednom probio i jednom zabio isto u desnu a ono sto se ne vidi jeste faulovi Koje je iznudio.
Nebitno, momak je nevjerovatan i to treba da nas raduje. Replicirao sam ti iz razloga sto u jednom slucaju pretjerujes u isticanju Musinih kvaliteta (konrektno desni prodor), dok kod Atica pretjerujes u isticanju njegovih gresaka.
Nisam nigdje napisao da je zabio iz svakog prodora nego da je probio ..btw nije svaki faul odmah slobodno.Federer17 je napisao/la:Probio i u kontrama zabio nema nikakve slicnosti. Faulovi su druga stvar, iako i u tom slucaju garantujem da nema 4-5 tih prodora na desnu stranu. Mislim da su faulovi za slobodna prikazani na klipu (osim jednog), i nema takvih situacija (iz desnog prodora).lumani je napisao/la: U klipu je jednom probio i jednom zabio isto u desnu a ono sto se ne vidi jeste faulovi Koje je iznudio.
Nebitno, momak je nevjerovatan i to treba da nas raduje. Replicirao sam ti iz razloga sto u jednom slucaju pretjerujes u isticanju Musinih kvaliteta (konrektno desni prodor), dok kod Atica pretjerujes u isticanju njegovih gresaka.
Daj onda da brojimo koliko je puta desnom rukom tapnuo loptu...lumani je napisao/la: Nisam nigdje napisao da je zabio iz svakog prodora nego da je probio ..btw nije svaki faul odmah slobodno.
Nek si mi rekao da nije, ja mislio da se odmah slobodna sutiraju...

Federer17 je napisao/la:Daj onda da brojimo koliko je puta desnom rukom tapnuo loptu...lumani je napisao/la: Nisam nigdje napisao da je zabio iz svakog prodora nego da je probio ..btw nije svaki faul odmah slobodno.
Pa ti si spominjao slobodna....hahha..
Oko ćega polemišete, jeli ljevom jeli desnom...., momak je odigrao odlićno.lumani je napisao/la:Federer17 je napisao/la:Daj onda da brojimo koliko je puta desnom rukom tapnuo loptu...lumani je napisao/la: Nisam nigdje napisao da je zabio iz svakog prodora nego da je probio ..btw nije svaki faul odmah slobodno.
Pa ti si spominjao slobodna....hahha..
Meni je bilo najljepše kada je napao(ne doslovno) Atića, kada nije šutao iz ćiste već njemu dao.momak sazrijeva, sa Duletom brže.
-
- Kontakt:
Imal gdje snimak utakmice volio bi pogledat unaprijed hvala.
kinder_jaje je napisao/la:Imal gdje snimak utakmice volio bi pogledat unaprijed hvala.
-
- Kontakt:
Ne moze druze u nasoj zemlji tako pise.dino-92 je napisao/la:kinder_jaje je napisao/la:Imal gdje snimak utakmice volio bi pogledat unaprijed hvala.
Hoce li biti tv prenos iduce utakmice?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Hoce, sve 4 preostale na BHT1filip13 je napisao/la:Hoce li biti tv prenos iduce utakmice?
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 07 avg 2017, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ok,hvalaPapastathopoulos je napisao/la:Hoce, svih 5 preostalih na BHT1filip13 je napisao/la:Hoce li biti tv prenos iduce utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.