FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

parangal
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la parangal » 06 avg 2017, 21:38

messilla je napisao/la:Pa bolje pokušati sa glupsonom Deulofeuom...
:thumbup:
Ovoje izašlo dok sam ja pisao svoj gornji post......u suštini na to sam mislio :lol:

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 06 avg 2017, 21:42

:kafa:
Sto je s njim btw? slika

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 avg 2017, 21:43

xaviesta je napisao/la:Što je najgore kod Simeonea izgleda nema lošeg igrača, svi bi haman unaprijedili Barcu, kako jbo majku svake godine ne završe ispred nas.
Uzeše titulu na sred Campa, dva puta izbaciše Barcu iz LP, sve pod vodstvom Simeonea.
Nije bas da su neke talange od igraca :mrgreen:

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 06 avg 2017, 21:44

let3 je napisao/la:
Pa dobro, izvini što nismo oduševljeni sa pricama kako se treba dati 100 miliona za momka koji zabije strašnih 6 golova u 32 utakmice ,i to u slabijoj ligi od Primere.
Govorimo o Dembeleu, dakako.
Ja se u principu slažem sa ovim.....dati 100 miliona a 20-ogodišnjaka je suludo ali prokleto tržište je tako. Demba jeste potencijal ali to je bio i Munir, nisam pametan (ako sam i bio ikad :mrgreen: ).....da ga je moći pozajmiti na 6 meseci za probu ovako je ponoviću "mačak u džaku"

Da ne pričam o budalaštinama za nekog MbaBu....pa to je tek suludo za dete dati 200 miliona :crazy:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 avg 2017, 21:45

let3 je napisao/la:Pa dobro, izvini što nismo oduševljeni sa pricama kako se treba dati 100 miliona za momka koji zabije strašnih 6 golova u 32 utakmice ,i to u slabijoj ligi od Primere.
I podijeli 20 asistencija u prvoj sezoni koju u cjelosti odradi kao profesionalni fudbaler, i sve to sa 20 godina.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 06 avg 2017, 21:46

jopaa7 je napisao/la::kafa:
Sto je s njim btw? slika
Vratio se u S. Koreju da zabavlja Kim Džong Una :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2017, 21:48

Dembele : 49 nastupa 10 golova i 21 asistencija veoma dobra statistika za prvu sezonu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 avg 2017, 21:49

napomeni da je u samo u njih 30 bio starter, da je u prosjeku 3 driblinga po tekmi imao, 2 kreirane prilike, dembele je zvijer..
Statistika je samo tu da podrzi sta oko kaze, a oko kaze da je Demba vec sada jedan od najboljih krila svijeta

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 06 avg 2017, 21:55

Furymaker je napisao/la:napomeni da je u samo u njih 30 bio starter, da je u prosjeku 3 driblinga po tekmi imao, 2 kreirane prilike, dembele je zvijer..
Statistika je samo tu da podrzi sta oko kaze, a oko kaze da je Demba vec sada jedan od najboljih krila svijeta
Zetko, smanji malo doživljaj.....ozbiljno razmišljam jesi li ti pravi izbor za moju mezimicu :mrgreen:

On je samo talenat.....tek treba da postane igrač, a i kad postane igrač veliko je pitanje da li je igrač za FC Barcelonu....itd itt ;)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 avg 2017, 21:59

messilla je napisao/la:
let3 je napisao/la:Pa dobro, izvini što nismo oduševljeni sa pricama kako se treba dati 100 miliona za momka koji zabije strašnih 6 golova u 32 utakmice ,i to u slabijoj ligi od Primere.
I podijeli 20 asistencija u prvoj sezoni koju u cjelosti odradi kao profesionalni fudbaler, i sve to sa 20 godina.
Evo vidite kako on mene svaki put nasamari sa nekim podacima. Ne vrijedi 100 miliona i kraj price :mrgreen:

A mrzim se raspravljati sa dobrim momčilucima poput Messille.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 avg 2017, 22:00

parangal je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:napomeni da je u samo u njih 30 bio starter, da je u prosjeku 3 driblinga po tekmi imao, 2 kreirane prilike, dembele je zvijer..
Zetko, smanji malo doživljaj.....ozbiljno razmišljam jesi li ti pravi izbor za moju mezimicu :mrgreen:

On je samo talenat.....tek treba da postane igrač, a i kad postane igrač veliko je pitanje da li je igrač za FC Barcelonu....itd itt ;)
to sto ti navodis, da postane igrac, tad ce postati WC sto su sada krila poput hazarda, neymara..
Pa pogledaj utakmicu i pogledaj koliko malac ima utjecaja na igru, Messi gubi brzinu, nece moci tako driblati kao nekad, Neymar je odvlacio 2-3 igraca konstantno na sebe jer je bio tako opasan, ako nesto slicno ne nadjes riskiras da protivnicke ekipe rade ono sto su radili u sezonu prije nego sto je neymar dosao, 6 igraca pred messija i ajmo, a Demba je tu brutalan i stvorit ce ti prostor za Messija i Suareza.

Ja mislim da ce Valverde isforsirati timsku igru bez obzira sto ima Messija u ekipi, al svejedno treba neko da moze probiti, ja se ne bi oslanjao samo na Messija i Deulofeua kao igrace koji mogu predriblati vise od jednog igraca u punom trku.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 avg 2017, 22:00

xaviesta je napisao/la:Što je najgore kod Simeonea izgleda nema lošeg igrača, svi bi haman unaprijedili Barcu, kako jbo majku svake godine ne završe ispred nas.
Tako sto nemaju najboljeg igraca u historiji.

Real ima znatno, ali bas znatno, jacu ekipu, pa opet jedva docekaju titulu, borili se do zadnjeg kola sad za titulu.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 avg 2017, 22:01

let3 je napisao/la:Ne vrijedi 100 miliona i kraj price :mrgreen:
Slažem se, ali preplatiti moramo i valja se pomiriti s tim. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 06 avg 2017, 22:03

Jebote ovi baš neće završiti nijedno prokleto pojačanje do Gampera :facepalm: :evil:
Kako bijedan prelazni rok...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 06 avg 2017, 22:03

BoixosNois1899 je napisao/la:Jebote ovi baš neće završiti nijedno prokleto pojačanje do Gampera :facepalm: :evil:
Inigo. :zviz: :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 avg 2017, 22:04

ajmo ovako, koji igrac vrijedi 100mil?
Neymar, Ronaldo, Messi
onda 10mil nize nema nikoga, pa na 80mil dodje skupina njih..

Al kad das 80mil za Moratu i Lukakua, 120mil za Pogbu, 222mil za Neymara, moja baba vrijedi 30mil, tako i Demba tu vrijedi bar 80mil

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 06 avg 2017, 22:18

messilla je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Jebote ovi baš neće završiti nijedno prokleto pojačanje do Gampera :facepalm: :evil:
Inigo. :zviz: :mrgreen:
I oko njega se nešto natežu. Haman da će i on tek dan pred Superkup doći.
Više me brine situacija oko hebenog Dembelea i tog veznog igrača. Ja kontao stići će tu Coutinho i još neka 6-ica ali naravno ništa od toga.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 06 avg 2017, 22:19

Furymaker je napisao/la: to sto ti navodis, da postane igrac, tad ce postati WC sto su sada krila poput hazarda, neymara..
Pa pogledaj utakmicu i pogledaj koliko malac ima utjecaja na igru, Messi gubi brzinu, nece moci tako driblati kao nekad, Neymar je odvlacio 2-3 igraca konstantno na sebe jer je bio tako opasan, ako nesto slicno ne nadjes riskiras da protivnicke ekipe rade ono sto su radili u sezonu prije nego sto je neymar dosao, 6 igraca pred messija i ajmo, a Demba je tu brutalan i stvorit ce ti prostor za Messija i Suareza.

Ja mislim da ce Valverde isforsirati timsku igru bez obzira sto ima Messija u ekipi, al svejedno treba neko da moze probiti, ja se ne bi oslanjao samo na Messija i Deulofeua kao igrace koji mogu predriblati vise od jednog igraca u punom trku.
Vidi ovako....Mesija izuzmi iz svake priče (bar još 4 a nadam se i 5 godina)....to si imao prilike da vidiš tj. još uvek gledaš i uživaj u tome. Iako si mlad ja ne verujem da ćeš ikada više videti bolje.......hmm, ipak da budem korektan moram reći da sam tako mislio i za sebe i Maradonu pa sam eto video i Mesija. Pogotovo sam srećnik (pa tako i ti) jer mi je napredak tehnike i televizije omogućio da praktično ispratim svaki minut njegove karijere koja još uvek traje....tolike utakmice, toliki minuti i sati igre a toliko malo trenutaka za koje možeš reći da je bio slab na terenu.....to ga i čini najvećim svih vremena....

Zato zaboravi da njega treba da zameni neki Demba ili MbaBa....jer je to bio i Neymarov problem u glavi sa kojim nije mogao da se izbori i zato se (s pravom po meni) okrenuo parama. Još 4-5 godina Mesiju treba tražiti kvalitetne saradnike a ne naslednike jer to će biti pogubno i po njih i po teren a sa time naravno najviše za nas simpatizere. Zato Xavi i Inijesta i jesu veliki igrači jer su sav svoj individualni ego (a imali su razloga biti i egomanijaci) podredili Leu i s pravom ga gurali ispred sebe i svo svoje znanje i umeće podredili njemu i zato je to tako perfektno funkcionisalo...

Kad Leo ode onda tek treba videti šta i kako dalje....do tada treba gledati samo da mu se pronadju dobri saradnici da mu olakšaju teret godina koji ga svakako polako sustiže....ako je to Demba neka bude tako ali treba biti oprezan...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 avg 2017, 22:22

ma demba bi ti bio nositelj igre iducih godina, tielemans mali bi trebao biti odlican, samper i alena pokazaju potencijal ,weigl je jos jedno ime koje bi se moglo upecati, treba ti covjek koji ce lomiti tekme kao sto leo radi, a bojim se ako ne poguraju sad za dembu, da ce im ga iduce godine mlatnuti city, united, psg il real..

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 06 avg 2017, 22:27

Kakvo nepostovanje za novog Cafua :kafa:
ser del barça es el millor que hi ha !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.