messilla je napisao/la:Pa bolje pokušati sa glupsonom Deulofeuom...

Ovoje izašlo dok sam ja pisao svoj gornji post......u suštini na to sam mislio

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
messilla je napisao/la:Pa bolje pokušati sa glupsonom Deulofeuom...
Uzeše titulu na sred Campa, dva puta izbaciše Barcu iz LP, sve pod vodstvom Simeonea.xaviesta je napisao/la:Što je najgore kod Simeonea izgleda nema lošeg igrača, svi bi haman unaprijedili Barcu, kako jbo majku svake godine ne završe ispred nas.
Ja se u principu slažem sa ovim.....dati 100 miliona a 20-ogodišnjaka je suludo ali prokleto tržište je tako. Demba jeste potencijal ali to je bio i Munir, nisam pametan (ako sam i bio ikadlet3 je napisao/la:
Pa dobro, izvini što nismo oduševljeni sa pricama kako se treba dati 100 miliona za momka koji zabije strašnih 6 golova u 32 utakmice ,i to u slabijoj ligi od Primere.
Govorimo o Dembeleu, dakako.
I podijeli 20 asistencija u prvoj sezoni koju u cjelosti odradi kao profesionalni fudbaler, i sve to sa 20 godina.let3 je napisao/la:Pa dobro, izvini što nismo oduševljeni sa pricama kako se treba dati 100 miliona za momka koji zabije strašnih 6 golova u 32 utakmice ,i to u slabijoj ligi od Primere.
Vratio se u S. Koreju da zabavlja Kim Džong Unajopaa7 je napisao/la:![]()
Zetko, smanji malo doživljaj.....ozbiljno razmišljam jesi li ti pravi izbor za moju mezimicuFurymaker je napisao/la:napomeni da je u samo u njih 30 bio starter, da je u prosjeku 3 driblinga po tekmi imao, 2 kreirane prilike, dembele je zvijer..
Statistika je samo tu da podrzi sta oko kaze, a oko kaze da je Demba vec sada jedan od najboljih krila svijeta
Evo vidite kako on mene svaki put nasamari sa nekim podacima. Ne vrijedi 100 miliona i kraj pricemessilla je napisao/la:I podijeli 20 asistencija u prvoj sezoni koju u cjelosti odradi kao profesionalni fudbaler, i sve to sa 20 godina.let3 je napisao/la:Pa dobro, izvini što nismo oduševljeni sa pricama kako se treba dati 100 miliona za momka koji zabije strašnih 6 golova u 32 utakmice ,i to u slabijoj ligi od Primere.
to sto ti navodis, da postane igrac, tad ce postati WC sto su sada krila poput hazarda, neymara..parangal je napisao/la:Zetko, smanji malo doživljaj.....ozbiljno razmišljam jesi li ti pravi izbor za moju mezimicuFurymaker je napisao/la:napomeni da je u samo u njih 30 bio starter, da je u prosjeku 3 driblinga po tekmi imao, 2 kreirane prilike, dembele je zvijer..
Statistika je samo tu da podrzi sta oko kaze, a oko kaze da je Demba vec sada jedan od najboljih krila svijeta![]()
On je samo talenat.....tek treba da postane igrač, a i kad postane igrač veliko je pitanje da li je igrač za FC Barcelonu....itd itt
Tako sto nemaju najboljeg igraca u historiji.xaviesta je napisao/la:Što je najgore kod Simeonea izgleda nema lošeg igrača, svi bi haman unaprijedili Barcu, kako jbo majku svake godine ne završe ispred nas.
Slažem se, ali preplatiti moramo i valja se pomiriti s tim.let3 je napisao/la:Ne vrijedi 100 miliona i kraj price![]()
Inigo.BoixosNois1899 je napisao/la:Jebote ovi baš neće završiti nijedno prokleto pojačanje do Gampera![]()
![]()
Kako bijedan prelazni rok...
I oko njega se nešto natežu. Haman da će i on tek dan pred Superkup doći.messilla je napisao/la:Inigo.BoixosNois1899 je napisao/la:Jebote ovi baš neće završiti nijedno prokleto pojačanje do Gampera![]()
![]()
Kako bijedan prelazni rok...![]()
Vidi ovako....Mesija izuzmi iz svake priče (bar još 4 a nadam se i 5 godina)....to si imao prilike da vidiš tj. još uvek gledaš i uživaj u tome. Iako si mlad ja ne verujem da ćeš ikada više videti bolje.......hmm, ipak da budem korektan moram reći da sam tako mislio i za sebe i Maradonu pa sam eto video i Mesija. Pogotovo sam srećnik (pa tako i ti) jer mi je napredak tehnike i televizije omogućio da praktično ispratim svaki minut njegove karijere koja još uvek traje....tolike utakmice, toliki minuti i sati igre a toliko malo trenutaka za koje možeš reći da je bio slab na terenu.....to ga i čini najvećim svih vremena....Furymaker je napisao/la: to sto ti navodis, da postane igrac, tad ce postati WC sto su sada krila poput hazarda, neymara..
Pa pogledaj utakmicu i pogledaj koliko malac ima utjecaja na igru, Messi gubi brzinu, nece moci tako driblati kao nekad, Neymar je odvlacio 2-3 igraca konstantno na sebe jer je bio tako opasan, ako nesto slicno ne nadjes riskiras da protivnicke ekipe rade ono sto su radili u sezonu prije nego sto je neymar dosao, 6 igraca pred messija i ajmo, a Demba je tu brutalan i stvorit ce ti prostor za Messija i Suareza.
Ja mislim da ce Valverde isforsirati timsku igru bez obzira sto ima Messija u ekipi, al svejedno treba neko da moze probiti, ja se ne bi oslanjao samo na Messija i Deulofeua kao igrace koji mogu predriblati vise od jednog igraca u punom trku.
Kakvo nepostovanje za novog CafuaBoixosNois1899 je napisao/la:Jebote ovi baš neće završiti nijedno prokleto pojačanje do Gampera![]()
![]()
Kako bijedan prelazni rok...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.